Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
jaooo shta mi bi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalost te vezane orgazme nisam jos doziveo...ti si idol ovom zecu...![]()
Zečiću a da dam ja tebi malo po guzi ima odmah da ga doživiš![]()
probaj, ali to me ne pali samo da znas...![]()
Kad te opalim (po guzi)...ima da te ‚‚raspalim‚‚...samo se plašim da se ne zaljubiš
![]()
Koliko traje u prosjeku ili bi bar trebalo da traje?Koliko je vremenski normalno,a koliko nije.Ovo vremenski mislim pod minute,sekunde su previše.Ustvari koliko traje prosječno *******.Zakomplicirah malo al shvatićete već.I koliko kod vas traje?
vao, imamo visoko misljenje o sebi...![]()
Nemam samo sam realna..a šta si ti neki zlatoguzac pa se ne daš
![]()
![]()
zlatoguzacpa nisam gej pa da cenim svoju guzicu tako...
![]()
za tebe realna...
![]()
pa u ovom slučaju ne moraš da budeš gej...znala sam da ćeš da poklekneš kad tad..ti si moja omiljena vrsta
![]()
sta cu kad volim takve secere...![]()
ooo pa i mišljenje ti je naglo promenjeno...vidim ja da će ovo biti lep početak, jednog novog prijateljstva
![]()
![]()
Koliko traje u prosjeku ili bi bar trebalo da traje?Koliko je vremenski normalno,a koliko nije.Ovo vremenski mislim pod minute,sekunde su previše.Ustvari koliko traje prosječno *******.Zakomplicirah malo al shvatićete već.I koliko kod vas traje?
11 minuta je statisticki prosek..
Tebi koliko god da traje nije normalno iz jednostavnog razloga sto taj ko to sa tobom radi se zeznuo.
Tacno onoliko koliko ljubomornom muzu treba vremena da se vrati s posla.![]()
uh, za minut sam ispod proseka... moram jos da vedzbam...![]()
11 minuta je statisticki prosek..
I daleko ispod mogmoraćeš zato mnoooogoooo da vežbaš
![]()
tebe sreco nikad stici necu... to je razlika izmedju seoskog turnira i olimpijade...![]()