Gledam ovo interesantno je ` lepo jvideti zabavno te pomislih da otvorim temu sa pitanjem iz naslova.
Slusam na podkastu voditelja koji stalno ponavlja nesto kao drago mi je sto u moje vreme nije postojao internet da ostane sve zabelezeno .
drago mi je sto u moje vreme nije postojao internet da ostane sve zabelezeno .
Sve sto zaista vredi nije na internetu, nego u knjigama, redje na fotografijama, a najcesce u secanjima.
Gledam ovo interesantno je ` lepo jvideti zabavno te pomislih da otvorim temu sa pitanjem iz naslova.
Slusam na podkastu voditelja koji stalno ponavlja nesto kao drago mi je sto u moje vreme nije postojao internet da ostane sve zabelezeno .
"Nikad ne reci nikad" zato sto se bas to ostvari?nikada ne bih podelila na netu, nigde u nikakvoj formi.
Ne bih namerno... Nadam se da mi niko nece izigrati poverenje od bliskih osoba."Nikad ne reci nikad" zato sto se bas to ostvari?
?pa evo ovde je doslo do tragedije
blizanci otisli do pruge da naprave ultimativan video za Tik Tok , obe su poginule sa 18 godina!
![]()
![]()
![]()
Iskustvo ` podela istog....Sve sto zaista vredi nije na internetu, nego u knjigama,
...mogu da sluze kao dokaz ` pokazatelj` ima li smisla cuvati ih?redje na fotografijama,
Nekada nije moguce zaboraviti ` previse boli sada te je lepo secati se pokrivati bol na taj nacin ` al' kad secanja bole sve bi dala da zaboravis.a najcesce u secanjima.
Pa naravno da neke stare porodicne fotografije imaju neopisiv znacaj, i ima smisla cuvati ih. I nisu z asvakoga, nego samo za porodicu ili najblize porodicne prijatelje i rodbinu, pa i to u izuzetnim trenucima. Nikako dosadjivati time, a kamoli kao danas kad je sve "na izvol'te" na drustvenim mrezama....to nema nikakvog smisla niti ima u tome topline.Iskustvo ` podela istog....
...mogu da sluze kao dokaz ` pokazatelj` ima li smisla cuvati ih?
Nekada nije moguce zaboraviti ` previse boli sada te je lepo secati se pokrivati bol na taj nacin ` al' kad secanja bole sve bi dala da zaboravis.
Ja bih voleo da neko okači bilo koju sliku iz prošlosti ili Npr. da me ubaci u neku Viber grupu. Uvek sam bio lep na slikama