Koliko stotina milijardi u Srbiji kontrolise Vucic i SNS?

38imak

Veoma poznat
Poruka
12.168
I koliko stotina puta je to manje para od zlih zapadnih agenata?

Zasto srpska vlast konstanto pominje pare zapada, a ne pominje milijarde koje doticna kontrolise, da li kroz zvanicne budzete, javna preduzeca, ili kroz reketirani privatni srpski kapital?

Koliko stotina puta SNS ima vise para od placene opozicije?

pa i ovi uzimaju pare od mmf-a i slicnih isto zapadni placenici.
Ono sto je najtuznije, te 'patriote' na vlasti, vladaju tako sto reketiraju srpski privatni kapital.

Milijarde i milijarde otimaju od privatnika, srpskih privatnika, pare o kojima zli zapadni agenti u Srbiji mogu samo da sanjaju.

Znaci oni fasisticki reketiraju srpski kapital, a pricaju o patriotizmu.

Smehotres.

Zasto srpska vlast konstanto pominje pare zapada, a ne pominje milijarde koje doticna kontrolise, da li kroz zvanicne budzete, javna preduzeca, ili kroz reketirani privatni srpski kapital?

Probao sam to da izračunam, ali je kompjuter počeo da se puši pa sam morao da prekinem.

Ono sto je najtuznije, te 'patriote' na vlasti, vladaju tako sto reketiraju srpski privatni kapital.

Milijarde i milijarde otimaju od privatnika, srpskih privatnika, pare o kojima zli zapadni agenti u Srbiji mogu samo da sanjaju.

Znaci oni fasisticki reketiraju srpski kapital, a pricaju o patriotizmu.

Smehotres.
I onda kažu ''Vi ste izdajnici i strani plaćenici ako umesto jednog promila onog kapitala kojim mi raspolažemo porastete na dva promila.''

Probao sam to da izračunam, ali je kompjuter počeo da se puši pa sam morao da prekinem.
I onda kažu ''Vi ste izdajnici i strani plaćenici ako umesto jednog promila onog kapitala kojim mi raspolažemo porastete na dva promila.''
Ako smem da pitam one razumnije oponente, odakle u Srbiji te stotine milijardi?

Stotina milijardi čega? Dolara? Evra? Msm, budimo realni.

Bateee stotine milijardi...

Pa Amerikanci se prave šuntavi za onih 100 milijardi štete 1999-te

Ako smem da pitam one razumnije oponente, odakle u Srbiji te stotine milijardi?
Naravno da smes da pitas Obzerveru, nase teme su slobodarsko-demokratske.

Odatle sto je Srbija otvaranjem prema zapadu objektivno ekonomski napredovala, i zbog zapada, privatni kapital u Srbiji je zaradio pare.

Da je ostao Sloba i taj Crveni ruski orkestar, u Srbiji bi danas ukupno imali 3 milijardi evra max, i ruzu u kosi.

Ne kapirate da je Vucic biznismen. Celu drzavu i narod posmatra kao biznis i gleda kome da vas proda.
DEc it.

Od kada sam shvatio da smo bespomocni, da su izdali svi od glave do repa - mirnije spavam. Razocaras se, ukapiras da postajemo nacija pi,kica i onda je sve u redu, poslednji komad slagalice sklopljen. Obican covek gleda kako da prezivi u moru partijskih hijena pirana i olosa.

Back