*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, ali ne budi dete))
Zasto? A ti se plasish biti ponekad mala devojchica?![]()
jeste, ali ne budi dete))
Dokle god gajimo to dete u nama , zelje , masta , osmeh od srca , suze od bola , sreca zbog neocekivanog trenutka ...... nista nam nece biti strano
Zelim da u meni postoji dokle god disem i ni jednog trenutka ga se ne odricem![]()
jedno je glupirati se, grudvati, podmetati nogu, namigivati, ceznuti, itd...a drugo birati da zivis u mashti, a ne u stvarnosti))
Mu, nekako mi pesimisticki zvucish sada, glupirati se, podmetati noge, ceznuti za necim zlim, sve su to stvari koje nevaljaju ni u masti ni u stvarnosti.
A ziveti u masti tek nevalja, dok mastu pretvoriti u stvrnost to je izazov sa kojim se hrabri ljudi suocavaju![]()
zlim. ok.
ovu drugu recenicu sam htela da cujem. a da bi pretvorio to sto hoces, moras da se pomucis. znaci mucenje u stvarnosti ti ne gine))
kako je divno biti zensko
oni se lome, daju imanja, avione kamione, a mi biramo el ocemo el necemo...i koliko je i da li je sarmantan![]()
Bez ovog zadnjeg ne vredi mu nista od ovog napred .................. ti si bar pravo zensko i verujem slozices se![]()
zenama je eks besplatan, mi samo mozemo da dobijemo nesto od navedenog![]()