Koliko su žene kilave od 1 do 10?

Opusti se Jasna , niko ne krivi zenu sto joj je izasao zulj , ali ako je stvarno izasao zbog 20 minuta hodanja onda je to ozbiljan zdravstveni problem.
Ma kakav ozbiljan problem, ovo se stalno javlja kada je nova obuca u pitanju.
Radi online i kako su godišnji mora u firmu na par sati. Krenula pešaka otprilike 20 minuta iiiiii ispade joj žulj na tabanu. Sad moram da je vozim na posao i vraćam 😐

Jeste li kilave drage moje dame i koliko?

Pogledajte prilog 1593692

Kada je kupila tu obucu, to je nesto novo sigurno?

Radi online i kako su godišnji mora u firmu na par sati. Krenula pešaka otprilike 20 minuta iiiiii ispade joj žulj na tabanu. Sad moram da je vozim na posao i vraćam 😐

Jeste li kilave drage moje dame i koliko?

Pogledajte prilog 1593692

Malo je retardirano ovako zaiebavati sopstvenu zenu/devojku i ogovarati je pred celim forumom.

Što? Ti nemaš ženu za zajebavanje?!?? Baš ti zavidim.
Ja sam bivšoj, a baš joj sujeti prijalo, objasnio da su žene glavne u kući i za sve.
Vremenom je batalila opijajuću sujetu i uvidela prevaru u izgovorenim rečima.

Ok, jednom sam oprao sudove, baš bila umorna al nisam hteo da se to priča.
Pa sam je ubedjivao da je pre nego je umorna ljosnula u krevet ona oprala te sudove, da ih nije ni bilo...
Zamisli ti bruke da se raščuje po komšiluku... Ti si srećo oprala, nego si zaboravila...
:mrgreen:

To je poenta ženske muke na Balkanu - privatnik podjednako iscrpljuje i muške i ženske ali muški kod kuće dignu noge na fotelju čim stignu...

JEL TAKO EDIPOVCI?

Tema je mogla da se imenuje Koliko su vam stopala osetljiva, m

Ženska obuća je ortopedski katastrofalna, ja sam ceo život imala neku muku što zbog ovog što zbog onog.
Ne znam koliko obuće sam bacila jer u radnji se ne pokažu sve manjkavosti a meni ne pada na pamet da trpim i upropašćavam noge.

Mora nova obuca da se razgazi.

Malo strpljena i muke nije na odmet.
Ne mora u tome da bude problem - mogu da klapću, proklizavaju (otvorene sandale s potpeticom), imaju kalup koji ne prati liniju stopala (sad je trend da ih sužavaju kod malog prsta, čak i patike) itd...uglavnom, neverovatno odakle sve može da vreba opasnost kod ženske obuće.

Ne znam da li je bolja fora to što gledam od ranog jutra random taban osobe koju ne poznajem ili ove glavice što izjavljuju "kupi joj bolju obuću", koliko vidim gospoja radi, neka kupi. :D

Konje si u obavezi da potkivaš, sami ne mogu, pa, sad, ako se žene same svrstavaju u nesposobne da same sebi obezbede ni obuću, onda... :D

Back