gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
ma zrtvov'o bi ti i rodjenu majku kad bi te neko hteo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako jedan od nas ce da odleti u lepshe krajeve kad mu zakuca skund poslednji njegovog zivota. A sta cemo poneti sa sobom? Lepe uspomene ili gorke muke i jade?
Koliko ste u zivotu spremni zrtvovati za jednu prelepu sexualnu uspomenu?
Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...
Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!
ja sma zrtvovala 4.5 god svog sexualnog zivota.....htela sma da ga volim, cak sam na momente i mislila da je to ljubav ali je to ustvari bio predobar drugarski odnos zacinjen neizrecivo dobrih sexom.....i nije mi zao, uzivala sam
Samo za jedan? Ništa!
Svako jedan od nas ce da odleti u lepshe krajeve kad mu zakuca skund poslednji njegovog zivota. A sta cemo poneti sa sobom? Lepe uspomene ili gorke muke i jade?
Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...
Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!
Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...
zenama je eks besplatan, mi samo mozemo da dobijemo nesto od navedenog
oO e se.rem se bas na taj zivot ako ti u poslednjim trenucima seks prodje kroz glavu
Seks je precenjen,moramo težiti ka nečem boljem!
Seks može upražnjavati svaka šuša,zato i gubi smisao.
Ovih dana odlazim na Tibet u potrazi za ,,Svetim gralom,, koji će mi dati moć da budem drugojačiji i jedinstven!
Seks može upražnjavati svaka šuša,zato i gubi smisao.
Ovih dana odlazim na Tibet u potrazi za ,,Svetim gralom,, koji će mi dati moć da budem drugojačiji i jedinstven!
...nema tog Tibeta di ćeš ti da nađeš drugačijost i jedinstvenijost...moj Laki...
...kako god...srećan put...
Potroshices milione samo bi da bi te uputili na jedan 'sveti spiritualni sex'
Di,jel si karrao nekad neku samo da bi zadovoljio svoje bolesne potrebe? Pa jesi valjda...e i onda kada je ispolivaš zdravim semenom...ona ti se gadi,najradije bi je isekao i spakovao u zamrzivač,ali Zakonom nije dozvoljeno.
Taj ,,Sveti gral,, će me učiniti večnim ljubavnikom i čovekom koji će imati emocija za bacanje svakoj ženi ovoga Sveta!
Di,jel si karrao nekad neku samo da bi zadovoljio svoje bolesne potrebe? Pa jesi valjda...e i onda kada je ispolivaš zdravim semenom...ona ti se gadi,najradije bi je isekao i spakovao u zamrzivač,ali Zakonom nije dozvoljeno.
Taj ,,Sveti gral,, će me učiniti večnim ljubavnikom i čovekom koji će imati emocija za bacanje svakoj ženi ovoga Sveta!
Lucky the lover...
dobro, Laki...
pothitno kod onog cika lekara, da ti da neke tabletice
Kolega,mene vodi snažni ideal,moj Učitelj je zapisao to u jednoj rečenici još daleke 1935- ,,Put do ideala popločan je preprekama,cilj tih prepreka je da svaka šuša ne stigne do ideala,,.
Želiš li i ti da budeš ,,Večni ljubavnik,, ? Ako želiš ostavljaću ti strelice u Tibetu,da znaš kuda trebaš ići....
Gospođo,Dija možda i mogu očistiti,ali vaše prljave prste sa kojima kucate ove bljuvotine i koje gurate u dupeta raznih znanih i ne znanih junaka,za njih ne postoji voda koja će ih oprati.
Mada kontaktirajte Doktora Fernandeza iz Argentine,kažu da na Foklandskim Ostrvima izvire voda koja nudi spas za vaše štrokave ruke.