Koliko ste spremni u zivotu da zrtvujete za jedan dobar sex?

Svako jedan od nas ce da odleti u lepshe krajeve kad mu zakuca skund poslednji njegovog zivota. A sta cemo poneti sa sobom? Lepe uspomene ili gorke muke i jade?

Koliko ste u zivotu spremni zrtvovati za jednu prelepu sexualnu uspomenu?

Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...

Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!

:D

zenama je eks besplatan, mi samo mozemo da dobijemo nesto od navedenog:mrgreen:

ja sma zrtvovala 4.5 god svog sexualnog zivota.....htela sma da ga volim, cak sam na momente i mislila da je to ljubav ali je to ustvari bio predobar drugarski odnos zacinjen neizrecivo dobrih sexom.....i nije mi zao, uzivala sam ;)

Damn...ti si bas zestoka i vatrena u krevetu..naprost osecam to bb mmm ;)) hehe wink

Ja obozavam takve koje znaju uzivati u sexu lol xD :per::mrgreen:

xoxoxox

Svako jedan od nas ce da odleti u lepshe krajeve kad mu zakuca skund poslednji njegovog zivota. A sta cemo poneti sa sobom? Lepe uspomene ili gorke muke i jade?

Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...

Sve zivo i nezivo na zrtvenik! Pa da nam zamirishe dim darova zrtvrnijeh namenjenih za jedan dobar sex!

zavisi s kojom...
...s nekima ne bi ni da mi same daju, a za neka bi dao sat svoga vremena...

...materijalne vrednosti...? ...takve ne želim ni da poznajem...

Jedan dinar?
Kesicu bonbona?
Besna kola?
Celo imanje?
...

oO e se.rem se bas na taj zivot ako ti u poslednjim trenucima seks prodje kroz glavu

...nema tog Tibeta di ćeš ti da nađeš drugačijost i jedinstvenijost...moj Laki...:mazi:

...kako god...srećan put...

Di,jel si karrao nekad neku samo da bi zadovoljio svoje bolesne potrebe? Pa jesi valjda...e i onda kada je ispolivaš zdravim semenom...ona ti se gadi,najradije bi je isekao i spakovao u zamrzivač,ali Zakonom nije dozvoljeno.

Taj ,,Sveti gral,, će me učiniti večnim ljubavnikom i čovekom koji će imati emocija za bacanje svakoj ženi ovoga Sveta!

Di,jel si karrao nekad neku samo da bi zadovoljio svoje bolesne potrebe? Pa jesi valjda...e i onda kada je ispolivaš zdravim semenom...ona ti se gadi,najradije bi je isekao i spakovao u zamrzivač,ali Zakonom nije dozvoljeno.

Taj ,,Sveti gral,, će me učiniti večnim ljubavnikom i čovekom koji će imati emocija za bacanje svakoj ženi ovoga Sveta!

Lucky the lover...:lol:

dobro, Laki...

pothitno kod onog cika lekara, da ti da neke tabletice:sad2:

pothitno kod onog cika lekara, da ti da neke tabletice:sad2:

Gospođo,Dija možda i mogu očistiti,ali vaše prljave prste sa kojima kucate ove bljuvotine i koje gurate u dupeta raznih znanih i ne znanih junaka,za njih ne postoji voda koja će ih oprati.

Mada kontaktirajte Doktora Fernandeza iz Argentine,kažu da na Foklandskim Ostrvima izvire voda koja nudi spas za vaše štrokave ruke.

Gospođo,Dija možda i mogu očistiti,ali vaše prljave prste sa kojima kucate ove bljuvotine i koje gurate u dupeta raznih znanih i ne znanih junaka,za njih ne postoji voda koja će ih oprati.

Mada kontaktirajte Doktora Fernandeza iz Argentine,kažu da na Foklandskim Ostrvima izvire voda koja nudi spas za vaše štrokave ruke.

bolidu :lol::lol:

Back