gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.450
Е јбг, ја чувала твоју приватностЈа сам "the 10k man", да вам скратим муке.
Знам ја да ме ти и Дода увек покривате, ал' једном истина мора испливатиЕ јбг, ја чувала твоју приватност
Лав ју!Знам ја да ме ти и Дода увек покривате, ал' једном истина мора испливати![]()
аввв, бебо мала, лол
Па брате кад ниси у фазону чим се појави нови женски ник да шаљеш пп дај фотку!!! као што неки радеJa imam fazon 4 puta manje strana u inboksu od Baua i 5 godina staža više :/
Ne radim to, ne širi takve priče, šta će ljudi pomisliti.Па брате кад ниси у фазону чим се појави нови женски ник да шаљеш пп дај фотку!!! као што неки раде
Кад кажем неки мислим Бадри
Ма пола од овога му је кад је делио неке казне, па се сад кхурчи овде.Ja imam fazon 4 puta manje strana u inboksu od Baua i 5 godina staža više :/
Ahahaha, pa svega sam nekoliko puta kažnjavao.Ма пола од овога му је кад је делио неке казне, па се сад кхурчи овде.
То сви модови кажу, знам ја те фазоне.Ahahaha, pa svega sam nekoliko puta kažnjavao.
Jeste, kažnjavam svaki dan.То сви модови кажу, знам ја те фазоне.
Наравно, својим присуством мхехехеJeste, kažnjavam svaki dan.
Stavi me na ignor, a čekaj, ne možeš.Наравно, својим присуством мхехехе
Питај Стрки да л' могуStavi me na ignor, a čekaj, ne možeš.![]()
Ja sam bez reciNe radim to, ne širi takve priče, šta će ljudi pomisliti.
Кажеш, не радиш? :ДNe radim to, ne širi takve priče, šta će ljudi pomisliti.
Koliko se sećam tebi nisam tražio fotku kad si došla na forum?Ja sam bez reci
Sad i mene cudiKoliko se sećam tebi nisam tražio fotku kad si došla na forum?![]()
Цоулд аргуе ввитх тхис.Koliko se sećam tebi nisam tražio fotku kad si došla na forum?![]()
Волела бих да постоји опција пин тхис пост.Наравно, својим присуством мхехехе
Tako, idem onda.Волела бих да постоји опција пин тхис пост.
Прикачила бих га на врх пдфа заувек мехехех
Можемо отворити и тему у то име ако ти срце пожели, њу моремо пинати.Волела бих да постоји опција пин тхис пост.
Прикачила бих га на врх пдфа заувек мехехех