pop80
Iskusan
- Poruka
- 5.708
4, 5 puta mesečno..al to mi je žena..A koliko puta torbas za to? Jer to onda nije tako skupo.
4, 5 puta mesečno..al to mi je žena..A koliko puta torbas za to? Jer to onda nije tako skupo.
puno si dao.. imaš jeftinijeMeni je davno rekao stari Vukasin, zenama nemoj nikad nista da dajes samo gledaj da sebe lepo obuces. I tako ja odem u prodavnich i potrosim 400 eura na jaknu i farmerke, a planirao sam da sa nekom negde odem i setim se njega ko za vraga. Mogu vam reci da je lik skroz u pravu. E sad da li ste vi kao stari Vukasin ili imate drugu teoriju?
U ti imas dobru volju onda. Ma zavisi i koliko si u braku. Kazu da nema nista gore od svoju zenu torbat i tudje pare brojati.4, 5 puta mesečno..al to mi je žena..
zavisi kakva ti je žena.. e ma šta je 50 eura danas.. sve poskupeloU ti imas dobru volju onda. Ma zavisi i koliko si u braku. Kazu da nema nista gore od svoju zenu torbat i tudje pare brojati.
Jeste evo ovo vino je 5 eura, znaci da flasa vina. Ali je jako dobro vinono nonovi.zavisi kakva ti je žena.. e ma šta je 50 eura danas.. sve poskupelo
imaš ždrepčevu krv za 2 euraJeste evo ovo vino je 5 eura, znaci da flasa vina. Ali je jako dobro vinono nonovi.
..pa da, vecina muskaraca shvati sta su imali tek kad to izgube...posle ostatak zivota provedu jureci bivsu zenu...zavisi kakva ti je žena.. e ma šta je 50 eura danas.. sve poskupelo
uuuu Kjanti je moja ljubav odavnoJeste evo ovo vino je 5 eura, znaci da flasa vina. Ali je jako dobro vinono nonovi.
Sve zivce svakodnevno4, 5 puta mesečno..al to mi je žena..
Pa sta ima veze ako ti je zena nije ljubavnica, jel tako? 😂4, 5 puta mesečno..al to mi je žena..
Pa evo, pola saveta slušam, ne dajem ženama pare, još samo da se lepo obučem, šta posle?Meni je davno rekao stari Vukasin, zenama nemoj nikad nista da dajes samo gledaj da sebe lepo obuces. I tako ja odem u prodavnich i potrosim 400 eura na jaknu i farmerke, a planirao sam da sa nekom negde odem i setim se njega ko za vraga. Mogu vam reci da je lik skroz u pravu. E sad da li ste vi kao stari Vukasin ili imate drugu teoriju?
Bravo ❤Piće, večera, eventualno poklončić za specijalnu priliku, nemam nameru da im kupujem kule i gradove.
Iskreno, danas se više radi o tome, koliko potrošiš na nekog nego koliko zaista mariš za nekog. Bezveze
grozim se vakih tema
ja placam 30 evra po svrsavanju.
Mogu li i ja za te pare?