Koliko vam je bitna fizicka snaga kod partnera?

Koliko vam je bitna fizicka snaga kod partnera

• Dosta mi je bitna

• Donekle mi je bitna

• Nije mi uopste bitna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ih, limunado, pa šerpas može da bude i komšija :D da ti vuklja ormare...

Ovo je u stvari kao ono pitanje za muškarce "da li je bitno da partnerka bude dobra kuvarica?" :)

ma,pusti ti komšiju... nikad ga nema kad treba...:) uzdaj se u se i svoje ruse...:D
i nije dobro poređenje...kuvanje je vještina koja se uči...a ja da se prevrnem naopako,nema šanse da imam više snage od jednog prosječnog muškarca...

ma,pusti ti komšiju... nikad ga nema kad treba...:) uzdaj se u se i svoje ruse...:D
i nije dobro poređenje...kuvanje je vještina koja se uči...a ja da se prevrnem naopako,nema šanse da imam više snage od jednog prosječnog muškarca...

Ma poređenje je u smislu da je taman podjednako bitno..Ko ženama vuklja ormare (i kofere sa kozmetikom :) ) pre udaje? Jesti se može i u kafani, kao što su i prosečni muškarci jači od prosečnih žena, pa time je priroda gotovo sve uredila sama :lol:

pazi sama nisam,al ne verujem da neko moze sam da digne orman.
al sa starim sam ceo stan selila kad smo renovirali.
a klavir mogu sama da pomerim.
nije da sam bas nejaka :)

pa da...sa ocem...a što nisi sa majkom,a?:wink: baš me zanima da li bi vas dvije uspjele da se iskilavite za taj ormar...:) i pusti klavir...ja te pitah za termo peć...:)

ma,šalim se malo...razumijem ja tebe šta hoćeš da kažeš...ali ipak žene nemaju predispozicije da budu fizički jače od muškaraca...ma koliko se trudile,i neke uspijevale u tome...:wink:
i zamisli da tvoj budući ne može ni preko praga da te prenese...:lol:

pa moja keva ne moze ni teglu da otvori ona je slabasna od kad znam za nju i uvek drami nesto.eno malo pre sam je masirala samo sto nije zaplakala,mislim jeste da imam jake ruke al ono je haos koliko je ona sva mlitava :?

i necu da ame neko nosi preko praga osecam se nesigurno kad nisam na svojim nogama :?

ma ne kazem da su zene jace od muskaraca,nisu samo kazem da ni tegljenje nije problem.kad moram i nemam bolje resenje ne postavljam pitanje,pec u ruke i vuci.

inace ne znam st aje termo pec mi imamo centralno grejanje,mada imali smo ranije neku pec ne znam da li je bila termo.

samo da ispričam jedan primjer... (ne znam šta mi je večeras,pa ovoliko pričam :) )

nedavno smo na poslu imali neko tumbanje stolova po kancelariji...trebalo je četiri stola premjestiti tako da nijedan ne bude gdje prije bio...:) i sad nas četiri žene smo se kilavile,gurale,pomicale tepih i kablove i više od sat vremena neuspješno pokušavale da to premjestimo...pri tom,osim mene,ove ostale su imale prilično snage...e,onda se dosjetimo spasonosne ideje,pozovemo dvojicu kolega ,prosječne tjelesne konstrukcije :D ,i oni to premjestiše za pet minuta...
naravoučenije...što ne možeš sam,nemoj ni pokušavati...:)

pa moja keva ne moze ni teglu da otvori ona je slabasna od kad znam za nju i uvek drami nesto.eno malo pre sam je masirala samo sto nije zaplakala,mislim jeste da imam jake ruke al ono je haos koliko je ona sva mlitava :?

i necu da ame neko nosi preko praga osecam se nesigurno kad nisam na svojim nogama :?

