Corvus
Domaćin
- Poruka
- 3.664
Mislim:
Sodoma i Gomora su prošlost, nema razloga za bojazan.
Sodoma i Gomora su prošlost, nema razloga za bojazan.

drrrkaj pichitjPitanje za sve one koji su rešili da nemaju površna seksualna zadovoljstva, već da čekaju osobu sa kojom će se voleti ili biti zaljubljeni, ili sa kojom ima puno privlačnosti, duboke naklonosti itd... za seksualni odnos.
Koliko ste spremni da čekate? Koliko nećete imati seks, par meseci, par godina, ceo život ako se nikada ne sretne takva osoba?
I - vredi li čekati? (šta raditi u međuvremenu)
ja cekam 5 meseciPitanje za sve one koji su rešili da nemaju površna seksualna zadovoljstva, već da čekaju osobu sa kojom će se voleti ili biti zaljubljeni, ili sa kojom ima puno privlačnosti, duboke naklonosti itd... za seksualni odnos.
Koliko ste spremni da čekate? Koliko nećete imati seks, par meseci, par godina, ceo život ako se nikada ne sretne takva osoba?
primetio. ima pitanje?
mislim da sve zavisi od izbirljivosti, velicine zone komfora ali i od mogucnosti, od interesovanja (bavljenje necim).Pitanje za sve one koji su rešili da nemaju površna seksualna zadovoljstva, već da čekaju osobu sa kojom će se voleti ili biti zaljubljeni, ili sa kojom ima puno privlačnosti, duboke naklonosti itd... za seksualni odnos.
Pa ima li tu izbora?Ebalo vas čekanje. Na sreću smrt je izvesna.
Sto bi moja bivsa zena rekla: Kakva je to zena samo sa jednim muzem?Nisam nikada bio spreman za čekanje
Vodio sam ljubav sve dok ne naidje prava , kad je naišla oženih je !
Razvedoh se
Onda sam se opet seksao dok nije opet naišla prava i nju oženih
Razvedoh se
Sad sam već 20 godina u 3 braku
Želim reći ako ne tražiš nećeš ni naći niti znati da prepoznaš pravu osobu .Ja sam bar to iskusio
Čekanje godinama je gubljenje vremena i nasilje nad svojom prirodom
A priroda to kažnjava raznim frustracijama , postaneš egocentrik asoocijalan ....
Traži dok ne nadješ daće ti se !
Ceo život.Pitanje za sve one koji su rešili da nemaju površna seksualna zadovoljstva, već da čekaju osobu sa kojom će se voleti ili biti zaljubljeni, ili sa kojom ima puno privlačnosti, duboke naklonosti itd... za seksualni odnos.
Jok nego će da verujemo da postoji neko i da će sa njim odmah doći ono pravo. Na svemu treba raditi, koliko možemo, prvo svako napravi sebe pa onda dvoje takvih zajedno. A ne čekaj na gotovo, oće samo što nije.Mozes da se pravis da to moze da se "napravi", moze rac.
Na svemu u zivotu moze da se radi, osim toga da sretnes "pravu/pravog" i budes u takvoj vezi.Jok nego će da verujemo da postoji neko i da će sa njim odmah doći ono pravo. Na svemu treba raditi, koliko možemo, prvo svako napravi sebe pa onda dvoje takvih zajedno. A ne čekaj na gotovo, oće samo što nije.
tacno broNisam nikada bio spreman za čekanje
Razvedoh se
Razvedoh se
Želim reći ako ne tražiš nećeš ni naći niti znati da prepoznaš pravu osobu .Ja sam bar to iskusio
A priroda to kažnjava raznim frustracijama , postaneš egocentrik asoocijalan ....
pu pu da ne ureknem.... ako se ne daj boze budes razvodila, znam zasigurno kod koga ce ostati ta pismaČekala sam momka da dođe iz vojske, jer je vredelo čekati. U međuvremenu sam pisala pisma , koja su nam sada u zajedničkoj kutiji uspomena ...
tacno bro
a ividim da si ljubitelj umetnosti
pa te razumem na nacin na koji te drugi mozda ne kontaju
nis ne kontam stas teo da mi reces![]()
Marlone , pobeže ti onom " keramičaru "![]()
Лепо је што тако размишљате.Ја се и даље плашим да ризикујем и будем повређен.Nisam nikada bio spreman za čekanje
Razvedoh se
Razvedoh se
Ne znam da li si ti onaj hiper-aktivni Marlon koji je bio na politici pre par godina koga je vijao bata gašanis ne kontam stas teo da mi reces![]()
moz onda da solidno unovcis jak karakter glumeci u onim filmovima o defloracijiСпреман сам да чекам док год не будем у потпуности спреман за то.
Лепо је што тако размишљате.Ја нисам спреман да ризикујем и будем повређен.
Mimi nećeš nikada ni saznati ako ne probaš !Спреман сам да чекам док год не будем у потпуности спреман за то.
Лепо је што тако размишљате.Ја нисам спреман да ризикујем и будем повређен.
moze biti samo jedan M3 znas valjdaNe znam da li si ti onaj hiper-aktivni Marlon koji je bio na politici pre par godina koga je vijao bata gaša???
Esi taj ???
moze biti samo jedan M3 znas valjda
za bata gasu ne znam da je ovde bio, al za av-e znam da je imao nalog, jer mi je licno rekao dok je jos bio u srs.