Koliko vam je bitan fizički izgled?

Vise me zanimaju misljenja za na duge staze, ne za varijante, šeme i slično...
Da li bi ste mogli biti sa nekim ko vam nije fizicki privlačan, a ima npr druge osobine?
Mene privuce verovao ti ili ne (a obicno mi ne veruju kad to kazem) ono sto muskarac jeste, ono sto govori, radi.
Nakon toga mogu sa vrlo velikom sigurnoscu da tvrdim da ce doci I do fizickog poklapanja.
Sad, izuzeci su uvek moguci. To tvrdim sada.
Kad sam bila mladja fizicka privlacnost je bila okidac, cak ume I na duze da zaslepi da ne vidis koliko toga nemamo zajednicko.

Mene privuce verovao ti ili ne (a obicno mi ne veruju kad to kazem) ono sto muskarac jeste, ono sto govori, radi.
Nakon toga mogu sa vrlo velikom sigurnoscu da tvrdim da ce doci I do fizickog poklapanja.
Kad sam bila mladja fizicka privlacnost je bila okidac, cak ume I na duze da zaslepi da ne vidis koliko toga nemamo zajednicko.
Ja ti verujem.
Tako sam i ja isto dok sam bio mlađi.
Kad vidim sise, ode pamet.

I sada, kada više nisam takav, izuzeci su mogući

Fizicki izgled je ono sto ti skrene paznju u pocetku, ostaje se zbog karaktera i tih drugih osobina.
dobro to se slazem, ono sto na prvu privuce, a ako nema nista drugo osim toga, cao ... naravno.
Ali meni je bitno, mozda sam povrsan ne znam, ne bih mogao da budem sa devojkom koja mi nije prelepa, ma kakav god da joj je karakter... padam ja i na sarm, i na intaligenciju, duhovitost, harizmu, dobrotu i sve to redom. To je jako bitno! Kao i da se poklopimo karakterno.
Al ne znam... i lepota mi je jedna od stavki.
Sta zene kazu?
Znam da zenama to nije toliko vazno, ako padnu na druge stvari..
Al nemam pojma, volim da se divim njenoj lepoti, da je gledam i ne mogu da se nagledam. A i za seks je vazna, bar meni gizicka privlacnost. Osim kad si pijan :rumenko:
tad bar meni lriterijumi isceznu

dobar komentar, ima smisla.

Vise me zanimaju misljenja za na duge staze, ne za varijante, šeme i slično...
Da li bi ste mogli biti sa nekim ko vam nije fizicki privlačan, a ima npr druge osobine?
U početku mi je jako bitan,.. dok je ne upoznam :flert:, a danas mi cura kaže da je i njima ženama (njoj) bitno sa kojima i kakvima sam bio pre nje.
Znači dvostruko je bitan ... i perfektno i futuralno :flert:

dobro to se slazem, ono sto na prvu privuce, a ako nema nista drugo osim toga, cao ... naravno.
Ali meni je bitno, mozda sam povrsan ne znam, ne bih mogao da budem sa devojkom koja mi nije prelepa, ma kakav god da joj je karakter... padam ja i na sarm, i na intaligenciju, duhovitost, harizmu, dobrotu i sve to redom. To je jako bitno! Kao i da se poklopimo karakterno.
Al ne znam... i lepota mi je jedna od stavki.
Sta zene kazu?
Znam da zenama to nije toliko vazno, ako padnu na druge stvari..
Al nemam pojma, volim da se divim njenoj lepoti, da je gledam i ne mogu da se nagledam. A i za seks je vazna, bar meni gizicka privlacnost. Osim kad si pijan :rumenko:
tad bar meni lriterijumi isceznu
Ne znam koliko imas godina, ali mislim da ces promeniti skoro sve sto si ovde napisao.
Cak mislim da postoje dva ili mozda vise perioda u nasim zivotima kada se ti “kriterijumi” bas drasticno izmene.
Osoba koja me duhovno I intelektualno privuce, zasigurno ce I fizicki. U skoro 90% slucajeva.
Moguce je da je kod muskaraca drugacije.

Ja ti verujem.
Tako sam i ja isto dok sam bio mlađi.
Kad vidim sise, ode pamet.

I sada, kada više nisam takav, izuzeci su mogući
ja sam uvek mislio da sam lud 🤣 mene nikad nisu palile zene po ulici, moji drugari polude kad prodje dobra riba, ja nista... mislim jes lepa, sexi i zo, al sad da osetim mesto , ne.
Morao sam da upoznam osobu, ili da je na neki nacin poznajem, nebitno, da je vidjam cesto i to..da se lozim na nju seksualno. To sto neka prodje, me ne tangira. Posle sam hvatio da je to zapravo dobro, ne kontrolisu đe nagoni, vec ja njih.

Back