inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
raindog:a znash kako je inspirione, vizuleni se josh mogu i korigovati, al mentalni kao kod tebe, teshko
yebi ga
Nemoj biti tužna. Veruj mi, meni je lakše
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
raindog:a znash kako je inspirione, vizuleni se josh mogu i korigovati, al mentalni kao kod tebe, teshko
yebi ga
Dont_Break_The_Oath:Cemu opet ta generalizacija "sve su one ruzne, bla bla bla....."
Je li to neka skrivena teznja za sopstvenom unutrasnjom lepotom koju niste mogli u sebi da pronadjete pa se onda baca odgovornost na racun forumasica ovde?
Treba umeti gledati lepotu, a ne na prvu loptu demonski histericno skakati i odmah davati epitet ruzna ili lepa ili jos gore, osrednja.
Briga me i za spoljasnju lepotu na prvi pogled i na godine. Vazno mi je sta ima iza tog lica.
inspirion:Znači ne biraš
inspirion:A priznajte da ste ružne.
Mislim, biće vam lakša savest
inspirion:Žao mi je što si ružna.Srećom si na na forumu, pa ti se osećaj odbačenosti može ublažiti
morphea:vidim da se ovde mnogo zahuhtalo shta radi dosada choveku
i ne razumem ljude koji se kache na forum samo da bi poje8ali neshto psihichki...ochajnici
morphea:hehehe, pravo kazhesh, pustinja, nishta u njoj nema, ja te ne znam, ali nije valjda da si i ti takav ?
inspirion:formušice.
Meni se čini da su veoma, sa obzirom da u profil i avatar stavljaju sise, usne, slike kako imaju dečka konačno..... Pogotovu što ovoliko provode vremena na forumu i nikako da shvate da muškarci nisu otišli od njih što se plaše vezivanja. Već što su......znate već šta.
Pa momci, koliko je prosečna forumašica ružnija od normalne ženske pojave?
morphea:hehehe, pravo kazhesh, pustinja, nishta u njoj nema, ja te ne znam, ali nije valjda da si i ti takav ?
bobba:ali meni se licno cini da ni muskarci sa ovog foruma nisu bas nesto narocito
Groucho Marx:Znao sam da nećeš da pričaš sa mnom. Eto, niki neće da se druži sas nas ružni al' glupi ljudi Znao sam da je svim devojkama lepota važna. Forume... muko...
Ja kad bih pošao od sebe i napravio projekciju... rekao bih da su svi forumaši užasno ružni...
Ali ovo nije tema o nama. Nego o vama
/
I da, zaboravio sam... Svi forumaši su ružni i imaju malu kitu
raindog:ajde groucho dzaba se sad guzish ... u inspirionovom kolu teshko da ti bilo shta mozhe pomoci, jedino josh snoshaja da prizovete pa da budete komplet