Koliko vam je bitna fizicka snaga kod partnera?

Koliko vam je bitna fizicka snaga kod partnera

• Dosta mi je bitna

• Donekle mi je bitna

• Nije mi uopste bitna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a ja ne mogu da vjerujem da će se moj ormar sad ovde čerečiti na najsitnije komadiće,sve do šarki...sve izbjegavajući da se shvati suština i ne razumijevajući imalo šale ...:roll:

a suština lexo,nije u nečijem nelomljenju nokata ili tovarnim magarcima...sve čovjek može naučiti sam da uradi ili platiti nekoga da to obavi umjesto njega,nego u jednoj vrsti oslonca... a svakom čovjeku je potreban oslonac u životu,ma koliko bio snažan ili mislio da jeste...ženi u muškarcu,muškarcu u ženi...na različite načine...
i zašto misliš da fizička snaga isključuje intelektualnu?zar to nije stereotip? :roll:
pa da potreban je al zasto mislis da je zeni to potrebno u vidu fizicke snage,mislim meni je mnogo znacajnije da li je neko stabilna,sposobna i jaka osoba nego da li moze da pomera orman.i u celoj prici radije cu nekog coveka od reci i velike mentalne snage pa makar imao manje kila od mene nego nekog bilmeza koji moze da zonglira ormanima a tupav je do bola.

sto ne znaci naravno da ne postoji kombinacija ta dva.

inace sad me ovov podseti,znam jednog decka koji izgleda ko zivotinja,mislim da bi mogo ne orman nego kamion i to sleper da digne i onako kad mu vidis ruku prosto se uplasis :shock: dobro na stranu sto ja ne volim te masivne tipove,decko je spor u vugla za nepoverovati.konstantno ima neki staklasti pogled u ocima i nekako jedina reakcija koja mu prilici je "duhhhh" (jbg ne znam kako drugacije da definisem tu onomatopeju).i tog ogromnog coveka mogla bih bez problema da vrtim oko malog prsta,ej da ga nateram da uradi sta god mi sine i uopste savrsen je za neciju marionetu.i za njega bih rekla sve osim da je oslonac u zivotu.pa na tog se ne bi oslonila makar nemala nikog vise na svetu :shock: mogo bi u trenutku da mi prelomi bilo koju kost,al ne da ne bi smeo da me pipne nego bi strahovao kad bih krenula da ga drilujem i isterujem svoje na bilo koji nacin.

a meni muskarac koji ne zna da mi se suprotstavi i kome bih ja mogla da komandujem zivotom nije muskarac negmo mis.uz svu fizicku snagu cenim ga ko i st bih cenila osnonac trogodisnje curice.

tako da,najbolja je sredina,ali izmedju ekstrema npr ove voline gore sa zrnom pirinca u glavi i i nekog koji kasiku ne moze da digne ali je u glavi mocan covek,biram ovog sa kasikom tj bez nje :D

jbg sta cu kad se palim na mozak
dobro i na visinu :D

uh...bre,gdje odoste...pa niko nije isključio mozak iz cijele priče...:) (sad bi krvolok reko,osim tebe... :lol: )
te sirovine koje ti opisuješ ne volim ni ja...ali kad bih birala između pametnog,a nejakog i pametnog ,a jakog...izabrala bih ovo drugo...:lol:
a i rekoh da ne mora biti tajson,ali samo fizički jači od mene,što i nije toliko teško...:razz:

