Koliko stvarno ima

Petar_Pan:
devojaka na ovom forumu?

Ako uzmemo u obzir svetska istrazivanja i njihov podatak da je odnos tipova:devojaka na netu 7:1 i ako znamo i situaciju na drugim sajtovima i na chatu... gde je kako je (mislim) Aleksej brojao 10:1 a i ja se otprilike slazem sa tom brojkom....

Onda ako uzmem licno saznanje da npr jedna devojka ima pa jedno 15 nikova... druga jedno 10 a treca 4.... govorim samo za sigurno provaljene....

Onda se postavlja ozbiljno pitanje koliko stvarno ima devojaka na ovom forumu...(pogotovo onih u nekim normalnim godinama (18-30) )...
Sta vi mislite o ovome?

Chek chek, ja sam tu brojao na Poljupcu, bilo je 10 x VISE TIPOVA!

Jesi mislio na to?

A ljudi sto se vi u opste toliko opterecujete time ko je ko, sa kim i zasto???
mene savrseno zabole briga. Dodjem ovde, iznesem sta mislim, i u opste se ne pitam ko ili sta je sa Other side.
Nek je i paramusko sa sto nickova, ako mu tako pashe nek uziva ;)

Нисам ни девојка, нисам ни у нормалним годинама..остаје ми једино да будем ''лезбос или манијак'' ......мислииим.....идем да се убијем!

Lexa:
Eto, i ja sam tako razmišljala, a onda shvatih da nemam pojma ništa, a da drugi ispiraju usta :?
eh, uvek ce biti tih sto ispiraju usta u ovoj zemlji cuda gde god da se okrenes.primer-zgrada u kojoj stanujem. komsinica ljubica sa drugog sprata van sezone grejanja iznese stolicu na hodnik i gleda ko je kad izasao iz kog stana, ko je kome dosao u posetu-dnevnu, nocnu , visednevnu itd. spomenuta ljubica je dragi gost u mnogim stanovima, a ukucanima istih pretpostavljam nikad nije dosadno... takodje vidjala sam komsinice raznih zivotnih dobi kako krstare kroz zgradu sa dzezvom u ruci. jednom sam prosetala lokalnim parkom 15-omesecnog sina svoga brata koji je dosao u posetu, i sutradan su me pitali da li je to moj sin(?!). e, pa ja shvatam da se malo koja sredina mnogo razlikuje od ove, a narocito forum gde se svi kriju iza nikova (jednog ili vise njih). to je obicno proporcinalno -sto manje znaju - vise ogovaraju :lol: :lol:

ЧИЧА ДРАЖА:
Ја сам сигуран само за једну ове остале су или лезбејке или манијаци !!!
Sa koliko ste se culi telefonom ili upoznali...
Koliko ste 100% sigurni da neko nije samo neciji multinick... stvoren ili da ispituje ili da neometano muva one koje do sad nije smuvala... Definitivno mislim da ima onih koje bi zelele bas sve da "upoznaju".... ili bar da ispitaju... ako nista drugo onda materijalno stanje bar...
Tanana .... mislite o tome... :wink:

Fejs74:
Ma ovde je iluzija!Ništa nije kako se čini.Mnoge stvari nam se poturaju i proturaju.Ništa se ne zna ko je ko!Ustvari, ima neko ko zna!To su oni koji kontrolišu forum i ako neko fali oni ga dodaju, ako neko forsira oni ga "uklone" sa foruma.Zato pitaj odgovorne oni imaju sve odgovore.
Hahaha pa ti si definitivno nov... Pa admini su ti najveci manipulatori ... zarad svojih licnih interesa... Da pitacu njih. :lol:

Почиње шоу!

5_8_5.gif

Aleksej_BASO:
VI ljudi i zene niste ni svesni koliko se tracevi brzo sire po krstarici... :D

Sve se to sazna ko ima vise nikova, i ko je koga opalio, i koliko puta i gde.... :D

Ja znam svasta! ;)
Aleksej najprijeteljskije bi ti savetovao da pocnes da koristis kondom.... jer uvek se seti poslovice... ono sto znamo je kapljica ono sto neznamo je more...

E a posto su se sve devojke ovde izjasnile da nemaju multinikove... Ja cu onda mirno da kazem da sve one koje imaju vise nikova otlusaju jednu lepu pesmicu od Azre... zaboravio sam kako se zove al ima jedan stih koji ide ovako "Poljubi me ravno u doope"... :lol:

I sad se naravno nijedna nece naljutiti jer nijedna nema vise nickova... :lol:

Petar_Pan:
Hahaha pa ti si definitivno nov... Pa admini su ti najveci manipulatori ... zarad svojih licnih interesa... Da pitacu njih. :lol:
Mislio si nov na forumu! Pa recimo da relativno jesam.Ali dovoljno dugu da provalim šta se radi.Npr. bila jedna Starla "dala" temu "nevina sam kad da počnem".Čim sam napisao "Ljudi šta se primate nema ovde nikakve Starle, to nam admin. podvaljuju"Tema je naprasno nestala naravno i moj komentar.
Mislim pristajem ja da se malo lažemo ali brate što je mnogo mnogo je!!!!!!!!!

Back