mene pitanja potsecaju na test ''kako drzite vasheg psa''
kvalitet se lechi kvantitetom

...pa zato retko zameram, ne trazim savrshenstvo...znam sebe, koliko to ne mogu da pruzim, volim slobodu...volim neke ljude shto postoje...ne mozesh uvek biti tu kad treba, ali cesh nekom drugom naci se tu kad treba i lanac se nastavlja
nisam dobar prijatelj, jer iz raznog perioda zivota, uvek skupim nove ljude, a vreme ne dozvoljava da mogu svima da se posvetim koliko bi zeljele i trebala...ali uglavnom su iza nas bile neke bitne situacije, koje su zapechatile te ''mentalne kanale prijateljstva'' da se ne mogu tek tako prekinuti...pa zelim da mi ostanu u riznici kao blago...
ali i pored svega toga, ti ljudi su josh tu, pa onda je jedini odgovor da neka energija funkcionishe
svima znam shta me nervira, shta mi smeta, shta je smeshno u ponashanju, shto ih chini zivim ljudima od krvi i mesa, zbog chega ih i volim..zbog chega meni prashtaju jer znaju moje muve i buve
ne dozivljavam prijateljstvo kao neki ''brak'' u kojem mora ovo, ono...znam koga se zbog chega treba pripaziti ili ''skinuti sa kchme''kad preteraju...o'laditi malo ...ali opet mora biti ozbiljan razlog zashto nekom nikada ne zelim biti prijatelj, ili ne zelim povezati prekinute niti...
nishta u zivotu ne bi mogla da mi nije bilo tih ljudi...verovatno kod ljudi koji su vishe porodichno i familijarno vezani vishe se odrzava taj zatvoreniji sistem ''klana''...u mnogim situacijama moji prijatelji i ja smo imali samo jedni druge...i bilo je dovoljno