Koliko traje strast?

Meni sa mojom ženom 15 godina, mislim u braku smo 7, a 15 zajedno. Ako ne spavamo na 3, 4 dana, postajemo nervozni. Jedino je izazov da budemo sami jer imamo troje dece. Sva sreća posao mi je prekoputa kuće, pa kad je pauza, ručam kod kuće i uglavnom se u to vreme potrefi da je ona sama kod kuće i udri. A i više volimo preko dana, sve se vidi, ne moraš da budeš tih.

Kad želiš da započneš fajt, citiranje je mnogo bolje od copy/paste. Zamal' da propustim.

Reci, šta te prestravilo? :lol:
Pre izazvalo teskobu u želucu i neku sivu tugu .. ništa na ovome svetu mene više ne može da prestravi.. ne svojevoljno, ali obrnula sam tu igricu..

Ako ti je baš bitno čime si to sejao čemer i jad mogu probati da nađem i konkretno ti navedem neki post ili temu.. sećam se otprilike.
U pravu si za citiranje.. a nije neizvodljivo zabataliti i to i kopi-pejst, za pisanje mi nisu neophodni.
Uvek sam zdravo raspoložena za dobar fajt ako vodi nečemu.. krstarica nažalost nije taj slučaj, pa izbegavam..

Odgovoriti na post tate što ovako istrajno voli pauze za topli obrok? Da/ne? Da/ne? Da/ne Klac-klac.. iiiii ipak ne. Prazna mi baterija za dugačke postove.

Pre izazvalo teskobu u želucu i neku sivu tugu .. ništa na ovome svetu mene više ne može da prestravi.. ne svojevoljno, ali obrnula sam tu igricu..

Ako ti je baš bitno čime si to sejao čemer i jad mogu probati da nađem i konkretno ti navedem neki post ili temu.. sećam se otprilike.
U pravu si za citiranje.. a nije neizvodljivo zabataliti i to i kopi-pejst, za pisanje mi nisu neophodni.
Uvek sam zdravo raspoložena za dobar fajt ako vodi nečemu.. krstarica nažalost nije taj slučaj, pa izbegavam..

Odgovoriti na post tate što ovako istrajno voli pauze za topli obrok? Da/ne? Da/ne? Da/ne Klac-klac.. iiiii ipak ne. Prazna mi baterija za dugačke postove.

Navedi, baš me zanima. Naročito zbog kvalifikacije koju si mi prišila, jer nikad nisam gradio takav imidž ovde.

Pa bih da vidim da li si me pomešala s nekim, ili si samo još jedan puritanac koji bi palio lomače za sve one čiji se životni stil ne uklapa u njegove šablone.

Pazi.. ne kažem da je nemoguće da sam te pomešala sa nekim.. svi ste ovde na isti kalup, stvarno vas jedva razlikujem..

Ostalo mi je u sećanju da imaš ženu taman takvu ko i ti što si (vrlo pohvalno, ovo se ne zezam), oboje promiskuitetni na maks.. zatim da vas je u zbiru izj*ebalo jedno 60 do 90 ljudi, da se tucate na veliko, na vanbračno, na grupno, na bum kad vas zasvrbi na nekog/neku tamo random osobu, na blagoslov onog drugog, na slepo, na obično napaljivanje na neki novi ku*rac/pi*čku jer što da ne.
Ti si srećan i zadovoljan, ona isto.. i to je super, našla krpa zakrpu.

Na mene si ostavio utisak jako površne, nepromišljene, arogantne, neodgovorne, samožive i neuravnotežene osobe. To što si sav upakovan u nekakvu slobodu i liberalnost samo pojačava negativan skor.. sve kao nešto ti razumeš i odobravaš, ništa ne osuđuješ, sve može..
Zajedno sa manemom78 i džonidžonom deo si "svetog trojstva" koje je skinulo sa trona mog "voljenog" Araona..

Ovo ti je uvod.. Za neki konkretan post ili temu ću ipak morati malo da iščitam krstaricu.. jesam se odvikla i evo, već počela da zaboravljam.. aliiiiii ako me večeras j*ebe nesanica (kao što me već j*ebe) a sutra na poslu budem u nekim čekanjima i to je rešena stvar.. čim uzmognem šaljem materijal da se malo prisetimo tvojih j*ebonazora.

Ako se predomisliš pliz javi da ne čitam i tražim džaba, uopšte se ne zezam kad kažem da mi ne prijaju priče likova čiji kur*čevi nema gde svoju glavu nisu zavukli.. tj. koji su bunarili mnoge analne i vaginalne otvore.. a ti si jedan od njih.

Koliko traje strast ?

Hmmm pa obično dok nekog ne uhapse. :d

A ko hapsi? Moralna policija?:kikice2:

Mene bogUmi neće.. reći ću im odmah da sam puritanka.. :rumenka:.. (daj da vidim neku vajdu i od ovog mrakovića)..

Opštepoznata stvar je da se puritanke lože na moralnu policiju.. :balaviz:

Moralni policajci mene evo slobodno mogu temeljno da pregledaju, propitaju, pretresu, premere, prepipaju :brus:prečešljaju mi komplet biografiju morala od vrtića pa nadalje.. iiiii.. neće naći ništa.. nemoralno.. :ne:
Prrrrrrr... brrrrrrrr... grrrrrr.. frrrrrrr.. evo i od samih misli predem kao maca .. :balaviz:Onda bi po pravilima svoje moralne službe morali da me tako skroz moralnu i napaljenu moralno ne uhapse.. jbga, život katkad ume da bude baš surov.. :aha:

Pazi.. ne kažem da je nemoguće da sam te pomešala sa nekim.. svi ste ovde na isti kalup, stvarno vas jedva razlikujem..

