Koliko ste se seksali na fakultetu?

Vas odgovor je...

• Vrlo malo

glasova: 2 11,1%
  • Umereno

glasova: 3 16,7%
  • Intenzivno i sa mnogo ljudi

glasova: 2 11,1%
  • Nimalo

glasova: 5 27,8%
  • Intenzivno i sa mnogo ljudi, od kojih poneko i istog pola

glasova: 1 5,6%
  • Bio/la sam u dugoj vezi

glasova: 5 27,8%

• Ukupno glasova
    18

Schrodinger

Elita
Poruka
18.129
Ovo bi mislim mogao da bude glavni kriterijum koliko je neko bio uspesan u toj sredini tj. cime ima da se ponosi nakon zavrsetka istog (sad ako bas nije stigao do diplome seksualni rezultati su nesto umanjenog znacaja, ali ne mnogo).
Eto izjasnite se anonimno i u komentarima. Ako niste studirali uporedite to vreme sa vrsnjacima koji jesu i u cemu im (ne) zavidite? :p

Muski kriterijum - ko nijednom nije umocio taj je bas totalni retard i akademska dostignuca su mu 0, ko je bio sa 10 i vise riba moze ista takva ocena.

Nisam zavrsio nijedan zvaničan fakultet al bio na na raznim predavanjima i ispitima tako da sam uvek bio u nekom strahu da nisam naucio i savladao zadate zadatke tako da žensko u to doba sam samo očima gledao.
Kad bih dolazio kući svetio bi se za svaku nedojebicu

Ovo bi mislim mogao da bude glavni kriterijum koliko je neko bio uspesan u toj sredini tj. cime ima da se ponosi nakon zavrsetka istog (sad ako bas nije stigao do diplome seksualni rezultati su nesto umanjenog znacaja, ali ne mnogo).
Eto izjasnite se anonimno i u komentarima. Ako niste studirali uporedite to vreme sa vrsnjacima koji jesu i u cemu im (ne) zavidite? :p

Muski kriterijum - ko nijednom nije umocio taj je bas totalni retard i akademska dostignuca su mu 0, ko je bio sa 10 i vise riba moze ista takva ocena.
nisam studirao i shodno tome glup sam i nisam kompetentan :rumenko:

Back