Koliko treba od grada do aerodroma?

tucaj tucaj pa ćemo pa paaaa
1000106965.jpg

Dok čekate bus za aerodrom prezalogajite malo 😁

Berlin...S bahn...pa zavisi šta se smatra centrom Berlina ali recimo da glavna železnička bude referentna tačka od HbF do Brandenburga ti treba malo manje od sat...ako ideš sa FEX-om onda pola sata...ja pošto idem na krajnji sever Berlina a aerodrom je na krajnjem jugu bogami umem sa presedanjima ako fex ne radi da putujem i skoro 2 sata. Do starog Tegela sam stizao za 15 :lol:

Barselona...bus oko 40 minuta

Cirih...pola sata sa vozom

Bazel....pola sata sa autobusom. Inače avioni za Bazel sleću u Francuskoj u gradiću St. Louis

Budimpešta....sa autobusom oko sat

Beč....15 minuta CAT linkom

Bangkok...trebalo je oko pola sata airlinkom od Sukhumvita

eto ovako na prvu loptu čega se sećam u poslednje vreme

Vrlo različito ali u svakom slučaju najmanje dva i po sata pre leta treba da se krene ka aerodromu, a u nekim gradovima i cela četiri i po.

Edit: relativno sam često (najmanje 15 puta) sanjao da idem na aerodrom javnim prevozom i iz nekog razloga kasnim. Uvek drugačiji scenario, ali to je poenta.

Doduše to je bilo učestalije kad sam i u realnosti često leteo interkontinentalno 1993-2017, u poslednjih par godina samo dvaput samo to sanjao a da se jasno sećam i sad.

Berlin...S bahn...pa zavisi šta se smatra centrom Berlina ali recimo da glavna železnička bude referentna tačka od HbF do Brandenburga ti treba malo manje od sat...ako ideš sa FEX-om onda pola sata...ja pošto idem na krajnji sever Berlina a aerodrom je na krajnjem jugu bogami umem sa presedanjima ako fex ne radi da putujem i skoro 2 sata. Do starog Tegela sam stizao za 15 :lol:

Barselona...bus oko 40 minuta

Cirih...pola sata sa vozom

Bazel....pola sata sa autobusom. Inače avioni za Bazel sleću u Francuskoj u gradiću St. Louis

Budimpešta....sa autobusom oko sat

Beč....15 minuta CAT linkom

Bangkok...trebalo je oko pola sata airlinkom od Sukhumvita

eto ovako na prvu loptu čega se sećam u poslednje vreme
rim ako se dobro secam, oko 40-50 min vozom do stanice termini (u sred centra grada)
atina vozom 1.5h

Back