Koliko su ružne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
raindog:
o inspirione opet lechish neke svoje komplekse ? :lol:
pitam se samo shta li je ovog puta u pitanju
bokte neverovatno kako takav bachje i frajer na kvadrat, ima potrebu da utvrdjuje stepen ruzhnoce riba koje ga ne yebu ni 0,2%
shta snoshaj ti nije dao lizu ?:(
joj bash mi zhao

poslacu ti ja jednu poshtom
al moram prethodno da nabavim shtaniclu za glavu da ne sablazhnjavam ljude po gradu :P

Ko kaže da sam јеbač? Pa ja neznam šta je žensko.
Očekivao sam da ćeš prva doći, ali eto stigla si sa zakašnjenjem.
Jer si našla nekog normalnog ili još uvek dobacuješ samo do svejeba?
Imajući u vidu tvoje vizuelne nedostatke.

predlog... samo predlog...
1234sr.gif

inspirion:
Istina. Ali to vam kažemo zbog vas. Čisto da kad vas preseče oštar vazduh realnosti, shvatite svoje mesto. Surovo, ali delotvorno.
Pošto već imam neke ozbiljne godine, mogu sasvim realno da ti kažem da lepota ne znači ništa. Mislim da se lepi ljudi i previše oslanjaju na svoju lepotu, ona ume biti veoma prazna i dosadna. Izaziva zavist i bes ljudi, ljubomoru kod partnera... ukratko, i nije nešto kada oduzmeš i sabereš sve faktore.

Mnogo je važnije biti dobar čovek. Ako pri tom imaš i neke posebne kvalitete, nešto što te čini sasvim dragocenom pojavom u ovih 6milijardi i kusur... to briše sve nedostatke.

Lepota se javlja u raznovrsnim formama.

A nije lepo što vređaš ljude ovako.

Cemu opet ta generalizacija "sve su one ruzne, bla bla bla....."
Je li to neka skrivena teznja za sopstvenom unutrasnjom lepotom koju niste mogli u sebi da pronadjete pa se onda baca odgovornost na racun forumasica ovde?

Treba umeti gledati lepotu, a ne na prvu loptu demonski histericno skakati i odmah davati epitet ruzna ili lepa ili jos gore, osrednja.

Briga me i za spoljasnju lepotu na prvi pogled i na godine. Vazno mi je sta ima iza tog lica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back