jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
Vec osam godina smo svedoci marifetluka i loodila kojim ove "demokrate" vode zemlju ali sam se pre neki dan uzasnuo kada sam cuo, na TV Kosavi cini mi se,Simu Spasica,predsednika udruzenja nestalih sa Kosova kada je rekao da posle totalno nerazumnog oslobadjanja 2000 siptarskih terorista iz srpskih zatvora 2001 GODINE NIJEDAN vise otet Srbin nije vracen od strane siptara...On je inace izgubio ,cini mi se ,4 clana porodice a sa otetim bratom se cuo,preko nekih poznanstava sa Albancima,neposredno pred to oslobadjanje teroristai uverio se da je ziv i zdrav i da se ceka neka razmena...NIKAD GA VISE NIJE VIDEO NI CUO!!.....VOLOVI na vlasti su bez ijednog pitanja kako i zasto oslobodili tu silnu rulju terorista i uprkos CINJENICI da su tim totalno nerazumnim i neodgovornim potezom ucestvovali u UBISTVU sopstvenih gradjana i pripadnika sopstvenog naroda,NIKAD NIKO NIJE NI NA KOJI NACIN ODGOVARAO...JA SAM UZASNUT CINJENICOM DA NAS OVAKVI KRETENI I DALJE VODE...I ZASTO NIKO NE TRAZI NICIJU ODGOVORNOST ZA OVO?????!!!!!!???