Koliko vam je važna privatnost na internetu?

Naravno jer nisam imao nameru da gorim pod temperaturom zbog neodgovornih budala koje kad osete da su se razbolele namerno šmrkću kijaju i sline po prodavnicama. 45 minuta kupuju 2 stvari dok opipaju pola rafova zarazni.

Mi ne znamo ko je ušao bolestan i zašro nije mesto te osobe došao neko od ukućana?
Ima takvih ljudi - "kad je meni loše nek bude i tebi a kad je meni lepo neću da te vidim"
Jajare, pu... :deda:

A uostalom i da hoćeš ne možeš da pomogneš kada je neko u panici.

Imamo tako tu neku protivpožarnu obuku
pa kao šta radite ako vam se kolega zapali?
Po njima je tačan odgovor da ga pokrijemo ćebetom
a po meni da ga prvo upaničenog stignemo
pa ko bude brži...

A ti ćeš da mi pametuješ pored onoliko mrtvih dal je trebala vakcina ili ne, kad su čuli da Srbija ima vakcine pola EU došlo...
Bistar si ti, znaš.
Zato sam te i izdvojio od svih forumskih kumunjara

Svjestan sam da čim sam na internetu ne mogu imati stopostotnu privatnost. Imam i Instagram i Fejsbuk. Sa svojim imenom i prezimenom. Ali nema na njima adrese ili broja telefona. Nemam običaj da ne dnevnoj bazi izbacujem slike.Tek ne ono pije kafu tu i tu.
jednoj forumasici ako greskom das telefon, ceo zenski deo foruma ga ima :lol:

zabole me jer mogu da kazem sve generalije a i reko do sad nekoliko puta, posto znam da moze svako samo da me povuce za zivana, jer 99 posto njih ne bi smelo ista da sere po tom pitanju. znaci u vl napravis jak status, imas iza sebe istoriju, znaju da se sa tobom nije pametno zaebavati i onda im lepo das sve na tanjiru...pa nek bleje ovce za frustracijama jer jedino to smeju i umeju.

najteze je mladim naivnim zenama koje nekoj dileji sa neta iznesu svoju intimu, a ona osvane ko u informeru dok taj kompulsivno onanise nad njenom patnjom.

a ako neko hoce da te nadje kao drzava npr. na keca ce da to uradi krio se ti iza vpn-a i milion cuda. onog sekunda kad si upalio komp i otisao na mrezu, nemas nikakvu privatnost ako je nekom stalo da je ugrozi, imao ti bilo kakve zastite da ponovim jos jednom.

Joj, zbog priče o prasetini sada sam gladna. Nemojte o vakcinama. Nema više epidemije kod nas. Molim vas, nemojte da se podsećate tih godina koje su sada iza nas.

Takođe vas molim, objasnite mi, kakve su osobe koje iznose u javnost, na Fejs, svoje porodične odnose, tačnije porodične ali i svađe sa prijateljima.

Kako biste definisali nekoga ko traži novac za svoju knjigu ili za sajt?

Zašto neke osobe dele svoje i važne i manje važne fotografije i time otkrivaju gde putuju, u koje restorane idu i sl.?
Prilično je teško na ovo odgovoriti jer može postojati masa razloga i motiva.
Lično ili delim baš mnogo ili baš ništa, zavisi otp u kakvom sam raspoloženju i ako mi fotografije ispadnu zanimljivo.
Npr. na instagramu kačim fotke sa putovanja, uglavnom neke detalje koje sam video, profil mi je zatvore pa to vide smo moji prijatelji koje sam upoznao.
Zašto neke druge osobe nemaju svoju fotografiju na profilu, ne otkrivaju na Fejsbuku kada su rođeni i čuvaju sve informacije o sebi?
Kontam da je motiv neki strah od ....... popunite prazninu.
Kojoj grupi vi pripadate? Koliko vam je važna privatnost na internetu?
Otp sam grupa koja sve može da šeruje a ništa ne mora. Tu spadaju lični podaci, slika lica, na nekim mestima i nude fotografije i sl.
U osnovi gledam da stvorim neku online sliku koja je najbliža slici samog sebe, ono nisam foto model kao ni nešto blizu tome, ali jednostavno nemam te neke strahove i komplekse tj. kočnice da budem slobodan i izađem pred druge ljude.

Back