Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislio si nov na forumu! Pa recimo da relativno jesam.Ali dovoljno dugu da provalim šta se radi.Npr. bila jedna Starla "dala" temu "nevina sam kad da počnem".Čim sam napisao "Ljudi šta se primate nema ovde nikakve Starle, to nam admin. podvaljuju"Tema je naprasno nestala naravno i moj komentar.
Mislim pristajem ja da se malo lažemo ali brate što je mnogo mnogo je!!!!!!!!!
Mislio si nov na forumu! Pa recimo da relativno jesam.Ali dovoljno dugu da provalim šta se radi.Npr. bila jedna Starla "dala" temu "nevina sam kad da počnem".Čim sam napisao "Ljudi šta se primate nema ovde nikakve Starle, to nam admin. podvaljuju"Tema je naprasno nestala naravno i moj komentar.
U bre znas ti koliko je meni postova obrasino...koliko mi tema zakljucano, izbrisano, pp-ova procitano i prosledjeno... pa cai nick banovan... Ma to samo gazdarica zna...
Eto sad mi cisto sprdnje radi pozelenela neke reci u mojim postovima na ovoj temi... zaebantkinja...
Da li nekad imate osecaj da kad se neko toliko slihta nekom... kao ova/j je dobra, lepa, pametna... da to ustvari samo fali svoj drugi nick i pri tom reklamira samog sebe?