andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
od jutros sam usla u -
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti je Anđo, šta se desilo?od jutros sam usla u -
pmsŠta ti je Anđo, šta se desilo?
ajde lagano proći će
opet dedini savetiajde lagano proći će
Nina, sinoć me je posetio deda u snu. Nešto je ljut na mene, kaže da nisam ni za qopet dedini saveti
napiso na knjizevnost, samo sanjam umrle ybt i zovu me kazu, ajde nemo si sisa dodji cekamo teNina, sinoć me je posetio deda u snu. Nešto je ljut na mene, kaže da nisam ni za q
ti i nisi za k..više si za pNina, sinoć me je posetio deda u snu. Nešto je ljut na mene, kaže da nisam ni za q
Taj san ti se ne važi kad se sprema kiša. Eno ona ptica što priziva smrt pevala mi je celi mesec mart prošle godine, ja uzeo kamenčinu, prevrnuo je i..nikom ništanapiso na knjizevnost, samo sanjam umrle ybt i zovu me kazu, ajde nemo si sisa dodji cekamo te
moro didem danas u crkvu hrpu sveca da upalim.
Nina, sad kad ovo čitam sam kod jake devetketi i nisi za k..više si za p
niko od nas ne zna...ko sto rece mudri bulgakov, cigla nikad slucajno ne pada na glavuTaj san ti se ne važi kad se sprema kiša. Eno ona ptica što priziva smrt pevala mi je celi mesec mart prošle godine, ja uzeo kamenčinu, prevrnuo je i..nikom ništa
Ma jok, sve je to sujeverje. Eto ja omlatih pticu koja priziva smrt pre godinu ipo.niko od nas ne zna...ko sto rece mudri bulgakov, cigla nikad slucajno ne pada na glavu
tako i jedna cicamaca odavde bila u soku kad je isla u barsu a ja znao i kao anonimus seo pored nje u aeroplan i oma odvojio zvaku da se ne plasi da sam pilot i prifatio joj rucicu. posle ugovorili dejt i kaficu kod gaudija i ciju ciju zavrsismo kako treba...a uz cigaru posle, rekoh a el znas sa kim si se tucala a ona a ja pa sa marlonom bweeeMa jok, sve je to sujeverje. Eto ja omlatih pticu koja priziva smrt pre godinu ipo.
Kao što bi slučajni čitalac postova rekao- svega ima na ovom forumu
0Nema ankete,nema uvodnog posta.Samo jednostavno pitanje.
Koliko i da li ste napaljeni od 0-10..
pre barselonetako i jedna cicamaca odavde bila u soku kad je isla u barsu a ja znao i kao anonimus seo pored nje u aeroplan i oma odvojio zvaku da se ne plasi da sam pilot i prifatio joj rucicu. posle ugovorili dejt i kaficu kod gaudija i ciju ciju zavrsismo kako treba...a uz cigaru posle, rekoh a el znas sa kim si se tucala a ona a ja pa sa marlonom bweee
nije mogla da dodje sebi zavrnula mi samrcinu da sam crveneo ko rak
mladi što je i normalno,ostali kad se steknu usloviNiko nije napaljen
u kancelaariji sam napaljena da završim posaoNema ankete,nema uvodnog posta.Samo jednostavno pitanje.
Koliko i da li ste napaljeni od 0-10..
ti si žena genijeu kancelaariji sam napaljena da završim posao
u bazenu da otplivam kilometar ipo
na terenu sam gerilac uvek imam četkicu za zube i rezervne gaćkice u rancu.