Koliko su promiskuitetne žene dobre majke...

Korelacija je samo drustveni mit kreiran da se na promiskuitet gleda sa neodobravanjem. Najpromiskuitetnija devojka koju sam ja upoznao je sada 6 godina u braku, ima troje dece i nikad nije prevarila muza, iako joj je brak ocajan. Sve sto ima posvetila je svojoj deci.

Znam i ja takvu jednu koja se udala na selu i 'pomračila je slavu' svakoj ženi sa sela svojom vrednoćom i konzervativonšću
Sa njenim promskuitetom je 'završila', udala se sa parolom: "k*rac mi je više došao dovde, i sad hoću da budem domaćica"

ovo je samo redak primerak koji dostigne ovakav stepen osvešćenja...

Korelacija je samo drustveni mit kreiran da se na promiskuitet gleda sa neodobravanjem. Najpromiskuitetnija devojka koju sam ja upoznao je sada 6 godina u braku, ima troje dece i nikad nije prevarila muza, iako joj je brak ocajan. Sve sto ima posvetila je svojoj deci.

to je već tradicionalno kod srpkinja
jure kao lude da se izlandaraju pregazi ih pola grada
a kad se udaju upoštene se, nema svetice, samo deca i mužić

Ja sam misljenja da promiskuitetna zena jako cesto je sumljiva i u drugim morlnim smislovima. (laze,krade, ljubomorise, zlobna je)

Promiskuitetna majka svojim ponasanjem povredjuje svoju decu. Kao i promiskuietan otac.
A je l` krade sumLJivo onako na sitno, do granice od 5000 din za sitnu krađu, utaju i prevaru, ili sumLJivo krade na veliko? :malav:

Et tema: mislim da bi smislenije bilo recimo pitanje da li solarne oluje imaju uticaja na porast nezaposlenosti u regionu i na socijalne interakcije kraljevskih pingvina.

Poslednja izmena:
A je l` krade sumLJivo onako na sitno, do granice od 5000 din za sitnu krađu, utaju i prevaru, ili sumLJivo krade na veliko? :malav:

Et tema: mislim da bi smislenije bilo recimo pitanje da li solarne oluje imaju uticaja na porast nezaposlenosti u regionu i na socijalne interakcije kraljevskih pingvina.

Jel si ti medju promiskuitetnim, pa ti smeta ovo zapazanje ? :lol:

Ja sam misljenja da promiskuitetna zena jako cesto je sumljiva i u drugim morlnim smislovima. (laze,krade, ljubomorise, zlobna je)

Promiskuitetna majka svojim ponasanjem povredjuje svoju decu. Kao i promiskuietan otac.

već smo konstatovali na forumu uopšte da je majka nambr vuan za decu
tako da ne mešati očeve :roll:

- - - - - - - - - -

Rekao bih da se ovde neopravdano povezuju dva odvojena pojma.
Promiskuitet - bivši ili sadašnji - ako ne uzrokuje odsustvo iz kuće, nema uticaja na materinstvo.
Dobra majka je dobra majka - a da li voli seks ili ne sasvim je drugo.

kada samohrana majka mnogoo voli seks, i pre i sada(sa decom),
da li je ista priča ?

- - - - - - - - - -

Ja mislim da to nema veze jedno sa drugim.

zašto ?

a zar nije smislenije pitanje da li bi ti zapostavila decu u potrazi za kurcem ako uzmemo za pretpostavku da si flundra koja ne haje za decu ?
hoćeš na redaljku kod kraljevskih pingvina onda ? :)

Back