ma ne kazem da su zene jace od muskaraca,nisu samo kazem da ni tegljenje nije problem.kad moram i nemam bolje resenje ne postavljam pitanje,pec u ruke i vuci.

inace ne znam st aje termo pec mi imamo centralno grejanje,mada imali smo ranije neku pec ne znam da li je bila termo.

ma, ne pričamo ovde o tome da li hoću...već da li mogu...:) i ja što mogu vukljam,ali termo peć,vjeruj...ni ti ni ja ne bi mogle pomjeriti ,u paketu sa tvojom mamom...:)

udaljismo se od teme...
dakle,poželjno je da osim što je intelektualno,bude i fizički jak...:)

donekle, ja glasala, a anketa mi odgovorila da sam vec glasala?? a stvarno nisam...
ja bih pre nekog jogina nego bilo kakvog snagatora i rvaca:)
a sto se visine tice (vidim neke su i to uracunale u fizicku snagu:)) tu nikad nisam imala srece i par puta kada sam stajala pored muskaraca izrazito visljih od mene, to je bio jaako cudan trip, zamalo da se iskompleksiram:) uopste mi se ne svidja taj osecaj...pomislih, onako glave uperene na gore, jaao zar ovako izgleda biti nizak me no like:)

ih...uspijevaš sa svojim teretom da se izboriš...? :)
ja,vala,ne mogu da pomjerim ormar, nosim nešto teško, odvrćem razne šarafe i sl...nemam snage...

Ne, stvarno mi je neverovatno da neka žena tvrdi da ne može, ali baš ne može da zameni točak na kolima, nosi "nešto teško" i da "odvrne neke šrafove"... dobro, ja imam ovde ormar ili šklopociju (svašta nešto iz jednog dela) nije moglo da se unese izjedna a da se ne obori na pod i ugura popreko, veliki jedan posao, ali i velika šklopocija. Uglavnom, dobro su se pomučili da to unesu, ja nisam bila tu :D Nije čak toliko ni do snage (težine toga) koliko do nesklada prostora i veličine toga. Najveći trip je bio posle podići :shock:
Ali mi je van pameti da neko ne može da odvrne šraf. Meni to deluje kao neko ženskasto prenemaganje. Stvarno. Sorry ali baš mi tako deluje, kao da nikada nisi ni probala, ili jesi ali sa sedminom snage, sve pazeći da ne okrnjiš nokat :?

Ne mogu da verujem da razmišljate o ormarima kada vam neko spomene muškarca.

a ja ne mogu da vjerujem da će se moj ormar sad ovde čerečiti na najsitnije komadiće,sve do šarki...sve izbjegavajući da se shvati suština i ne razumijevajući imalo šale ...:roll:

a suština lexo,nije u nečijem nelomljenju nokata ili tovarnim magarcima...sve čovjek može naučiti sam da uradi ili platiti nekoga da to obavi umjesto njega,nego u jednoj vrsti oslonca... a svakom čovjeku je potreban oslonac u životu,ma koliko bio snažan ili mislio da jeste...ženi u muškarcu,muškarcu u ženi...na različite načine...
i zašto misliš da fizička snaga isključuje intelektualnu?zar to nije stereotip? :roll:

a ja ne mogu da vjerujem da će se moj ormar sad ovde čerečiti na najsitnije komadiće,sve do šarki...sve izbjegavajući da se shvati suština i ne razumijevajući imalo šale ...:roll:

a suština lexo,nije u nečijem nelomljenju nokata ili tovarnim magarcima...sve čovjek može naučiti sam da uradi ili platiti nekoga da to obavi umjesto njega,nego u jednoj vrsti oslonca... a svakom čovjeku je potreban oslonac u životu,ma koliko bio snažan ili mislio da jeste...ženi u muškarcu,muškarcu u ženi, komšiju u komšiji ...na različite načine...
i zašto misliš da fizička snaga isključuje intelektualnu?zar to nije stereotip? :roll:
:lol: !!!

Back