gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Vazno mi je, ali samo zato sto sam ja jedna visoka i snazna zena i ne bih se pored njega osecala zenstveno da je neki majusan i tanusan, inace, mislim da mi ne bi bilo bitno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da potreban je al zasto mislis da je zeni to potrebno u vidu fizicke snage,mislim meni je mnogo znacajnije da li je neko stabilna,sposobna i jaka osoba nego da li moze da pomera orman.i u celoj prici radije cu nekog coveka od reci i velike mentalne snage pa makar imao manje kila od mene nego nekog bilmeza koji moze da zonglira ormanima a tupav je do bola.a ja ne mogu da vjerujem da će se moj ormar sad ovde čerečiti na najsitnije komadiće,sve do šarki...sve izbjegavajući da se shvati suština i ne razumijevajući imalo šale ...
a suština lexo,nije u nečijem nelomljenju nokata ili tovarnim magarcima...sve čovjek može naučiti sam da uradi ili platiti nekoga da to obavi umjesto njega,nego u jednoj vrsti oslonca... a svakom čovjeku je potreban oslonac u životu,ma koliko bio snažan ili mislio da jeste...ženi u muškarcu,muškarcu u ženi...na različite načine...
i zašto misliš da fizička snaga isključuje intelektualnu?zar to nije stereotip?![]()
jbg sta cu kad se palim na mozak
dobro i na visinu![]()
A pomaže ti društvo iz kancelarije, da sve to ovako pametno elaboriraš ?!?uh...bre,gdje odoste...pa niko nije isključio mozak iz cijele priče...(sad bi krvolok reko,osim tebe...
)
te sirovine koje ti opisuješ ne volim ni ja...ali kad bih birala između pametnog,a nejakog i pametnog ,a jakog...izabrala bih ovo drugo...
a i rekoh da ne mora biti tajson,ali samo fizički jači od mene,što i nije toliko teško...:razz:
A pomaže ti društvo iz kancelarije, da sve to ovako pametno elaboriraš ?!?![]()
te sirovine koje ti opisuješ ne volim ni ja...ali kad bih birala između pametnog,a nejakog i pametnog ,a jakog...izabrala bih ovo drugo...![]()
E, Smiljka, Smiljka, pa ne nose baš sve " Martinke " !!! :-Dpa i meni je glup stav da neko mora da te prenosi preko barice ako imas dve zdrave noge kojima mozes sam da predjes ili preskocis. e da - i puko prenemaganje uzgred.a da glumim invalida bez potrebe nemam nameru...
al eto to sam ja,mene su ucili da ako nesto mogu da uradim sama da ne ocekujem tudju pomoc i da ne pravim nesposobnjakovica od sebe,a ovo sa prenosenjem preko barice ili praga mi u zivotu ne bi palo na pamet...
mislim nisu me prenosili ni kad sam hodala na stakama preko snega,leda i bara,a prenosice me sada sa dve zdrave noge![]()
pa i meni je glup stav da neko mora da te prenosi preko barice ako imas dve zdrave noge kojima mozes sam da predjes ili preskocis. e da - i puko prenemaganje uzgred.a da glumim invalida bez potrebe nemam nameru...
al eto to sam ja,mene su ucili da ako nesto mogu da uradim sama da ne ocekujem tudju pomoc i da ne pravim nesposobnjakovica od sebe,a ovo sa prenosenjem preko barice ili praga mi u zivotu ne bi palo na pamet...
mislim nisu me prenosili ni kad sam hodala na stakama preko snega,leda i bara,a prenosice me sada sa dve zdrave noge![]()
pa vidis da pricam za baru i ono sto je kucka rekla.o,moj,bože...
pa,prenošenje preko praga je bilo u kontekstu običaja prilikom svadbi...![]()
nisi valjda mislila da bukvalno mislim da me neko nosi...![]()
Tačno, Smiljka, još ako i sapun poneseš, tu nezgodu možeš i da iskoristiš !!!pa nisam ni mislila na martinke
nosim ja i cipele i patike
i sandale
i u cemu god bila ne bi mi palo napamet da me neko dize i prenosi preko barustine.
pa i nek pokvasim noge,nisam od secera da se otopim i nestanem.
... a takvih je, čak i u Bijeljini, malo !!!o,moj,bože...
pa,prenošenje preko praga je bilo u kontekstu običaja prilikom svadbi...![]()
nisi valjda mislila da bukvalno mislim da me neko nosi...![]()
ja ne perem noge i ti to dobro znas krvoloceTačno, Smiljka, još ako i sapun poneseš, tu nezgodu možeš i da iskoristiš !!!![]()
pa vidis da pricam za baru i ono sto je kucka rekla.
meni nije delovalo da se sali.
jbg sta cu kad se palim na mozak
dobro i na visinu![]()
... a takvih je, čak i u Bijeljini, malo !!!![]()
mnogo je bitnije da moze da me npr nasmeje kada sa smoorena nego da me prense preko bare,praga(jos gore) ili cega god....znaci da i od drugarica treba da ocekujem da me prenose preko bara kada izadjemo a ja u sandalicama umesto da se dobro provedemo,ispricamo,smejemo...:?
Znam !!! Malo devojaka nosi " martinke " br. 47., urođenom veličinom noge !!!ja ne perem noge i ti to dobro znas krvoloce![]()
mnogo je bitnije da moze da me npr nasmeje kada sa smoorena nego da me prense preko bare,praga(jos gore) ili cega god....znaci da i od drugarica treba da ocekujem da me prenose preko bara kada izadjemo a ja u sandalicama umesto da se dobro provedemo,ispricamo,smejemo...:?