narezak
Primećen član
- Poruka
- 876
Da li analizirate natalne karte ili vas to nimalo ne zanima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No me interesa.Da li analizirate natalne karte ili vas to nimalo ne zanima?
Nikog normalnog to ne zanima - svi će reći da gledaju ovo ili ono, na kraju se sve svodi na izgled i status (ovisno o spolu).Da li analizirate natalne karte ili vas to nimalo ne zanima?
Ti si vila u horoskopu?Pa, moram priznati da se štrecnem kad čujem neki od znakova..
Da.Ti si vila u horoskopu?
Zar ne bi bilo jednostavnije da si navela tko je bio ok, nego tko nije - dugačak popis...Recimo, ne pamtim da sam ikada imala dobar odnos sa nekim ko ima osobine ovna iz horoskopa, ili lava. Ili ribe, ili raka, ili bika ili vage ili škorpije ili blizanca ... Ako sam koga izostavila nek se ne ljuti
Pa nema ko nije, našalila sam se na to da mi niko ne valja.. mućneš malo glavom kad čitašZar ne bi bilo jednostavnije da si navela tko je bio ok, nego tko nije - dugačak popis...
Kod nas su ljudi uglavnom munjeni, pa je svaki znak pod upitnikom...
Nimalo me ne zanimaDa li analizirate natalne karte ili vas to nimalo ne zanima?
U takvom smo vremenu da se na splavovima probaju svi horoskopski znakovi, neki više puta...Pa nema ko nije, našalila sam se na to da mi niko ne valja.. mućneš malo glavom kad čitaš
naočare za apokalipsu,naručite pouzećem
naočare za apokalipsu,naručite pouzećem