Ostalo mi je u sećanju da imaš ženu taman takvu ko i ti što si (vrlo pohvalno, ovo se ne zezam), oboje promiskuitetni na maks.. zatim da vas je u zbiru izj*ebalo jedno 60 do 90 ljudi, da se tucate na veliko, na vanbračno, na grupno, na bum kad vas zasvrbi na nekog/neku tamo random osobu, na blagoslov onog drugog, na slepo, na obično napaljivanje na neki novi ku*rac/pi*čku jer što da ne.
Ti si srećan i zadovoljan, ona isto.. i to je super, našla krpa zakrpu.

Na mene si ostavio utisak jako površne, nepromišljene, arogantne, neodgovorne, samožive i neuravnotežene osobe. To što si sav upakovan u nekakvu slobodu i liberalnost samo pojačava negativan skor.. sve kao nešto ti razumeš i odobravaš, ništa ne osuđuješ, sve može..
Zajedno sa manemom78 i džonidžonom deo si "svetog trojstva" koje je skinulo sa trona mog "voljenog" Araona..

Ovo ti je uvod.. Za neki konkretan post ili temu ću ipak morati malo da iščitam krstaricu.. jesam se odvikla i evo, već počela da zaboravljam.. aliiiiii ako me večeras j*ebe nesanica (kao što me već j*ebe) a sutra na poslu budem u nekim čekanjima i to je rešena stvar.. čim uzmognem šaljem materijal da se malo prisetimo tvojih j*ebonazora.

Ako se predomisliš pliz javi da ne čitam i tražim džaba, uopšte se ne zezam kad kažem da mi ne prijaju priče likova čiji kur*čevi nema gde svoju glavu nisu zavukli.. tj. koji su bunarili mnoge analne i vaginalne otvore.. a ti si jedan od njih.

Aha, da, znači nisi me pomešala s nekim drugim, nego stvarno vucaraš portabl lomaču za sobom. 😄

Brojke koje si “videla” nemaju veze sa životom - to je samo tvoj mozak ekstrapolirao i naslikao ti scene Sodome i Gomore koje su urnebesno pogrešne. I to i kvalifikacije kojima si me častila, svo to gadjenje i, čini mi se, mržnja koju osećaš prema nekome samo zato što je njegov stil života za tebe nepojmljiv - zapravo nagoveštavaju štošta o tvojim ličnim traumama, kao i o tome kakva si zapravo osoba.

Pošto se nisi libila da istreseš svoj sud o meni i mojoj supruzi, mislim da je fair game da i ja uradim isto: tvoje olake kvalifikacije i tvoja ozlejedjenost zrače mizerijom koju imaš potrebu da projektuješ na sve oko sebe. Naravno, moguće je da grešim i da si samo nepatvoreni bigot. Mislim da to lako možemo ustanoviti - evo, vratimo se na temu sa koje si rešila da skreneš i povučeš je u mračne dubine svoje duše: reci - posle koliko vremena se, iz tvog iskustva strast neumitno gasi?

I da ne ostane nepomenuto - etiketa “forumski je*ač” koju si mi prilepila se može odnositi na dve stvari - ili na nekoga ko u svojim postovima kidiše na forumašice, ili na nekoga ko ima potrebu da hrani svoj ego tako što svoje “uspehe” izvikuje na sav glas. Ako si išta od toga prepoznala u mojim postovima, to samo znači da ti je nick misleading - nisi ti baš toliko “mono”!

Poslednja izmena:
Ma bravo mrakoviću! Evo sve je tako kako kažeš..

Samo o brojkama malko razmisli.. to je bar egzaktna stvar.
Kad ste se upoznali prijavila ti je da je j*ebalo njih 20+ .. sam si napisao ovu po meni čak konzervativnu brojčicu obzirom na to o okakvom profilu žene se radi, ajd' nek' bude toliko.. I nećemo joj do braka računati još mnogo novih spolovila.. nek bude sve ukupno 30-orica.

I ti si ga sav tako širokouman i seksualno oslobođen trpao u bar isto toliko vagina i dupeta pre venčanja. Znači moju donju granicu ste zajedničkim snagama još pre matičara već odradili.. iliti odj*ebali.

Tek onda ide bračna j*ebotekovina.. 10 godina.. Nisam vam računala svakog meseca vanbračno tucanje već samo jednom godišnje da nju oprca neki dobar mudonja i ti isto tako da daš sebi *ebačkog oduška samo 1 do 2x godišnje.. matematika je prosta..

Ma bravo mrakoviću! Evo sve je tako kako kažeš..

Samo o brojkama malko razmisli.. to je bar egzaktna stvar.
Kad ste se upoznali prijavila ti je da je j*ebalo njih 20+ .. sam si napisao ovu po meni čak konzervativnu brojčicu obzirom na to o okakvom profilu žene se radi, ajd' nek' bude toliko.. I nećemo joj do braka računati još mnogo novih spolovila.. nek bude sve ukupno 30-orica.

I ti si ga sav tako širokouman i seksualno oslobođen trpao u bar isto toliko vagina i dupeta pre venčanja. Znači moju donju granicu ste zajedničkim snagama još pre matičara već odradili.. iliti odj*ebali.

Tek onda ide bračna j*ebotekovina.. 10 godina.. Nisam vam računala svakog meseca vanbračno tucanje već samo jednom godišnje da nju oprca neki dobar mudonja i ti isto tako da daš sebi *ebačkog oduška samo 1 do 2x godišnje.. matematika je prosta..

Ma nek si se ti pozabavila matematikom mog života. Na stranu ponovno haluciniranje što se brojki tiče - drago mi je da sam ti dao temu koja ti je toliko bitna. :lol:

Nadam se da ćeš nekad imati i svoj život da živiš, kad ti već sa tuđim životima ide tako dobro.

Back