Koliko su pouzdani besplatni domeni i besplatan web hosting?

FLUID

Poznat
Poruka
7.917
Dakle, pitanje je jasno.
Upućeno je svima koji se bave web dizajnom, a i šire.
Uskoro završavam jedan web sajt za koji želim da uspe, ali mi trebaju neka iskustva u vezi pomenutih besplatnih domena i hostinga. Da li se uopšte isplati koristiti ih?
Da li je neko koristio ove besplatne pogodnosti, i da li neko zna nekog ko ih je koristio, i da li taj neko zna nekog koji zna nekog da je koristio iste...? :lol: :-D :-D Šalu na stranu... :lol:
Ako je odgovor "da" onda bi mi to ubrazalo realizaciju tog sajta, ali ako je "ne" moraću da odložim za neko vreme dok se ne skupi kinta za te usluge.
Pored ovih iskustava trebaju mi onda i neke preporuke što ovih besplatnih, što onih za koje se plaća usluga.
 
freez:
ako hoces iole ozbiljniji projekat kloni se sto dalje free servera.
danas mozes naci solidan placeni za vrlo male pare ;)
free em sto ti natrpa reklama em sto moze da ti ukine sajt kad god hoce, a i nijedan al bukvalno nijedan ozbiljan projekat nece uspeti na free hostingu, veruj mi ;)


U pravu si! Ja sam hosting dobio za dz ali je to bio dobrocudni sponzor koji mi je dao 5 GB prostora! Pokusaj da nadjes nekog sponzora!!!
 
cvele2:
A o čemu je tvoj sajt? Šta imaš na njemu?
Na sajtu će biti zastupljeni neki pisci i slikari, a u jednom delu, koji još nije završen i osmišljen do kraja, biće i stvari vezane za kompjutere (korisne stvari, saveti, tutorijali, linkovi,..).
Ali uglavnom biće stvari vezane za pisanje i umetnost. Imam dosta sardnika širom Srbije sa kojima sam sarađivao i sarađujem u vezi tih stvari pa hoću da to dobije jednu drugu dimenziju i da se predstavi ljudima na netu.
 
Pa mora da se bude malo i kulturan za promenu. :-D
Nije to nešto extra kompjuterski odsek, u fazonu stručnosti. Pa i kod kompjuterskih korisnika treba da postoji jedan nivo ponašanja (čitaj: kulture) da bi sve funkcionisalo kako treba i da bi što lakše bilo pri korišćenju kompjutera. Biće to uglavnom neke stvari koje znamo mi koji smo često pored kompa, ali početnicima će dobro doći. Eto, o tome se radi.
Videćeš, biće to baš najbolje. :lol:
 

Back
Top