SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 4.410
Ćero a gde da nabavi novce?Ne čekaj, nego sama sebi udovoljavaj, kad se sama izboriš za nešto i onda uživaš u tome, to je pravi ćeif
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćero a gde da nabavi novce?Ne čekaj, nego sama sebi udovoljavaj, kad se sama izboriš za nešto i onda uživaš u tome, to je pravi ćeif
Njoj je to, tebi nešto drugo, meni nešto treće, nebitnoo, nek svako uživa na svoj način, ali mislim da je najbitnije da ne čekamo da nam drugi ispunjavaju želje, ako možemo i samiU cemu da uziva u parfemcicima i krpicama,tasnicama i stiklicama,uzivanje je besplatno s nekim ko ih voli,eeee to je caka,to ne mogu da dobiju s takvim stavom
Ja konkretno radom, mada moje želje su skromneĆero a gde da nabavi novce?
Daćeš joj ti,...uloži!Ćero a gde da nabavi novce?
Stavi bar pola na crvenoDaćeš joj ti,...uloži!
Tako to se ceniJa konkretno radom, mada moje želje su skromne
Evo samo što nisamDaćeš joj ti,...uloži!
Ko ne reskira, taj ne profitira!Evo samo što nisam![]()
Istina..Nek pošalje sliku u pp-eKo ne reskira, taj ne profitira!
Uhvatila je najboljeg frajera u gradu i okolini ,kakvi joj jos pokloni trebaju ?i zasto ste cicije?
Ona ima više para od njega. Ccc,..!Uhvatila je najboljeg frajera u gradu i okolini ,kakvi joj jos pokloni trebaju ?
Ono za šta sam se školovala godinamaTako to se ceni
A, šta radiš?
Pa tesko da su ovdasnje zelje zenica jahte i porsei,za to bi morale da se izdvoje iz mora ribica,tako da te sitne zeljice moze i tata da im ispuni pre nego se izive i srecno udaju iz ljubavi,jer ce svaka druga kalkulacija mnogo vise od materijalnog da ih kostaNjoj je to, tebi nešto drugo, meni nešto treće, nebitnoo, nek svako uživa na svoj način, ali mislim da je najbitnije da ne čekamo da nam drugi ispunjavaju želje, ako možemo i sami
Najskuplje je vreme i to koliko se nekome posvetiš a opet nedovoljno cenjenoPa tesko da su ovdasnje zelje zenica jahte i porsei,za to bi morale da se izdvoje iz mora ribica,tako da te sitne zeljice moze i tata da im ispuni pre nego se izive i srecno udaju iz ljubavi,jer ce svaka druga kalkulacija mnogo vise od materijalnog da ih kosta
Takoe,da bi ga zene trosile na sirotinjska zadovoljstva ko pustene s lanca i to srecneNajskuplje je vreme i to koliko se nekome posvetiš a opet nedovoljno cenjeno
Ima i takvih muškaraca, nije samo do ženaTakoe,da bi ga zene trosile na sirotinjska zadovoljstva ko pustene s lanca i to srecne
Sigurna sam da ni ti ni ja ne lažemo i da je to jedna velika istinaNecemo se ipak lagati
Znači i ti se medicinska sestra, ili doktorica?Sigurna sam da ni ti ni ja ne lažemo i da je to jedna velika istina
Hahaha kako si do toga došaoZnači i ti se medicinska sestra, ili doktorica?
Ideš u te škole neke dugo pa vrv si studirala medicinu?Hahaha kako si do toga došao
Boga mi i na drugim fakultetima je kod nas prosek studiranja 7-8 god tako da isto ti dođeIdeš u te škole neke dugo pa vrv si studirala medicinu?
Pa šta si studirala? Nisi valjda only fans modelBoga mi i na drugim fakultetima je kod nas prosek studiranja 7-8 god tako da isto ti dođe