Dobro bre, mrakoviću, mani matematiku kad ti slabo ide, to navedoh samo jer je neoborivo, ove druge moje stavove koje si prepišao, slobodno dovodi u pitanje.. imaš prava na to.. kao i da misliš da sam mizerija, bigot, ozlojeđena i ostalo, ok sam sa tim.
Ali pošto ti ni 2+2=4 nije tačno, neću te više čačkati... a trebalo bi.. jer pošteno sam odradila svoj deo, čega se sve ne načitah.. majko božja.. možda se nekad i vratim na tvoj lik i delo.. ko zna..
... E, i hvala ti na lepim željama..
uh, uh, uh.. pa nemoguće da tamo neka neartikulisana žvrlja koja jednom u mesec dana nešto nažvrlja unese baš toliku pometnju.. puni ste pozitive dok ona ne dođe i onda puffff.... sj*ebe vam tupavica celu koncepciju, a?
žvrlja već neko vreme piše na jednom četu i lepo je prihvaćena (i tamo ima mj-ča).. a još davnih dana je potvrdila da svu nadmoć i dominaciju ovde držite vi, citiram: stabilne, samosvesne, nijansirane, pametne opasne devojke koje zavode mišlju, ironične, britke, verbalne domine trikserke, seksi cinične, intelektualne zavodnice.. kraj citata.
ako je teško izdržati neduhovitu i zaostalu žvrlju jedan dan a onda 50 dana uživati u probuđenom ljis-u zahvaljujući starim forumašicama koje znaju šta je zajebancija, e onda stvarno da mu *ebem mater.. evo skloniću se.. pauzirajte od žvrlje.. tri-četri-sad: uẓ̌ivajteeeee u svom dobrom zeeezanjuuuu...