Koliko ste spremni u zivotu da zrtvujete za jedan dobar sex?

Dokle god gajimo to dete u nama , zelje , masta , osmeh od srca , suze od bola , sreca zbog neocekivanog trenutka ...... nista nam nece biti strano
Zelim da u meni postoji dokle god disem i ni jednog trenutka ga se ne odricem :aha:

Kad jednomo odbacimo to bezazleno i nevino detence iz sebe, upravo tada umiremo za bilo kavu lepotu, srecu i radost u zivotu :)

jedno je glupirati se, grudvati, podmetati nogu, namigivati, ceznuti, itd...a drugo birati da zivis u mashti, a ne u stvarnosti :)))

Mu, nekako mi pesimisticki zvucish sada, glupirati se, podmetati noge, ceznuti za necim zlim, sve su to stvari koje nevaljaju ni u masti ni u stvarnosti.
A ziveti u masti tek nevalja, dok mastu pretvoriti u stvrnost to je izazov sa kojim se hrabri ljudi suocavaju :)

Mu, nekako mi pesimisticki zvucish sada, glupirati se, podmetati noge, ceznuti za necim zlim, sve su to stvari koje nevaljaju ni u masti ni u stvarnosti.
A ziveti u masti tek nevalja, dok mastu pretvoriti u stvrnost to je izazov sa kojim se hrabri ljudi suocavaju :)

:lol: zlim. ok.
ovu drugu recenicu sam htela da cujem. a da bi pretvorio to sto hoces, moras da se pomucis. znaci mucenje u stvarnosti ti ne gine :)))

Back