Koliko vam je bitan horoskopski znak prilikom odabira partnera/partnerke?

Da li analizirate natalne karte ili vas to nimalo ne zanima?
No me interesa.

Čudno bih se osjećala da ne koristim svoj mozak pri izboru.
To ti dođe na isto sa situacijom u Turskoj, kada su na referendumu izglasali da Erdogan vječno vlada.
Baš sam protiv intelektualnog oslanjanja na druge, u ovom slučaju "ograničeno znanje horoskopa" moje ili nekog poznavaoca.

Ako bih se oslanjala na to, bilo bi samo u slučaju specijalizovane agencije sa vrhunskim znalcima astrologije i horoskopa, i gdje svi na svijetu daju svoje horoskopske parametre (vrijeme i lokaciju rođenja) - pa neka nam svima biraju najpodesnije partnere.
Ali kako to ne postoji, djeluje mi suludo oslanjati se na kvazi znanje.

Da li analizirate natalne karte ili vas to nimalo ne zanima?
Nikog normalnog to ne zanima - svi će reći da gledaju ovo ili ono, na kraju se sve svodi na izgled i status (ovisno o spolu).
Kad dođe do nekih trzavica, onda se nesigurni sjete tog nesretnog horoskopa i traže krivca u tome, umjesto u sebi i svojim izborima...

Recimo, ne pamtim da sam ikada imala dobar odnos sa nekim ko ima osobine ovna iz horoskopa, ili lava. Ili ribe, ili raka, ili bika ili vage ili škorpije ili blizanca ... Ako sam koga izostavila nek se ne ljuti 😁
Zar ne bi bilo jednostavnije da si navela tko je bio ok, nego tko nije - dugačak popis...
Kod nas su ljudi uglavnom munjeni, pa je svaki znak pod upitnikom...

1728925664389.jpeg

Back