Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.269
Pa voziš i ti polovan i razbijen auto. A ja kažem onak kak je. Ne muljam i ne petljam kao ti.Eto vidiš da ništa ne razumeš zato i voziš polovanauto bez dp filtera i egr ventila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa voziš i ti polovan i razbijen auto. A ja kažem onak kak je. Ne muljam i ne petljam kao ti.Eto vidiš da ništa ne razumeš zato i voziš polovanauto bez dp filtera i egr ventila.
Koji auto je u pitanju?na autobanu 6.11 sa klimom..bez klime ispod 6l na 100km...po gradu trosi ko paris hilton kad uleti u shop..
Pa sta pricas o evropskoj matematici,kazi nam koliko si ustedeo u Srbiji, nemoj da mastas o evropi. Vratio si se u Srbiju i sada ti nista ne odgovara,uvek mozes da se vratis u evropu, nikada nije kasno, cemu da provodis vreme na forumu i iritiras svakog, i tvoj brat blizanac takodje, da ne kazem drugi profilTo mi je bio auto koji sam vozio povremeno u inostranstvu, ostalo vreme je bio garažiran. To sirotinja ima jedan auto pa cepa do iznemoglosti. To što ti navodiš je srpska sirotinjska matematika ja ti pričam o EU matematici koju ti ne možeš da razumeš.
Koji auto vozis?Po gradu trosi laganica (5-6l), a kada ga nategnem i proradi turbina - 26l trenutne potrosnje pokazuje board komp.
Dobar je DSG menjac za po gradu, em ne razmisljam o saltovanju, em stvarno ekonomicno (i tiho) sve radi. Samo zaboli glava kad pocne da ne radi, ali valjda potraje do tada.
Samo 26 …Po gradu trosi laganica (5-6l), a kada ga nategnem i proradi turbina - 26l trenutne potrosnje pokazuje board komp.
Dobar je DSG menjac za po gradu, em ne razmisljam o saltovanju, em stvarno ekonomicno (i tiho) sve radi. Samo zaboli glava kad pocne da ne radi, ali valjda potraje do tada.
Muku muce sa tim lancima i polovnjacima za koje ne znaju ni koliko su presli tacno,izem ti tehnologiju 21 veka kad moram usima da osluskujem da li je lanac za zamenu a serviser mecku mora da rodi da bi ga skinuo i zamenio … a ovamo se podsmevaju DacijiŠto se nebi vratio u srbiju ako ništa onda barem na ovaj forum gde sirotinja kupuje nov auto star 20 godina. Pa taj šou nema cenu!
Na drugoj temi auto troši 15 litara ugradio plin
Na trećoj puko lanac a u servisnoj piše tek urađen veliki servis![]()

A3 2010, 170 ks. Skoro sam ga uzeo, jos ga sredjujem sta treba...Koji auto vozis?
To ni vlasnici pumpe ne voze ,bankrotirali biaudi 4 rs4 4.2l 4x4 23/100 km u gradu
Kako molim? Potrošiti ćeš manje nego po tvorničkim podacima? Pokvarila ti se kazaljka. Možda trebaš lupiti po kontrolnoj ploči da kazaljka padne i pokaže pravo stanje rezervoara.Evo ja na 470 km skazaljka na pola rezervoara mislim da ću oboriti fabrički rekord u maloj potrošnji hahaha od toga je 100 km grad ostalo sve magistrala 60-90 auto put 100-140 Baš me zanima kolika će biti potrošnja kada se vratim u bih ponovo da naspem do vrha.
45 l, po njegovoj racunici bi trebao da predje 1000 kmVid i taj sleper vozi brze na magistrali tako da smanji dozivljaj.
Moj Punto 2003 trosi isto toliko tako da mani se nove tj stare tehnologije jer ti obicni atmosferci su praistorija.
Poenta kod tvog auta je sto se nikad nisi hvalio koliki ti je rezervoar a u tome je caka jer ima prilicno veliki rezervoar.
Tako i drugar u ekipi je imao 33L na motociklu BMW dok mi ostali imamo 20L a onda naravno cesce sipamo a on kao pravi neke face kako njegov motor malo trosi jer sipa redje.
E tako i ti em vozis kao penzioner i kocis motorom em ne navodis osnovne podatke.
Tebi se smanji potrosnja zimi, kako ti to uspeva, da li si ugradio Skije60 vozim na magistrali kada naiđem na šleper šta tebi nije jasno?!?? Ili kolonu onda se ne isplati preticati 20 automobila. Ti komentarišeš ko da nemaš vozačku dozvolu ili si je kupio kao većina!
Ili si samo ljubomoran, treće nema.
700 km mešovite vožnje ej pa to nema nigde i to na BENZIN!
Da ne vozim brzo potrošnja bi mi bila 4,5 litara na 100 km koliko je zimi u proseku jer je sneg i led.