Koliko studenata je kupilo Vucicev stan na kredu?

Mislis na ovu blokadersku sirotinju sto se razmileli po raznim Spanijama, Grckama i Turskama da se izbrckaju u moru i navataju sunca, pa im smetaju izbori u junu?
u junu je junski ispitni rok..to je ključni ispitni rok.....Vučić verovatno računa da mnogi studenti iz unutrašnjosti ne žele u junu u sred ispitnog roka da idu u svoja mesta da čuvaju glasačke kutije....

u junu je junski ispitni rok..to je ključni ispitni rok.....Vučić verovatno računa da mnogi studenti iz unutrašnjosti ne žele u junu u sred ispitnog roka da idu u svoja mesta da čuvaju glasačke kutije....
Ja kad sam studirao, junski ispitni rok je do Vidovdana bio vec zavrsen. A i nisam bas siguran da su ovi blokaderi i tzv. "plenumasi" bas puno zainteresovani za njih.

jednom sam uzeo nešto...ne sećam se da li je to bilo tad i koliko je bilo... u svakom slučaju nisam to doživeo kao da mi Vučić daje svoje pare... jedno je vlast, drugo je država...kad se verbalno boriš protiv loše vlasti ti si za boljitak države...
DAto je jer je bila korona sto su ucinile i druge svetske zemlje...inace povecali su poreze odmah posle

Znaci ovaj batica je zavrsio jedan od najtezih fakulteta u beogradu, sve u roku, verovatno 10.00 🤣 prosek, ignorirao krize i redovne studentske buntove koje je bilo u njegovo vreme, pa sad nasao na forumu da propoveda

A cim ne govori koji fakultet odmah pisi propalo
Nisam ja tvoj "batica", a jos manje imam potrebu da ti se ispovedam. Smanji malo tu retoriku, ne valja ti to.

Back