Koliko su ružne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inspirion:
Jeste, mi se sve jadni osušili što ne možemo da vas izvedemo.

Pogotovu starije. Mada ko zna kako i tinejdžerke izgledaju kad i one vise na forumu.
Što se tiče moje dužine, ne pati se da ulaziš na taj teren. Tu sam toliko siguran, da neću ništa odreagovati. Ni na kakvu provokaciju
verujem da necjesh odreagovati, :lol: na glupo pitanje nikakav odgovor :lol: ko zna kako ti izgledash kad i ti visish na tinejdjerima :lol:

hanibaI77:
e necemo tako!ima da budes prosecan,jer ako si extra ruzan opet si extra!
:lol: e groucho s tobom mi se ne kaci jer si mi uprkos losem glasu na forumu simpatican :lol:

E, pa ne znam odakle ti to za kačenje? :shock: Ni meni se s tobom ne kači.
A to za tzv 'loš glas na forumu'... Nije fer. Pričaš o tome kao da je to opšte mišljenje. A nije. Devojke koje me vole su mnogo tihe i sve i da hoće (a neće) ne mogu da se čuju od graktalica.
To što ti zoveš 'loš glas'... Misliš na Jeti i još dve glasne forumašice koje me prate gde god se pojavim zato što nisu umele da mi odgovore onda kad i gde je trebalo. Za Jeti priznajem, možda sam ja i počeo, ali svejedno, to su svega tri glasa naspram 50.000 forumaša. Tako da nije fer da stvaraš sliku da sve imaju loše mišljenje o meni.

Nego... To za dejtove... Zaboravio sam da kažem da ne bih ni mogao da odem na dejt... Vezan sam za kolica... Ebiga. Jedino ako neka oće da dodje ovde. Adresa je – Bogorodična crkva – zvonik (kucati dvaput) :)

inspirion:
Jeste, mi se sve jadni osušili što ne možemo da vas izvedemo.

Pogotovu starije. Mada ko zna kako i tinejdžerke izgledaju kad i one vise na forumu.
Što se tiče moje dužine, ne pati se da ulaziš na taj teren. Tu sam toliko siguran, da neću ništa odreagovati. Ni na kakvu provokaciju
ista stvar i sa lepotom forumasica,tu sam toliko sigurna(jer sam ih videla uzivo) da nema sanse da isprovociras

Groucho Marx:
E, pa ne znam odakle ti to za kačenje? :shock: Ni meni se s tobom ne kači.
A to za tzv 'loš glas na forumu'... Nije fer. Pričaš o tome kao da je to opšte mišljenje. A nije. Devojke koje me vole su mnogo tihe i sve i da hoće (a neće) ne mogu da se čuju od graktalica.
To što ti zoveš 'loš glas'... Misliš na Jeti i još dve glasne forumašice koje me prate gde god se pojavim zato što nisu umele da mi odgovore onda kad i gde je trebalo. Za Jeti priznajem, možda sam ja i počeo, ali svejedno, to su svega tri glasa naspram 50.000 forumaša. Tako da nije fer da stvaraš sliku da sve imaju loše mišljenje o meni.

Nego... To za dejtove... Zaboravio sam da kažem da ne bih ni mogao da odem na dejt... Vezan sam za kolica... Ebiga. Jedino ako neka oće da dodje ovde. Adresa je – Bogorodična crkva – zvonik (kucati dvaput) :)
iju groucho sto mi se iznervira?ja samo videh da se sa vise njih nalazis na ratnoj nozi to je to.ako hoces obrisacu post od malo pre,al moraces i ti ovaj svoj.zbog stvaranja lose slike o tebi ;)

hanibaI77:
ista stvar i sa lepotom forumasica,tu sam toliko sigurna(jer sam ih videla uzivo) da nema sanse da isprovociras

Reče mi pre jedno dve nedelje neka forumašica, kao, što se kačiš sa onom Jeti kad je ona baš lepa devojka. A ja :shock: Mislim, ne kapiram pojentu lepote ovde. Osim da se tu i tamo povremeno prolepša monitor novim sadržajima iz profila :)
I nisam na ratnoj nozi ni sa kim, nego me one dve stalno šutiraju u tu bolesnu nogu. Pa sam zato u zvoniku. Kao u Prozoru u dvorište ;)

Nego, davno nije bilo izbora za miss foruma...

Groucho Marx:
Reče mi pre jedno dve nedelje neka forumašica, kao, što se kačiš sa onom Jeti kad je ona baš lepa devojka. A ja :shock: Mislim, ne kapiram pojentu lepote ovde. Osim da se tu i tamo povremeno prolepša monitor novim sadržajima iz profila :)
I nisam na ratnoj nozi ni sa kim, nego me one dve stalno šutiraju u tu bolesnu nogu. Pa sam zato u zvoniku. Kao u Prozoru u dvorište ;)

Nego, davno nije bilo izbora za miss foruma...
a ko je ta lepotica jeti?beti?
poenta lepote ovd?pa pitaj inspiriona,njemu je primordiale!!!

o inspirione opet lechish neke svoje komplekse ? :lol:
pitam se samo shta li je ovog puta u pitanju
bokte neverovatno kako takav bachje i frajer na kvadrat, ima potrebu da utvrdjuje stepen ruzhnoce riba koje ga ne yebu ni 0,2%
shta snoshaj ti nije dao lizu ?:(
joj bash mi zhao

poslacu ti ja jednu poshtom
al moram prethodno da nabavim shtaniclu za glavu da ne sablazhnjavam ljude po gradu :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back