Koliko ste spremni u zivotu da zrtvujete za jedan dobar sex?

Svako jedan od nas ce da odleti u lepshe krajeve kad mu zakuca skund poslednji njegovog zivota. A sta cemo poneti sa sobom? Lepe uspomene ili gorke muke i jade?

Koliko ste u zivotu spremni zrtvovati za jednu prelepu sexualnu uspomenu?

Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!

:D
za jedan dobar... pa valjda sam svaki put priložila ponešto, u želji da će biti baš taj do sada najbolji... i nije da nisu bili... a žrtvovale su se poneke čarape, neke gaćice ili znoj proliven u kuhinji...

a za jednog dobrog muškarca bih žrtvovala slobodu
(Ljubavi, svrati ponekad i pročitaj šta kucam... ima ovdje znakova za tebe: ))

Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!:D

Dobar ,bolji , najbolji .....sex? Uspomena ? Od njih se ne zivi .........

Srecom odisem putenoscu , macjom mekocom, umem da dam ali znam i da uzmem , zahtevna sam i znatizeljna ,igram se i na svakoj pori moje koze se vidi da sam tu prisutna i samo njegova ....i on samo moj jer trosim svaki njegov dah.....prepoznajem i najmanju njegovu zelju , fantaziju i spremna i na ono do tad nedozivljeno ..... uopste nije bitno dali je jednom ili pet puta dnevno ili jednom u 3 dana

Ne zrtvujem nista . VOLIM SEX I UZIVAM U NJEMU !

Kad malo bolje razmislim ......... posle mene Potop :mrgreen:
Ni jedan iz mojih bivsih veza nikad nije naisao ni na nesto slicno poput mene...znam

Ali .....moram da volim i budem voljena , jer bez toga nista.... :heart:

Svako jedan od nas ce da odleti u lepshe krajeve kad mu zakuca skund poslednji njegovog zivota. A sta cemo poneti sa sobom? Lepe uspomene ili gorke muke i jade?

Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...

Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!

:D

Pa recimo, kilo belog i sifon. (mislim na belo vino, da ne bude zabune)

Back