gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
У пензији. Ма мени су и на форуму већина добра раја. Сем пар провокатора што трипују да су ексцентрични генијалциA van foruma sve pacijenti,ne ispunjava me vise rad sa njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У пензији. Ма мени су и на форуму већина добра раја. Сем пар провокатора што трипују да су ексцентрични генијалциA van foruma sve pacijenti,ne ispunjava me vise rad sa njima
Разумем те скроз. И ја се често тако осећам. Не могу скроз да искључим свет око себе. Ипак, њихово мишљење мало, али утиче.Meni je bitno ,kazu mi , sta ce vise ljudima kultura ponasanja i opste znanje, i uskoro svi oko mene pocnu da mi glumataju grubijane, nasilnike i patriote...
Naravno onda sebe uzdignu mene spuste i onda umesto da sam ja nacitan, onaj koji dosta toga zna, i patriota, ja postanem onaj kome treba razbiti njusku...
Bas tako.Zavisi.
Ima ljudi do čijeg mišljenja mi je stalo.
Ima i onih drugih...ljudi...
Да, хвала Богу да је тако, слажем се. Ал реално сад неко дође и почне да те провоцира, је л те дирне мало? Је л бар делићем утиче на тебе, искрено?Bas tako.
Bitno mi je kako na mene gledaju ljudi koji su mi dragi i do kojih mi je stalo. Od tog nekog uzajamnog misljenja koje imamo jedni o drugima zavisi i nas odnos.
Ne moze moja dobra drugarica imati lose misljenje o meni i obrnuto a da smo mi i dalje najbolje drugarice.
Vazno mi je cak i ovde da neko ko mi pase kao covek dobro misli o meni.
A oni koji su van te granice neka misle sta hoce, ne zelim ni da znam.
Iskreno? Ali uopste hahahaДа, хвала Богу да је тако, слажем се. Ал реално сад неко дође и почне да те провоцира, је л те дирне мало? Је л бар делићем утиче на тебе, искрено?
I pored toga sto ti tako mislis nemaju svi takvo misljenje o tebi, da si ti grubijan a da je taj neko tamo na tronu zato sto ON misli da je tebe spustio. Naprotiv, cesto bude obrnuto.Meni je bitno ,kazu mi , sta ce vise ljudima kultura ponasanja i opste znanje, i uskoro svi oko mene pocnu da mi glumataju grubijane, nasilnike i patriote...
Naravno onda sebe uzdignu mene spuste i onda umesto da sam ja nacitan, onaj koji dosta toga zna, i patriota, ja postanem onaj kome treba razbiti njusku...
Jedno pitanje,sta mislis da ja mislim o tebi?Bas tako.
Bitno mi je kako na mene gledaju ljudi koji su mi dragi i do kojih mi je stalo. Od tog nekog uzajamnog misljenja koje imamo jedni o drugima zavisi i nas odnos.
Ne moze moja dobra drugarica imati lose misljenje o meni i obrnuto a da smo mi i dalje najbolje drugarice.
Vazno mi je cak i ovde da neko ko mi pase kao covek dobro misli o meni.
A oni koji su van te granice neka misle sta hoce, ne zelim ni da znam.
Jedno pitanje,sta mislis da ja mislim o tebi?Iskreno? Ali uopste hahaha
Izvini zbog smeha ali smesno mi i kad zamislim da se sad ja tu nesto kao primam na necije provokacije. Moje vreme je meni dragoceno, mogu i da dangubim i u redu je ako mi to u tom trenutku prija. A kad mi nesto ne donosi nista dobro samo se sklonim.
Pa onako, zena kao i sve ostale, malo (nadam se) priglupa…Jedno pitanje,sta mislis da ja mislim o tebi?
Razmisljala si sta mislim o tebi , to je dovoljno......Pa onako, zena kao i sve ostale, malo (nadam se) priglupa…![]()
Na trenutak da, kad si me pitao.Razmisljala si sta mislim o tebi , to je dovoljno......
A ti si meni drag iako te ne kapiram bas, i vazno mi jeDa, ovo je bilo navlacenje da vidim da li ti je vazno sta neko misli o tebi...tj konkretno ja..
I iskreno nije mi svejedno sto mislis da sam priglupa :/Da, ovo je bilo navlacenje da vidim da li ti je vazno sta neko misli o tebi...tj konkretno ja..
Zato što kroz provokaciju možeš prečicom da vidiš kakav je neko. Ali tu provokator treba da bude pametan i umeren jer u suprotnom izvuče pogrešan zaključak, tj. sam bude provaljen, a ubeđen ja da je nekog nešto navuko.I redu i razumem kad je neko slab na provokacije ali zasto neko ima potrebu da provocira i navlaci, to mi nije jasno.
Moj test je bio vezan za chat i chat muvanje, pa su tamo provokacije u vise oblika a najdrasticnija stetna je kad je devojka malo iskusna a dolazi na chat, bez obzira da li je maloletnica ili punoletna...I redu i razumem kad je neko slab na provokacije ali zasto neko ima potrebu da provocira i navlaci, to mi nije jasno.
taj nivo provokacija je decija skola prema onima koje sam ja video i gledao...ne verujem uopste da neko kad kaze na provokaciju misli na tu retoricku provokaciju za trenutni stav neke osobe..Zato što kroz provokaciju možeš prečicom da vidiš kakav je neko. Ali tu provokator treba da bude pametan i umeren jer u suprotnom izvuče pogrešan zaključak, tj. sam bude provaljen, a ubeđen ja da je nekog nešto navuko.
Ма не мораш ми се извињавати због смеха.Iskreno? Ali uopste hahaha
Izvini zbog smeha ali smesno mi i kad zamislim da se sad ja tu nesto kao primam na necije provokacije. Moje vreme je meni dragoceno, mogu i da dangubim i u redu je ako mi to u tom trenutku prija. A kad mi nesto ne donosi nista dobro samo se sklonim.
Врло битно.Osim ako je u pitanju osoba od koje mi zavise finansije