Koliko su ružne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Groucho Marx:
:shock:
U jeeee... Šta ti je forum, čudo jedno. Još hanibalka ispade lepa devojka, tj. žena. Ima li kraja iznenadjenjima i saspensima ovde :D
I čekaj, sad još hoćeš da nas ubediš da je ovo tvoja slika? Ajte molim vas... :roll:
nesto tvoju nismo videli :roll:
mora da ti je mali cim ga nisi stavio u profil ;)

Groucho Marx:
Bolje da je ne vidite, ružan sam ko zvonar bogorodične crkve :lol:
Hteo sam da ga stavim u profil, ali ispadne mnogo mali na onolikoj slici... Jedva se vidi. Pa me onda bio blam...
eeee nije toliko strasno biti ruzan kao biti "nista posebno",bolje reci da nisi nista specijalno

hanibaI77:
eeee nije toliko strasno biti ruzan kao biti "nista posebno",bolje reci da nisi nista specijalno

Ma neee... Nisi me razumela :roll: Ja sam toliko ružan da je to strašno :lol: Tako da jeste strašno :) Mislim, strašno sam ružan.
Ma nema veze, ružan sam al sam zato glup :lol: Sva sreća :)
Jedino je problem to što imam malu kitu :( Jel ima neka koja bi bila rada da mi pošalje donaciju za hiruršku intervenciju?

Groucho Marx:
Ma neee... Nisi me razumela :roll: Ja sam toliko ružan da je to strašno :lol: Tako da jeste strašno :) Mislim, strašno sam ružan.
Jedino je problem to što imam malu kitu :( Jel ima neka koja bi bila rada da mi pošalje donaciju za hiruršku intervenciju?
hahahaha, mukice :lol:

Groucho Marx:
e necemo tako!ima da budes prosecan,jer ako si extra ruzan opet si extra!
:lol: e groucho s tobom mi se ne kaci jer si mi uprkos losem glasu na forumu simpatican :lol:

Jeste, mi se sve jadni osušili što ne možemo da vas izvedemo.

Pogotovu starije. Mada ko zna kako i tinejdžerke izgledaju kad i one vise na forumu.
Što se tiče moje dužine, ne pati se da ulaziš na taj teren. Tu sam toliko siguran, da neću ništa odreagovati. Ni na kakvu provokaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back