Koliko su hrišćani miroljubivi?

počeli su da budu miroljubni kad su uveli skoro celu planetu u tu sektu i to nasilu. Ko nije želeo u hrišćane da prihvati to bio je mučen i ubijan na najgori mogući način. danas čovek ni ne postavlja pitanje šta i kako, samo prihvati religiju od svojih roditelja i od mesta u kome je rođen i to je jednostavno tako, e pa ja nisam taki ja sam outside of the box što bi Platini rekao.

ima sve na internetu da se iscita, ogromna tema, i jako bitna, od konstantina nekrsta, i bezboznika
Ovo je kratko i jednostavno i vrlo razumljivo:
  • Poreklo pojma: Reč potiče od kombinacije "cezar" (car) i "papa" (poglavar).
  • Suština: Vladar se ponaša kao vrhovni poglavar crkve, imenujući patrijarhe i odlučujući o dogmama.
  • Kontekst: Često se vezuje za istoriju Vizantijskog carstva, gde su patrijarsi bili podložni carevoj volji.

ajmo malo da ogovaramo trampa "mirotvorca" koji preti da ce da obrise 1 od najstarijih civilizacija, iransku

izneverovasmo!?

1776300486037.png

ajmo malo da ogovaramo trampa "mirotvorca" koji preti da ce da obrise 1 od najstarijih civilizacija, iransku

izneverovasmo!?

Pogledajte prilog 1887313

Tramp nije hrišćanin... on je zaveo mnoge hrišćane da veruju da je njihov zaštitnik i čak spasioc ali on lično nije hriščanin... to što pri polaganju zakletve nije hteo da stavi ruku na Bibliju jasno govori da ne da nije hrišćanin nego da ima neka jaka religijska uverenja koja su nepomirljiva sa hrišćanstvom

Tramp nije hrišćanin... on je zaveo mnoge hrišćane da veruju da je njihov zaštitnik i čak spasioc ali on lično nije hriščanin... to što pri polaganju zakletve nije hteo da stavi ruku na Bibliju jasno govori da ne da nije hrišćanin nego da ima neka jaka religijska uverenja koja su nepomirljiva sa hrišćanstvom
Није тајна, Трамп је рекао да није хришћанин.
Koliko su hrišćani miroljubivi? Ako jesu, kad su počeli i zašto?
Шта значи за тебе мирољубивост ?

Back