- Poruka
- 98.740
Koliko studenata je kupila vucicev stan na kredu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel dao iz svog dzepa?Koliko je Blokadera uzelo Vučićevih 100€?
ne znam da je Vučić ikad nešto iz svog džepa davao...Koliko je Blokadera uzelo Vučićevih 100€?
Da li ste bili samoodgovirni da to onda ne uzimate?Jel dao iz svog dzepa?
Bolje pitanje je koliko je para i milijardi evra njegova banda osakatila gradjane Srbije!
Nije iz džepa nego od državnih emisija hartija od vrednostine znam da je Vučić ikad nešto iz svog džepa davao...
po kom osnovu su to Vučićeve pare? jel Vučić možda stavio svoju vilu u Jajincima pod hipoteku da se zapleni ako država ne može da vrati dug onima koji su kupili te hartije od vrednosti?Nije iz džepa nego od državnih emisija hartija od vrednosti
Mislis na ovu blokadersku sirotinju sto se razmileli po raznim Spanijama, Grckama i Turskama da se izbrckaju u moru i navataju sunca, pa im smetaju izbori u junu?Bolje pitanje je koliko je para i milijardi evra njegova banda osakatila gradjane Srbije!
u junu je junski ispitni rok..to je ključni ispitni rok.....Vučić verovatno računa da mnogi studenti iz unutrašnjosti ne žele u junu u sred ispitnog roka da idu u svoja mesta da čuvaju glasačke kutije....Mislis na ovu blokadersku sirotinju sto se razmileli po raznim Spanijama, Grckama i Turskama da se izbrckaju u moru i navataju sunca, pa im smetaju izbori u junu?
Jel si ti to uzeo ili nisi?po kom osnovu su to Vučićeve pare? jel Vučić možda stavio svoju vilu u Jajincima pod hipoteku da se zapleni ako država ne može da vrati dug onima koji su kupili te hartije od vrednosti?
U stvari, njima se u Beogradu dopalo da se ne bi ni vraćaliu junu je junski ispitni rok..to je ključni ispitni rok.....Vučić verovatno računa da mnogi studenti iz unutrašnjosti ne žele u junu u sred ispitnog roka da idu u svoja mesta da čuvaju glasačke kutije....
Ja kad sam studirao, junski ispitni rok je do Vidovdana bio vec zavrsen. A i nisam bas siguran da su ovi blokaderi i tzv. "plenumasi" bas puno zainteresovani za njih.u junu je junski ispitni rok..to je ključni ispitni rok.....Vučić verovatno računa da mnogi studenti iz unutrašnjosti ne žele u junu u sred ispitnog roka da idu u svoja mesta da čuvaju glasačke kutije....
od toga nema nista bez partije... a i mozes samo stanove od 50 soma uzeti, srecno s timeKoliko studenata je kupila vucicev stan na kredu?
A Sta si studirao?Ja kad sam studirao, junski ispitni rok je do Vidovdana bio vec zavrsen. A i nisam bas siguran da su ovi blokaderi i tzv. "plenumasi" bas puno zainteresovani za njih.
Budalo jedna nepismena pa nisi ni imao izbora dal hoced dal necesKoliko je Blokadera uzelo Vučićevih 100€?
Siniša Mali je rekao da ne mora da se uzme, sad što ti nisi imao izbora ko ni svaka slična sirotinja slepačka je drugi par rukava.Budalo jedna nepismena pa nisi ni imao izbora dal hoced dal neces
Jedan od najtezih fakulteta u Bgd. A zasto ti je to toliko bitno da znas?A Sta si studirao?
A koji je to?Jedan od najtezih fakulteta u Bgd. A zasto ti je to toliko bitno da znas?
Pa majmune uplacene su pare automatski jel si ti pismen covek da razumesSiniša Mali je rekao da ne mora da se uzme, sad što ti nisi imao izbora ko ni svaka slična sirotinja slepačka je drugi par rukava.
jednom sam uzeo nešto...ne sećam se da li je to bilo tad i koliko je bilo... u svakom slučaju nisam to doživeo kao da mi Vučić daje svoje pare... jedno je vlast, drugo je država...kad se verbalno boriš protiv loše vlasti ti si za boljitak države...Jel si ti to uzeo ili nisi?
DAto je jer je bila korona sto su ucinile i druge svetske zemlje...inace povecali su poreze odmah poslejednom sam uzeo nešto...ne sećam se da li je to bilo tad i koliko je bilo... u svakom slučaju nisam to doživeo kao da mi Vučić daje svoje pare... jedno je vlast, drugo je država...kad se verbalno boriš protiv loše vlasti ti si za boljitak države...
Nisam ja tvoj "batica", a jos manje imam potrebu da ti se ispovedam. Smanji malo tu retoriku, ne valja ti to.Znaci ovaj batica je zavrsio jedan od najtezih fakulteta u beogradu, sve u roku, verovatno 10.00prosek, ignorirao krize i redovne studentske buntove koje je bilo u njegovo vreme, pa sad nasao na forumu da propoveda
A cim ne govori koji fakultet odmah pisi propalo
Kliko je Vučićevaca uzelo tih 100 evra? E,da, to nisu Vučićeve pare, nego pare tih istih koje su ih uzeliKoliko je Blokadera uzelo Vučićevih 100€?