Koliko vam auto troši?

To mi je bio auto koji sam vozio povremeno u inostranstvu, ostalo vreme je bio garažiran. To sirotinja ima jedan auto pa cepa do iznemoglosti. To što ti navodiš je srpska sirotinjska matematika ja ti pričam o EU matematici koju ti ne možeš da razumeš.
Pa sta pricas o evropskoj matematici,kazi nam koliko si ustedeo u Srbiji, nemoj da mastas o evropi. Vratio si se u Srbiju i sada ti nista ne odgovara,uvek mozes da se vratis u evropu, nikada nije kasno, cemu da provodis vreme na forumu i iritiras svakog, i tvoj brat blizanac takodje, da ne kazem drugi profil

Što se nebi vratio u srbiju ako ništa onda barem na ovaj forum gde sirotinja kupuje nov auto star 20 godina. Pa taj šou nema cenu! :D
Na drugoj temi auto troši 15 litara ugradio plin :D
Na trećoj puko lanac a u servisnoj piše tek urađen veliki servis :D

Što se nebi vratio u srbiju ako ništa onda barem na ovaj forum gde sirotinja kupuje nov auto star 20 godina. Pa taj šou nema cenu! :D
Na drugoj temi auto troši 15 litara ugradio plin :D
Na trećoj puko lanac a u servisnoj piše tek urađen veliki servis :D
Muku muce sa tim lancima i polovnjacima za koje ne znaju ni koliko su presli tacno,izem ti tehnologiju 21 veka kad moram usima da osluskujem da li je lanac za zamenu a serviser mecku mora da rodi da bi ga skinuo i zamenio … a ovamo se podsmevaju Daciji :dash:

Ajd da se opet ponovim.....niste vi seli u tu Daciu pa lupetate ko papagaji da bi nesto napravili a necete napraviti nista jer se zna da Daciu kupuje upravo spomenuta sirotinja.
Jedan isti lik pod piskara pozitivno o Daciji sa trocilindricnim motorom po kom inace pljuje.
Glupost za medalju.
Pritom ovo je tema o potrosnji goriva a za Daciu ima druga tema

Poslednja izmena od moderatora:
Koji auto vozis?
A3 2010, 170 ks. Skoro sam ga uzeo, jos ga sredjujem sta treba...

Vozio pre njega Alfu 156 1.8TS 2002. preko 10 god. Nikad vecih problema nisam imao ali je i bila redovno odrzavana.
Vec par godina sam bio u fazonu - sto da je prodajem kad je znam u sraf, a realno da mi se isplati prelazak moram da dam minimum 6-7x vrednost auta.
Tek ove godine se poklopile kockice da se castim necim novijim, a najvise sam zeleo 5ta vrata i automatski menjac (za drndanje po gradu).

Evo ja na 470 km skazaljka na pola rezervoara mislim da ću oboriti fabrički rekord u maloj potrošnji hahaha od toga je 100 km grad ostalo sve magistrala 60-90 auto put 100-140 Baš me zanima kolika će biti potrošnja kada se vratim u bih ponovo da naspem do vrha.
Kako molim? Potrošiti ćeš manje nego po tvorničkim podacima? Pokvarila ti se kazaljka. Možda trebaš lupiti po kontrolnoj ploči da kazaljka padne i pokaže pravo stanje rezervoara.

ne može benzin da troši manje od dizela to je neizvodljivo ali mogu neki benzinci da troše nešto manje to da ali recimo nemaš na ovim prostorima ni jednog taksistu ili car-go koji vozi benzin samo dizel ili tng plindžu ili cng metan

Evo sad ćemo da vidimo za neki dan opet idem u bih pa ću da sipam do vrha i izračunam tačnu potrošnju na oko 700-750 km koliko prelazim sa bih/hr gorivom. Em benzin 120 dinara litar em ga troši manje! Sad mi je barem jasno zašto je u srbiji skupa hrana!

Dosadan si ko proliv.
Neki clan napise da mu toliko i toliko trosi auto i nikad vise nista ne napise jer nije kao ti dosadan da nam serviras bajke.
Svaki auto ce da trosi toliko kad se vozi kao sto ga ti vozis a to je gusenje saobracaja gde te svi zaobilaze ili ti ebu sve p spisku jer ne mogu da te zaobidju.
Vec smo ustanovili kako spominjes brzinu 60-80 na magistrali. Tebi bi trebalo zabraniti da vzis jer kocis ostle ucesnike u saobracaju a samo da bi sam sebi posle 12 godina dookazao da si kupio pravi auto.
Jednom sipas pun i istestiras koliko trosi ,eventalno dva puta a ti ga testiras 12 godina sto govori o tome kakav si pirocanac.Cak i gori.

60 vozim na magistrali kada naiđem na šleper šta tebi nije jasno?!?? Ili kolonu onda se ne isplati preticati 20 automobila. Ti komentarišeš ko da nemaš vozačku dozvolu ili si je kupio kao većina!

Ili si samo ljubomoran, treće nema.

700 km mešovite vožnje ej pa to nema nigde i to na BENZIN! :super:

Da ne vozim brzo potrošnja bi mi bila 4,5 litara na 100 km koliko je zimi u proseku jer je sneg i led.

Vid i taj sleper vozi brze na magistrali tako da smanji dozivljaj.
Moj Punto 2003 trosi isto toliko tako da mani se nove tj stare tehnologije jer ti obicni atmosferci su praistorija.
Poenta kod tvog auta je sto se nikad nisi hvalio koliki ti je rezervoar a u tome je caka jer ima prilicno veliki rezervoar.
Tako i drugar u ekipi je imao 33L na motociklu BMW dok mi ostali imamo 20L a onda naravno cesce sipamo a on kao pravi neke face kako njegov motor malo trosi jer sipa redje.
E tako i ti em vozis kao penzioner i kocis motorom em ne navodis osnovne podatke.

Vid i taj sleper vozi brze na magistrali tako da smanji dozivljaj.
Moj Punto 2003 trosi isto toliko tako da mani se nove tj stare tehnologije jer ti obicni atmosferci su praistorija.
Poenta kod tvog auta je sto se nikad nisi hvalio koliki ti je rezervoar a u tome je caka jer ima prilicno veliki rezervoar.
Tako i drugar u ekipi je imao 33L na motociklu BMW dok mi ostali imamo 20L a onda naravno cesce sipamo a on kao pravi neke face kako njegov motor malo trosi jer sipa redje.
E tako i ti em vozis kao penzioner i kocis motorom em ne navodis osnovne podatke.
45 l, po njegovoj racunici bi trebao da predje 1000 km

60 vozim na magistrali kada naiđem na šleper šta tebi nije jasno?!?? Ili kolonu onda se ne isplati preticati 20 automobila. Ti komentarišeš ko da nemaš vozačku dozvolu ili si je kupio kao većina!

Ili si samo ljubomoran, treće nema.

700 km mešovite vožnje ej pa to nema nigde i to na BENZIN! :super:

Da ne vozim brzo potrošnja bi mi bila 4,5 litara na 100 km koliko je zimi u proseku jer je sneg i led.
Tebi se smanji potrosnja zimi, kako ti to uspeva, da li si ugradio Skije

Back