eh... ovo je baš glupo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Nazalost... 8)
Ovdje nista... To cemo u cetiri... Oka... 8)hanibaI77:sta da odgovorim a da ostanem misteriozna?
mazo on je malo spor,ne uzimaj mu za zloGazdarica:Ovdje nista... To cemo u cetiri... Oka... 8)
@Inspirione, zar nismo vec apsolvirale da na skupu nisu bili forumasi, nego forumuasice...?
I treba da imas osjecaj krivice, kad si umjesto forumasica, izabrao drustvo s kojim mozes stalno da budes...iluzionista:Ajd' ne budi bad ass bitch... I don't care šta je bilo na okupljanju. Još ćeš mi nabiti i osećaj krivice što sam umesto toga bio sa nekim društvom.
raindog:o inspirione opet lechish neke svoje komplekse ?
pitam se samo shta li je ovog puta u pitanju
bokte neverovatno kako takav bachje i frajer na kvadrat, ima potrebu da utvrdjuje stepen ruzhnoce riba koje ga ne yebu ni 0,2%
shta snoshaj ti nije dao lizu ?
joj bash mi zhao
poslacu ti ja jednu poshtom
al moram prethodno da nabavim shtaniclu za glavu da ne sablazhnjavam ljude po gradu
ra-ta-tat:Mislim... ako smo već ružne, zašto nam to prebacujete... kao da je to naša krivica
Mazo, ako ti tako kazes...hanibaI77:mazo on je malo spor,ne uzimaj mu za zlo
hanibaI77:KAKO JE ZABAVNO KAD NEMA MILOJKA
Gazdarica:I treba da imas osjecaj krivice, kad si umjesto forumasica, izabrao drustvo s kojim mozes stalno da budes...
a reci mi je l za tvoju kitu izmisljena posebna mera posto mm deluje malo ponizavajuce stvarno me zanimainspirion:Hani, koliko ti je teška sisa?
To me stvarno zanima. Pošto su vizuelno zaista dominantne
ma i u pravu je!iluzionista:Pazi ti nju... :shock: ccc...
Pošto već imam neke ozbiljne godine, mogu sasvim realno da ti kažem da lepota ne znači ništa. Mislim da se lepi ljudi i previše oslanjaju na svoju lepotu, ona ume biti veoma prazna i dosadna. Izaziva zavist i bes ljudi, ljubomoru kod partnera... ukratko, i nije nešto kada oduzmeš i sabereš sve faktore.inspirion:Istina. Ali to vam kažemo zbog vas. Čisto da kad vas preseče oštar vazduh realnosti, shvatite svoje mesto. Surovo, ali delotvorno.
hanibaI77:a reci mi je l za tvoju kitu izmisljena posebna mera posto mm deluje malo ponizavajuce stvarno me zanima
hanibaI77:ma i u pravu je!
pricam o tebiinspirion:Ti pričaš o nekom drugom što si videla. Verovatno od muža.
Moj možeš jedino da sanjaš
pa sto je nisi doveo?ne bi bio jedini koji je doveo devojku(decka) ma svi ti izgovori su prazniiluzionista:Eh, da ti znaš... Zbog tebe me je cimala tadašnja devojčica...
inspirion:Imaju?i u vidu tvoje vizuelne nedostatke.
S_K_V_O:Inspirione, pa sta ako smo i ruzne?
Je l' to nesto cemu se treba podsmevati?
Ruzan si ti...bez obzira na fizicki izgled.