Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Kada zajašiš omlaTinca, jednu ruku na njega,
a drugom samo tiltuj po tasteru
a drugom samo tiltuj po tasteru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada zajašiš omlaTinca, jednu ruku na njega,
a drugom samo tiltuj po tasteru![]()
sad sam se setila scene iz filma Lepota poroka...da me sad vidi mila moja majka![]()
E... o tome ti pričam, znači... sve se može![]()
Sve je to sport, tako da se da izmeriti![]()
ko ima taj opasan problem ako ne svrsi za dva minuta, ona ili taj sto joj pruza to zadovoljstvo?![]()
Minimum sat-dva...a sa Lazom je bilo od 20-04![]()
kako lepa vremena ....
Koliko traje u prosjeku ili bi bar trebalo da traje?Koliko je vremenski normalno,a koliko nije.Ovo vremenski mislim pod minute,sekunde su previše.Ustvari koliko traje prosječno *******.Zakomplicirah malo al shvatićete već.I koliko kod vas traje?
Koliko traje u prosjeku ili bi bar trebalo da traje?Koliko je vremenski normalno,a koliko nije.Ovo vremenski mislim pod minute,sekunde su previše.Ustvari koliko traje prosječno *******.Zakomplicirah malo al shvatićete već.I koliko kod vas traje?
mushkarci da mogu ebali bi 3 sata bez prestanka..ali oni se ne pitaju..kurazz je taj koji razmishlja u toku sexa, u stvari nema vremena da razmishlja..ako je njemu mnogo lepo on ce pre zavrshiti...to je prokletstvo kurzza..shto lepsha boolja, to se pre sadrzzaj iz jaja nadje u spoljashnjoj sredini
mushkarci da mogu ebali bi 3 sata bez prestanka..ali oni se ne pitaju..kurazz je taj koji razmishlja u toku sexa, u stvari nema vremena da razmishlja..ako je njemu mnogo lepo on ce pre zavrshiti...to je prokletstvo kurzza..shto lepsha boolja, to se pre sadrzzaj iz jaja nadje u spoljashnjoj sredini
Bas tako, jos nisam naisao na onu koja moze izdrzati moj kapacitet. Jedna je max izdrzala sat i 40 minuta, ali posle nije mogla 3 dana da se **** sa mnom.
Mislim da je obrnuto... Sve devojke da mogu da se ebu 3 sata ebale bi se bez prestanka...![]()
![]()