Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 71.551
Imam prazan fejsbuk nalog ne zato što nigde ne putujem nego zato što mi služi za brzu registraciju u igricama za koje nisam siguran dal će mi se dopasti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jajare, pu...Naravno jer nisam imao nameru da gorim pod temperaturom zbog neodgovornih budala koje kad osete da su se razbolele namerno šmrkću kijaju i sline po prodavnicama. 45 minuta kupuju 2 stvari dok opipaju pola rafova zarazni.
Mi ne znamo ko je ušao bolestan i zašro nije mesto te osobe došao neko od ukućana?
Ima takvih ljudi - "kad je meni loše nek bude i tebi a kad je meni lepo neću da te vidim"
Bistar si ti, znaš.A uostalom i da hoćeš ne možeš da pomogneš kada je neko u panici.
Imamo tako tu neku protivpožarnu obuku
pa kao šta radite ako vam se kolega zapali?
Po njima je tačan odgovor da ga pokrijemo ćebetom
a po meni da ga prvo upaničenog stignemo
pa ko bude brži...
A ti ćeš da mi pametuješ pored onoliko mrtvih dal je trebala vakcina ili ne, kad su čuli da Srbija ima vakcine pola EU došlo...
Iebalo te prase... ups, pa to i jeste problem, zato si nas ispalio.Samo se vas dvojica konverzirajte, ne mešam se ja u to.
Prase mož, za drugare. Pare nisu problem.
Za izdajnike, jok.
Kad je bilo gusto prodali ste se, buster za šaku ausvajsa. Sećaš se?
To se teže malo prašta.
Dobro ajde, ti bar nisi uzeo mRNA, za tebe još i ima nade.
Uvek imate jedan drugoga....Iebalo te prase... ups, pa to i jeste problem, zato si nas ispalio.
Kao ti i prase.Uvek imate jedan drugoga....
Ne gledam zapadanu propagandu, tako su i tebe ubedili da je seks sa prasićima dobar, pa si Stojka i mene ispalio.
Kakav sex sa prasićima, lebote ubila te ta mRNA načisto...Ne gledam zapadanu propagandu, tako su i tebe ubedili da je seks sa prasićima dobar, pa si Stojka i mene ispalio.
Hajdešto se sad stidiš što si nas ispalio zbog gude?Kakav sex sa prasićima, lebote ubila te ta mRNA načisto...
Rezigniro.Hajdešto se sad stidiš što si nas ispalio zbog gude?
Mnogi su umrli jer su te slušali. Sami su krivi jer slušaju buudalu.Rezigniro.
Precrto sam vas zbog toga što ste se pokazali kao jajare.
Hteli ste ausvajse da mi uvedete, žute trake da nosim.
Džaba posle nismo mi, moralo je, reko Zlatibor.
Nisu.Mnogi su umrli jer su te slušali. Sami su krivi jer slušaju buudalu.
Vi ravnozemljaši i nestorovićevi ptatioci ste indirektne ubice.Nisu.
Meni nije na pamet padalo da dajem smernice i ograničavam kretanje ljudima.
Aparthejd.
Umrli su oni kojima je uskraćeno lečenje i umesto standardnog protokola upumpavan kiseonik u bolesna pluća .
Vi Švabovi i Zlatiborovi ste direktneVi ravnozemljaši i nestorovićevi ptatioci ste indirektne ubice.
Nisam ja švabo sa Zlatibora, sve se pomešao od tih vaših aluminijumskih folija oko glave.Vi Švabovi i Zlatiborovi ste direktne
Ne ide ti pravopis nešto.Nisam ja švabo sa Zlatibora, sve se pomešao od tih vaših aluminijumskih folija oko glave.
jednoj forumasici ako greskom das telefon, ceo zenski deo foruma ga imaSvjestan sam da čim sam na internetu ne mogu imati stopostotnu privatnost. Imam i Instagram i Fejsbuk. Sa svojim imenom i prezimenom. Ali nema na njima adrese ili broja telefona. Nemam običaj da ne dnevnoj bazi izbacujem slike.Tek ne ono pije kafu tu i tu.
Prilično je teško na ovo odgovoriti jer može postojati masa razloga i motiva.Zašto neke osobe dele svoje i važne i manje važne fotografije i time otkrivaju gde putuju, u koje restorane idu i sl.?
Kontam da je motiv neki strah od ....... popunite prazninu.Zašto neke druge osobe nemaju svoju fotografiju na profilu, ne otkrivaju na Fejsbuku kada su rođeni i čuvaju sve informacije o sebi?
Otp sam grupa koja sve može da šeruje a ništa ne mora. Tu spadaju lični podaci, slika lica, na nekim mestima i nude fotografije i sl.Kojoj grupi vi pripadate? Koliko vam je važna privatnost na internetu?
Ja iz 21. veka danas uzeo vakcinu protiv gripa, tako već nekih 15-ak godina. Ne znam za grip.Ne ide ti pravopis nešto.
Pojeo te buster
Kuvano vino i kiso kupus, plus beli lukac i slanina.Ja iz 21. veka danas uzeo vakcinu protiv gripa, tako već nekih 15-ak godina. Ne znam za grip.
A kako to rešavate vi Nestorovi glerdači u Sunce sa ravne Zemlje pod Al folijama?
Šta misliš @Stojkov Menidjer