mario80
Legenda
- Poruka
- 66.444
E i ona nosi neke na s patike al meni liče na vunene
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav ozbiljan problem, ovo se stalno javlja kada je nova obuca u pitanju.Opusti se Jasna , niko ne krivi zenu sto joj je izasao zulj , ali ako je stvarno izasao zbog 20 minuta hodanja onda je to ozbiljan zdravstveni problem.
Radi online i kako su godišnji mora u firmu na par sati. Krenula pešaka otprilike 20 minuta iiiiii ispade joj žulj na tabanu. Sad moram da je vozim na posao i vraćam
Jeste li kilave drage moje dame i koliko?
Pogledajte prilog 1593692
kupi kvalitetnu obucu i nece ga biti.Dal je neko ikada video ovoliki žulj?!?? Na tabanu?
Odakle ti znaš.....ovo mi vise lici na tvoj taban nego tvoje supruge
FetišistaOdakle ti znaš.....
Radi online i kako su godišnji mora u firmu na par sati. Krenula pešaka otprilike 20 minuta iiiiii ispade joj žulj na tabanu. Sad moram da je vozim na posao i vraćam
Jeste li kilave drage moje dame i koliko?
Pogledajte prilog 1593692
Malo više... baš se pitam da li je on jedan od onih koji se na 37,5 C oprašta od porodice i zove hitnuMalo je retardirano ovako zaiebavati sopstvenu zenu/devojku i ogovarati je pred celim forumom.
Kupi joj nike air max japanke i rešio si problem.Nosi i ovako japanke svaki dan non stop pa ne znam kako je ovo moguće. Prosto mi neverovatno.
Nosi i ovako japanke svaki dan non stop pa ne znam kako je ovo moguće. Prosto mi neverovatno.
Što? Ti nemaš ženu za zajebavanje?!?? Baš ti zavidim.Malo je retardirano ovako zaiebavati sopstvenu zenu/devojku i ogovarati je pred celim forumom.
Nemam.Što? Ti nemaš ženu za zajebavanje?!?? Baš ti zavidim.
Muškarci se troše samo u teretani a onda traže portirluk - izigravaju paun-manekene.Znak ozbiljne fizicke neaktivnosti
Mada ni muskarci nisu nista bolji.
to ti je od idiotske obuće a ne od radaDal je neko ikada video ovoliki žulj?!?? Na tabanu?
Ja sam bivšoj, a baš joj sujeti prijalo, objasnio da su žene glavne u kući i za sve.Što? Ti nemaš ženu za zajebavanje?!?? Baš ti zavidim.
Buraz, uživaj u fancy životu dokle god možešKupuje samo fensi obuću one ecco
Ne mora u tome da bude problem - mogu da klapću, proklizavaju (otvorene sandale s potpeticom), imaju kalup koji ne prati liniju stopala (sad je trend da ih sužavaju kod malog prsta, čak i patike) itd...uglavnom, neverovatno odakle sve može da vreba opasnost kod ženske obuće.Mora nova obuca da se razgazi.
Malo strpljena i muke nije na odmet.
Kada imaš tipični ženski mozak i kupuješ broj manju obuću.Tema je mogla da se imenuje Koliko su vam stopala osetljiva, m
Ženska obuća je ortopedski katastrofalna, ja sam ceo život imala neku muku što zbog ovog što zbog onog.
Ne znam koliko obuće sam bacila jer u radnji se ne pokažu sve manjkavosti a meni ne pada na pamet da trpim i upropašćavam noge.