Koliko trosite na lepsi pol?

brutaLzz

Domaćin
Banovan
Poruka
3.406
Meni je davno rekao stari Vukasin, zenama nemoj nikad nista da dajes samo gledaj da sebe lepo obuces. I tako ja odem u prodavnich i potrosim 400 eura na jaknu i farmerke, a planirao sam da sa nekom negde odem i setim se njega ko za vraga. Mogu vam reci da je lik skroz u pravu. E sad da li ste vi kao stari Vukasin ili imate drugu teoriju?

shutterstock_458902306.jpg

ima tu fora
kupiš ono što tebi više treba pa je ubediš da si njoj kupio...od srca , nisi žalio lovu

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.522
Znam te i znam da si divan
Nesto me podseti na momente naspram "tema"
Bila sam kod prijatelja i bili smo budni celu noc. Bilo je leto i Sunce je pocelo da izlazi. Sedela sam na kaucu uvijena u cebe i mogla sam da vidim izlazak kako pocinje da probija kroz zavese. Sedela sam uradjena kao dupe i neverovatno umorna. Drugar mog decka me je pitao da li sam cula za Bonobo i rekla sam da nisam. Onda mi je pustio ovu stvar i kada je pocela u sekundi sam se najezila. Zatvorila sam oci i mogla sam da cujem kako mi srce kuca jace. I osetila sam kako mi pesma daje topao zagrljaj i odvlaci u smirenost i toplinu cebeta. Osetila sam se voljenom i pocela sam da placem jer sam mogla da se prepustim svim svojim osecajima. Dan danas ta pesma mi je omiljena.

Poruka
7.109
Nesto me podseti na momente naspram "tema"
Bila sam kod prijatelja i bili smo budni celu noc. Bilo je leto i Sunce je pocelo da izlazi. Sedela sam na kaucu uvijena u cebe i mogla sam da vidim izlazak kako pocinje da probija kroz zavese. Sedela sam uradjena kao dupe i neverovatno umorna. Drugar mog decka me je pitao da li sam cula za Bonobo i rekla sam da nisam. Onda mi je pustio ovu stvar i kada je pocela u sekundi sam se najezila. Zatvorila sam oci i mogla sam da cujem kako mi srce kuca jace. I osetila sam kako mi pesma daje topao zagrljaj i odvlaci u smirenost i toplinu cebeta. Osetila sam se voljenom i pocela sam da placem jer sam mogla da se prepustim svim svojim osecajima. Dan danas ta pesma mi je omiljena.
E ovo je poetika za moje srce ❤

BLANKED

Elita
Poruka
20.452
I tako ja odem u prodavnich i potrosim 400 eura na jaknu i farmerke, a planirao sam da sa nekom negde odem i setim se njega ko za vraga. Mogu vam reci da je lik skroz u pravu. E sad da li ste vi kao stari Vukasin ili imate drugu teoriju?
Pa potrosio sam verujem oko 50-100 evra za dan, relativno skoro. Kupio sam telefon od nekih 700 eur. on se pokvario, odneo ga na reklamaciju, ne poprave ga bas kako treba ali sam zato dobio oralno zadovoljavanje od prodavacice i meni posle bilo glupo da se opet zalim.
Tako da sam posle morao da platim popravku van garancije u drugom servisu.