Koliko vam je slicna/razlicita najbolja drugarica ?

Nemam pojma koji je to kriterijum sličnosti/različitosti :think:

Definitivno se dobro slažemo jer smo slične po pitanju nekih stvari.
Ali smo i mnoooogo različite. Pa me to zbunjuje.
Mislim, svi smo mi različiti. Niko mi ni sa kim nije sličan.

Znam po čemu se razlikujem od svojih drugarica i većine ljudi i zbog čega me vole: veliki sam optimista, uvek spremna na druženje, dobro raspoložena (jako brzo me prođe loše raspoloženje pa ga niko ni ne konstatuje)... Ljude zarazim tim svojim optimizmom mada ima i onih koje to nervira... eto...

Najbolja drugaruca,to mi je rodjena sestra...Godinu i po je mladja.

Ona je komunikativna,mnogo vedrija, ,drustvena...

Ja sve suprotno-volim da budem sama sa sobom,volim mir i tisinu,ljudi me nekad i guse...A opet je ona osoba kojoj mogu sve zivo da kazem.

Druga najbolja drugarica je slicna mojoj sestri...Temperamenta,zivahna,spontana, ''hiperkomunikativna''...I drugaciji nam se momci svidjaju,i drugacija muzika,ma sve drugacije.

Ne znam kako se uvek ''slozim'' sa ljudima potpuno drugacijim od sebe.:):neutral:

Poslednja izmena:
moja najbolja drugarica je,osoba kojoj se divim...jako je komunikativna,pametna,prelepa,zanimljiva,rodjena za imitatora,ma sjajna je i obozavam je...hvala joj sto postoji!a ja,ja sam povucenija,manje primetna u drustvu...u mnogim stavovima se razlikujemo,a u mnogima poklapamo.ako generalno pogledam razlicite smo!ali smo savrsene kada smo zajedno...

ne znam za najbolju...
ali evo, odoh sad kod jedne koju :heart:
jer je prirodna, spontana...
iskrena cak i onda kad ispadne volom :)
malo luckasta...
rasejana...
opasnost u saobracaju...
uvek spremna da pomogne i ponudi pomoc i onda kada misli da ti je potrebna...
da se iskreno raduje tudjem uspehu i bude tuzna zbog tudjeg neuspeha...
neko kome mogu bez snebivanja da kazem sta mislim ili da je zamolim za uslugu... iako tu slobodu ne osecam prema ljudima koje znam mnogo, mnogo duze...
ukratko - dobar covek i pravi drug...
a onda sve ostalo... sto i nije toliko bitno... jer, zbog navedenog, mi je drug.

Poslednja izmena:
sustinski smo slicne,znaci u nekim krupnim stvarima,ali cesto drugacije reagujemo na desavanja oko nas.
ja sam dosta racionalnija i odmerenija,nista ne uzimam zdravo za gotovo i vise sam kriticna,dok je ona sklonija emocijama,mnogo intuitivnija,saosecajnija itd...i u tom smislu smo zajedno super kombinacija...mogu da joj kazem sve sto ocu isto ko i ona meni,bez neke ljutnje i imamo slican humor pa rado provodim vreme sa njom...

inace se po pravilu druzim sa ljudimia koji su mi slicni...

Моја најбоља другарица је моја сестра.
Иако сви мисле да смо скроз различите, веома смо сличне.
Умемо да причамо о свему, да се смејемо и жалимо једна другој.
Не подржавамо увек једна другу у свему, али имамо врло отворен однос.

Моја најбоља другарица која ми није сестра веома је различита од мене у суштинским стварима.
Али нам је прелепо кад смо заједно, чујемо се сваког дана и видимо веома често.
Њу сам стекла ,,под старост'', тек пре 12 година, иначе сам имала само другове, које имам и дан данас.

Ми умемо заједно да плачемо, умемо да се лудирамо, умемо да се изјадамо једна другој, да изгрдимо једна другу...

Ја сам много отворенија у контакту са људима, она свима прилази са неком задршком.
Она је луда за аутомобилима и мобилним телефонима, мени је то неважно.
Она је увек у тренерци и без шминке, ја сам увек ,,сређена''.
Ја се љубим са њом прилком сусрета, она ме гледа ,,бело'', није навикла на такве контакте. z:lol:
Али, заједно :bob: свуда...

Моја најбоља другарица је моја сестра.
Иако сви мисле да смо скроз различите, веома смо сличне.
Умемо да причамо о свему, да се смејемо и жалимо једна другој.
Не подржавамо увек једна другу у свему, али имамо врло отворен однос.
...

Разлика између тебе и твоје сесте је само у спољној манифестацији, бар је моје запажање такво.

Знаш како Вас ја замишљам, тебе као цвет, а њу као стену.

Она делује снажно, јако, одлучно, строго, рационално.
А ти остављаш утисак благости, нежности, бираш речи да се нико не би осетио лоше због тебе.

Али као што рекох, то је спољна манифестација.
Жене попут твоје сестре z:) су ми јако добро познате. У јавности стена, а између четири зида велики емотивац. Моја слика и прилика, па се лако препознам с таквим људима.

П.С. биће супер ако нисам добро повезала ко ти је сестра:hahaha:

Moja najbolja drugarica slicna mi je zato sto imamo dosta slicne poglede na svijet.Smatramo da je na prvom mjestu skola.Zelimo da uspjesno zavrsimo skolovanje i da se zaposlimo.Nas dve zelimo da napravimo nesto od svog zivota,da u buducnosti ne zavisimo od nikoga.Zelimo da prodjemo sto vise mozemo prije nego se udamo i odlucimo se da steknemo porodicu.Ja zelim da zavrsim skolu da bi mogla da sebi i porodici obezbjedim ugodan i lijep zivot.Takodje zelim da budem majka,jer to je nesto najljepse sto moze da se desi uz zenskom zivotu.

Moja najbolja drugarica slicna mi je zato sto imamo dosta slicne poglede na svijet.Smatramo da je na prvom mjestu skola.Zelimo da uspjesno zavrsimo skolovanje i da se zaposlimo.Nas dve zelimo da napravimo nesto od svog zivota,da u buducnosti ne zavisimo od nikoga.Zelimo da prodjemo sto vise mozemo prije nego se udamo i odlucimo se da steknemo porodicu.Ja zelim da zavrsim skolu da bi mogla da sebi i porodici obezbjedim ugodan i lijep zivot.Takodje zelim da budem majka,jer to je nesto najljepse sto moze da se desi uz zenskom zivotu.

pa ovo nebi bolje reko ni djuro pucar stari :)))))

Moja naj najbolja drugarica je suprotnog pola od mene,pa smo samim tim razlicite najpre po tome.Nazalost,vec godinama zivi daleko,ali nam se drugarstvo nije ni za mrvicu umanjilo...
Druga najbolja drugarica i ja rodjene smo istog dana,iste godine u istoj bolnici,ona je nekih par sati starija i za toliko malo se i razlikujemo...
Ljudi kazu da smo toliko poprimile jedna od druge da osim fizickog izleda(gde smo totalni opozit)razlika ne postoji... Ja nju i dozivljavam kao jednu stranu sebe,onu bolju jer njoj valjda Vaga u podznaku daje onu stalozensot,mirnocu i ogromno razumevanje svih i svacega sto moj Strelac ne tolerise...Mnogo puta bih glavom u zid da nije bilo nje...Dala sam krv za nju posle drugog porodjaja i tu smo se konacno na sve nacine spojile.
O nasem prijateljstvu bih mogla dva dana i dve noci da pricam...I da se raznezim svaki put kao da pricam o nekoj veeeliiikoooj ljubavi.

Back