koliko vam smeta

Elisa di Rivombrosa

Aktivan član
Poruka
1.135
dok cekam svog buduceg dragog da se vrati sa mora, pogledala sam jedan profil na fejsbuku.
sustina je: on lep, a ona ne. koliko vam to smeta? licno ne volim nepravdu i uvek sam volela da vidim par gde su oboje lepi, znam da sam uzasna, to mi je tako nepravedno!
neka tamo lepotica je sama dok se ona baskari sa njim...ok znam da sam uzasna znam ali sta cu kad...

:(

Lepota je subjektivna stvar, tako da, nesto sto je tebi lepo, nekom drugom nije, i obrnuto.

Ne bih da ispadnem grub, ali iznosenje sopstvenog misljenja kao univerzalne tvrdnje je primereno za uzrast osnovne skole, dakle max 15. godina.
Cini mi se da ti ipak imas vise.... :think:

dok cekam svog buduceg dragog da se vrati sa mora, pogledala sam jedan profil na fejsbuku.
sustina je: on lep, a ona ne. koliko vam to smeta? licno ne volim nepravdu i uvek sam volela da vidim par gde su oboje lepi, znam da sam uzasna, to mi je tako nepravedno!
neka tamo lepotica je sama dok se ona baskari sa njim...ok znam da sam uzasna znam ali sta cu kad...

Aaaaaaaaaa, kako ti se uklapa ona ruzna, a on ruzniji?

pa niste to i kazem

neka lepotica bi ostala uskracena za njega da ga ti capis

ali mi smo isti karakter, isti temperament...ista dusa. kao ketrin i hitklif

- - - - - - - - - -

Je l znas neku lepoticu koju dragi ostavi i zapali na more?

tek smo se upoznali, preko badua, on je kao na moru, pa kad se vrati videcemo se...:) bili bismo bas lep par,

Ne smeta mi. Odavno sam naučila da je lepota samo spoljašnja manifestacija. Ono što je zapravo lepo nalazi se u samoj osobi. Ima ljudi koji nimalo nisu lepi, ali su toliko harizmatični da njihov spoljašnji izgled uopšte nije važan. Bar ne meni.

Mozda se mala dobro bambusa pa je sa njom.

Tu je kvaka !

- - - - - - - - - -

ma...tako mi je krivo. tako nepravedno, neka lepotica sama a ona
opet mi je nepravedno

I, prilično, nerazgovetno ...!

- - - - - - - - - -

A, deca im lepa, ki upisana !

- - - - - - - - - -

a ja kad kazem da je ljepota u glavi meni se svi smiju :rtfm:

Ti si živa?

Ne smeta mi. Odavno sam naučila da je lepota samo spoljašnja manifestacija. Ono što je zapravo lepo nalazi se u samoj osobi. Ima ljudi koji nimalo nisu lepi, ali su toliko harizmatični da njihov spoljašnji izgled uopšte nije važan. Bar ne meni.

Da, da to zna da prevari coveka, pa od gabora pomisli da je lepotica.

Samo brzo se pokaze da njoj treba dodatni stimulans da bi se osecala vrednom.

- - - - - - - - - -

a ja kad kazem da je ljepota u glavi meni se svi smiju :rtfm:

Pa, ono, nije jos ustanovljena lepota nogu kao reper, osim za reklamiranje carapa.

Da, da to zna da prevari coveka, pa od gabora pomisli da je lepotica.

Samo brzo se pokaze da njoj treba dodatni stimulans da bi se osecala vrednom.

- - - - - - - - - -

Pa, ono, nije jos ustanovljena lepota nogu kao reper, osim za reklamiranje carapa.

ako kojim slucajem mislis na mene, moram ti reci da ja uopste nisam gabor. prvo, na baduu svi su mi govorili prelepa si uau, najleosa si ovde...drugo imam smedju kosu i zelene oci a tako se opisuju i devojke u Juliji, Veneri, Esmeraldi...ja sam ozbiljno prelepa :D :DDDDD

- - - - - - - - - -

:heart:

Poslednja izmena:

Back