Koliko su ružne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O čoveče... Su sujetne ove žene. :lol: Morate baš da odgovarate na svaku provokaciju? :roll:

BTW, znate vi biti mnogo surovije od muških na S.M. Pogled u :arrow: Ž.K. i na slične teme kojih ima u veeelikom broju tamo.

inspirion:
Evo stigao nam iluzionista.

Ilzionista, smatrao sam te za čoveka sa ukusom

I ti 'oćeš da ti iskreno odgovorim na to pitanje? :lol:

Ne znam baš... Meni je ostalo u sećanju nekoliko lepotuški... Ove nove forumašice i ne poznajem toliko... Nisam aktivan u virtuelnom muvačenju već godinu (i nešto više) dana...

Ali, jednu stvar mogu sigurno da ti kažem: naj, naj, naj, naj-lepša forumašica (mogu i da potpišem) čiju sam sliku ikada video, bila je MUDRICA. A i bila je Mudrica. :lol: Mmm... :rolleyes:

inspirion:
Znači heftao si forumašice....Ccccc pa zato ti njih braniš.
Ne brini, nećemo nikome reći

Kako mi samo izvrće reči. :lol: hahaha Muvačenje nije isto što i seks, ba'te... A i heftanje... :roll: Kakav ti je to izraz... Ccc... 8)

BTW, ne branim niti napadam ikoga. Samo govorim svoje mišljenje... Ako ti ne odgovara, 'ebi ga... Š'a da ti kažem...

P.S. Da mi ipak zovemo tog popa? :lol:

iluzionista:
Kako mi samo izvrće reči. :lol: hahaha Muvačenje nije isto što i seks, ba'te... A i heftanje... :roll: Kakav ti je to izraz... Ccc... 8)

BTW, ne branim niti napadam ikoga. Samo govorim svoje mišljenje... Ako ti ne odgovara, 'ebi ga... Š'a da ti kažem...

P.S. Da mi ipak zovemo tog popa? :lol:
ma vidis da njemu jeste :mrgreen:

hanibaI77:
aha ti si verovatno bora drljaca koji deluje s erom ojdanicem u duetu? :mrgreen:

Jok bre. Sinan Sakić :) zar me ne prepoznaješ? :D
E što Era ima ovče pečenje u svom kafančetu. Ispod saća, prste da poližeš. Pa onda izaberemo missicu, pa nam ona poliže... prste.

Ladne ste uspele da razvodnite temu, bila je priča o ženskinjama a ne o nama. Dakle, slike na legitimisanje kod autora teme...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back