- Poruka
- 89.438
Koliko ste vezani za fizički izgled Isusa? Za slike koje ste viđali do sada?
Znam da bi trebalo da bude potpuno nebitno, ali ipak.. Jel vam
je stvarno nebitno?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam putopis Andreja Maričića. U nekom plemenu afričkomU Japanu je Azijat, u Etiopiji Crnac, u Norveskoj plav sa plavim ocima , realno izgledao je ko neki Arapin.
Kao i originalni Jevreji ne ovi mesani danas
ovaj gore ko sa poternice
Za onog gore je neobičan zblanuti izraz lica. Kao tele u šarena vrataovaj gore ko sa poternice
ovaj dole ko da je radio sto sklekova pa seo da odmara.
tako harizmatičnog ni majka rođena ne bi pratilaKao da pita ''Šta? Mislite da sam ja Isus?''
Ima u starom zavetu.Obican covek.Zanimljivo je da Jevanđelja ne govore ama baš ništa o Njegovom fizičkom izgledu.
E da je ovaki bio zene bi ga proglasile bogom. I da nije rec reko hahaPogledajte prilog 1590436
Pogledajte prilog 1590437
Горе: Исус на мормонским сликама.
Доле: Богородица са дететом Исусом на слуци немачког политичара и уметника А. Хитлера:
Pogledajte prilog 1590439
баш дражесна слика
Верујем да је био леп човек колико и харизматичан(вероватно у арапском стилу) а то доказује да су жене биле високо позициониране у његовом покрету према библистима оне су водиле рачуна око касе и благајне ове "одметничке дружине"Pogledajte prilog 1590413
Koliko ste vezani za fizički izgled Isusa? Za slike koje ste viđali do sada?
Znam da bi trebalo da bude potpuno nebitno, ali ipak.. Jel vam
je stvarno nebitno?
Govori 45 (44). psalam (prevod dr Luje Bakotića):Zanimljivo je da Jevanđelja ne govore ama baš ništa o Njegovom fizičkom izgledu.
Šta je jako nedefinisano?Što je jako nedefinisano.
Opis izgleda.Šta je jako nedefinisano?
Pa jesi gledao ovo iz 45. psalma.Opis izgleda.
Kakvu ti sliku u glavi imaš kad pomisliš na Isusa?Ono sto je Bog smatrao da trebamo znati o Haristu vec imamo a nalazimo ga u sledecem prorocanstvu:
Isa.53,2:
"...Jer izniče pred njim kao šibljika, i kao korijen iz suhe zemlje; ne bi obličja ni ljepote u njega; i vidjesmo ga, i ne bješe ništa na očima, čega radi bismo ga poželjeli..."
Obican covek iz redova etnickih jevreja ( dakle ne mislim na meljeze) odeven u skladu sa tradicionalnom nosnjom onog vremena bez ikakve naglasene muske ljepote,Kakvu ti sliku u glavi imaš kad pomisliš na Isusa?