Sada, kad je Bahmut pao u ruske ruke, svi vec mozemo znati daljnji scenario. Koliko se zanemario ruski jezik u srpskom narodu i da li Srbi uce u skolama ruski jezik?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Za Ruse, Ukrajinci nemaju drugi jezik sem ruski.Сад кад је Бахмут пао, ми што говоримо Украјински, више нећемо смети да говоримо Украјинским језиком у Србији.
Uce ali slabo sta nauce, kao i Rusi sto tesko savladaju srpski. Ima dosta slicnosti ali je mozda bas zbog toga nezgodno, kao i sa slovenackim i makedonskim. Lako je razumeti nekoga ali ne i govoriti na tim jezicima.Sada, kad je Bahmut pao u ruske ruke, svi vec mozemo znati daljnji scenario. Koliko se zanemario ruski jezik u srpskom narodu i da li Srbi uce u skolama ruski jezik?
Uce ali slabo sta nauce, kao i Rusi sto tesko savladaju srpski. Ima dosta slicnosti ali je mozda bas zbog toga nezgodno, kao i sa slovenackim i makedonskim. Lako je razumeti nekoga ali ne i govoriti na tim jezicima.
Upravo to sam hteo da dodam, slican projekat kao i ukrajinski. Verovatno namerno osmisljeni tako da ucenje bude sto tezeruski je VEŠTAČKI odvajan od srbskog poslednjih 100-200 godina
recimo u jermeniji se zadržao staroruski koji je poprilično sličan srbskom.
Upravo to sam hteo da dodam, slican projekat kao i ukrajinski. Verovatno namerno osmisljeni tako da ucenje bude sto teze
ruski je VEŠTAČKI odvajan od srbskog poslednjih 100-200 godina
kažu da je čečenski sličan šiptarskom...Najstariji srbski je u Ceceniji
kažu da je čečenski sličan šiptarskom...
Ispade da je srpski najstariji jezik.ruski je VEŠTAČKI odvajan od srbskog poslednjih 100-200 godina
То је и логично, јер су древни Срби свемирским бродовима дошли са Ориона, направили све народе на свету, и онда им смислили језик да би ти народи међусобно комуницирали.Тај језик је био српски, а Србима језик није ни био потребан, јер су међусобно комуницирали телепатијом.Ispade da je srpski najstariji jezik.
Руси воле своју државу и они никада не би прешли на писмо Латина, као што су Срби прешли.Sada, kad je Bahmut pao u ruske ruke, svi vec mozemo znati daljnji scenario. Koliko se zanemario ruski jezik u srpskom narodu i da li Srbi uce u skolama ruski jezik?
Ja znam ruski jezik,ali nisam Srbin![]()
Ispade da je srpski najstariji jezik.
Шћипетари су онда уствари прави Срби, они чије су досељавање описали Византинци, а данашњи Срби су уствари староседеоци?kažu da je čečenski sličan šiptarskom...
Pričekaj nek se dogovore je li pao ili nije još!Ne leti pred ruduСад кад је Бахмут пао, ми што говоримо Украјински, више нећемо смети да говоримо Украјинским језиком у Србији.
Sve je bolje od putinovske imperije od Jadrana do Japana. Cak i ISIS.Руси воле своју државу и они никада не би прешли на писмо Латина, као што су Срби прешли.
Овде и највећи путинофили и десничари користе несрпско писмо латиницу.
Шта је следеће ? Па екуменизам и да се крсте лопатом.