Stvarno odoste predaleko i banalizujete stvari..Zasto normalno visok i fizicki jak muskarac ( sto i treba da bude u odnosu na zenu) mora pod obavezno da bude i glup..Izvinjavam se ali su mi neke postavke smesne..Srazmerno svojoj fizickoj konstrukciji i snazi koju imam..mogu da radim fizicki i teze poslove a uz napor i ormar da pomerim ako treba( ali malkice)..ali zasto bih..mislim zasto se naprezati iznad svojih fizickih mogucnosti ako pored sebe imas nekog ko to moze ladno da odradi( mislim na muskarca pored ) iako se za takve stvari placaju fizicki radnici.Meni je stav..Ja sam sama najaca, kao stena sam i mogu sve..niko mi ne treba i slicno .mi je..bzv..Ipak je ovo samo moje misljenje..
p.s. Volim kada kazem: Srce hajde da izmestimo namestaj po kuci..i napravimo nov raspored..ili kada pada kisa a barica na putu a on me podigne i prenese..i nije glup..naprotiv..

uh...bre,gdje odoste...pa niko nije isključio mozak iz cijele priče...:) (sad bi krvolok reko,osim tebe... :lol: )
te sirovine koje ti opisuješ ne volim ni ja...ali kad bih birala između pametnog,a nejakog i pametnog ,a jakog...izabrala bih ovo drugo...:lol:
a i rekoh da ne mora biti tajson,ali samo fizički jači od mene,što i nije toliko teško...:razz:
A pomaže ti društvo iz kancelarije, da sve to ovako pametno elaboriraš ?!? :lol:

pa i meni je glup stav da neko mora da te prenosi preko barice ako imas dve zdrave noge kojima mozes sam da predjes ili preskocis. e da - i puko prenemaganje uzgred.a da glumim invalida bez potrebe nemam nameru...
al eto to sam ja,mene su ucili da ako nesto mogu da uradim sama da ne ocekujem tudju pomoc i da ne pravim nesposobnjakovica od sebe,a ovo sa prenosenjem preko barice ili praga mi u zivotu ne bi palo na pamet...
mislim nisu me prenosili ni kad sam hodala na stakama preko snega,leda i bara,a prenosice me sada sa dve zdrave noge :roll:

pa i meni je glup stav da neko mora da te prenosi preko barice ako imas dve zdrave noge kojima mozes sam da predjes ili preskocis. e da - i puko prenemaganje uzgred.a da glumim invalida bez potrebe nemam nameru...
al eto to sam ja,mene su ucili da ako nesto mogu da uradim sama da ne ocekujem tudju pomoc i da ne pravim nesposobnjakovica od sebe,a ovo sa prenosenjem preko barice ili praga mi u zivotu ne bi palo na pamet...
mislim nisu me prenosili ni kad sam hodala na stakama preko snega,leda i bara,a prenosice me sada sa dve zdrave noge :roll:
E, Smiljka, Smiljka, pa ne nose baš sve " Martinke " !!! :-D

o,moj,bože...:roll:

pa,prenošenje preko praga je bilo u kontekstu običaja prilikom svadbi...:)
nisi valjda mislila da bukvalno mislim da me neko nosi...:roll::lol:

pa vidis da pricam za baru i ono sto je kucka rekla.
meni nije delovalo da se sali.

Uhh bwee ala si zapela..Ok..nosi te ormare ( mada mi se to ne svidja i dalje)..i daj ..malo poeticnije ..ne radi se o nesposobnosti....zasto mislis da neko nije osposobljen za zivot i nesamostalana ako ..kaze..volim da me ponese preko barice da ne ukvasim svoje skupe cipelice ili me ponese do kreveta( uhh sada sam tek nagrabusila..:wink:)

mnogo je bitnije da moze da me npr nasmeje kada sa smoorena nego da me prense preko bare,praga(jos gore) ili cega god....znaci da i od drugarica treba da ocekujem da me prenose preko bara kada izadjemo a ja u sandalicama umesto da se dobro provedemo,ispricamo,smejemo...:?

Koji vam je bwee....zeneeee...uopste nemate mashte ni malo... To sa drugaricama ..mislim..Ja nekako vise volim da se sa muskarcem lepo provedem..da se smejemo. da bude zabavno.ispricamo se ..Nosenje preko barice ide posle svega toga...e stvarno steeeee...:wink::-D

Back