gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
...i da li njihov promiskuitet utiče na materinstvo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korelacija je samo drustveni mit kreiran da se na promiskuitet gleda sa neodobravanjem. Najpromiskuitetnija devojka koju sam ja upoznao je sada 6 godina u braku, ima troje dece i nikad nije prevarila muza, iako joj je brak ocajan. Sve sto ima posvetila je svojoj deci.
Мислим да може бити добра мајка ако је као девојка била мало слободнија, али ако и у браку воли са стране тешко да може бити добра.
a van braka, koliko takve mogu biti dobre majke ?
Korelacija je samo drustveni mit kreiran da se na promiskuitet gleda sa neodobravanjem. Najpromiskuitetnija devojka koju sam ja upoznao je sada 6 godina u braku, ima troje dece i nikad nije prevarila muza, iako joj je brak ocajan. Sve sto ima posvetila je svojoj deci.
A je l` krade sumLJivo onako na sitno, do granice od 5000 din za sitnu krađu, utaju i prevaru, ili sumLJivo krade na veliko?Ja sam misljenja da promiskuitetna zena jako cesto je sumljiva i u drugim morlnim smislovima. (laze,krade, ljubomorise, zlobna je)
Promiskuitetna majka svojim ponasanjem povredjuje svoju decu. Kao i promiskuietan otac.
A je l` krade sumLJivo onako na sitno, do granice od 5000 din za sitnu krađu, utaju i prevaru, ili sumLJivo krade na veliko?
Et tema: mislim da bi smislenije bilo recimo pitanje da li solarne oluje imaju uticaja na porast nezaposlenosti u regionu i na socijalne interakcije kraljevskih pingvina.
SumLJaš li na mene?Jel si ti medju promiskuitetnim, pa ti smeta ovo zapazanje ?![]()
Nije to dovoljno za otkrivanje: trebalo je da pitaš šta volim da kradem i u okviru kojih suma/proizvoda/lokacija kradem.Sama si se otkrila![]()
![]()
Мислиш на жене које имају децу а нису у браку или на жене без деце?
misim da ne utiče
osim ako ima majku i oca da im uvali dete da bi ona mogla da trči za kurcima...onda je nikakva majka
Ja sam misljenja da promiskuitetna zena jako cesto je sumljiva i u drugim morlnim smislovima. (laze,krade, ljubomorise, zlobna je)
Promiskuitetna majka svojim ponasanjem povredjuje svoju decu. Kao i promiskuietan otac.
Rekao bih da se ovde neopravdano povezuju dva odvojena pojma.
Promiskuitet - bivši ili sadašnji - ako ne uzrokuje odsustvo iz kuće, nema uticaja na materinstvo.
Dobra majka je dobra majka - a da li voli seks ili ne sasvim je drugo.
Ja mislim da to nema veze jedno sa drugim.
A je l` krade sumLJivo onako na sitno, do granice od 5000 din za sitnu krađu, utaju i prevaru, ili sumLJivo krade na veliko?
Et tema: mislim da bi smislenije bilo recimo pitanje da li solarne oluje imaju uticaja na porast nezaposlenosti u regionu i na socijalne interakcije kraljevskih pingvina.
zašto ?
Samohranim majkama je jako tesko....
S kim ostaju ta deca dok je ona sa ljubavnikom?
Da li se deca srecu s tom osobom/tim osobama ?
Deca osete taj vajb... i nije tako jednostavno![]()