Truman
Elita
- Poruka
- 23.048
Naravno, obracam se zenama/devojkama, zato sam i izabrao ovaj podforum. Bas me zanima...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam svoj zli blizanac.A gde je noz,tu je i viljuska..dakle mora da podigne kompletan pribor za rucavnje,makar tu spadao i nozzz,zli Tutsi..
Onda mora i da pere sudove, usisava... Težak je sav taj pribor.Onda ona mora da kuva, ako ce on da dize sav taj pribor
E,toAli samo utoliko da bude jaci od mene, visi i tezi, prosecno gradjen muskarac
Ma najbolje sumo rvac! To je samo pravi muskarac.. Ne ovi metiljavi, k'o gliste..Donekle mi je bitna. Pozeljno je da je razvijen (pri tom ne mislim na to da izgleda kao profesionalni rvac ),ali nije presudno.
Mada,kad vidim lepo razvijene bicepse i tricepse....
Ja sam svoj zli blizanac.
Znam,znam..bori se dobri Tutsi sa svojim zlim bratom..vecita borba...
Onda mora i da pere sudove, usisava... Težak je sav taj pribor.
Onda ona mora da kuva, ako ce on da dize sav taj pribor
bas ga ima,a toooo volem
I ja ops:
volim sto je ON vislji od mene i malo snazniji.....pa odmeravamo snage
Tara što mi stavljaš neizgovorene reći u usta?
A ono za pribor... Ako diže znači da je tehničar.
Pucanje tempa, primači, korektori...
pa i nije mi nesto bitna,mislim uglavnom uspevam sa svojim teretom sama da se izborom,samo da nije neki anemicni koji ne moze kasiku da digne i koji stalno place.
ustvari bitnije mi je da je visi od mene i da nije bas zivotnjia od covek,da ne kazem mrcina.ne volim te animalne tipove pa makar imali svu snagu sveta.
Misliš , mlakonja je ako nije jak ( fizički) ?Pa bitna je...veoma...pa necu mlakonju pored sebe...
ih...uspijevaš sa svojim teretom da se izboriš...?
ja,vala,ne mogu da pomjerim ormar, nosim nešto teško, odvrćem razne šarafe i sl...nemam snage...
i zašto bi neko bio "animalni tip",ako je fizički snažan...?
bitno je da bude jači od mene...a sad,ne mora baš od tajsona....
i podrazumijeva se da tu snagu upotrebljava u korisne svrhe...