Dekararus83
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
Mnogo toga ti ne razumes;
Za tebe je lakse ustanoviti - sta razumes od sta ne razumes.
Ma ok,nego pitane za tebe.Ima li iko za tebe na ovom forumu ko nije glup?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo toga ti ne razumes;
Za tebe je lakse ustanoviti - sta razumes od sta ne razumes.
Kakva bre nula,o cemu pricamo mi.Sad ni meni nije jasno.Ajd unesite ozbiljnosti u temu pa makar ja vise ne pisao.
Od mene si konkretan odgovor dobila,sto se vracas na stro,nemam pojma,nek drugi odgovore ako znaju.Nevezano da li je u pitanju devojka ili šema, već vezano za pozitivnu kvalifikaciju ženske osobe.....koja je to brojka, pored idealne nule, koju biste donekle mogli da prihvatite?
Znači ne idealno, nego podnošljivo.
Molim konkretno![]()
bravo
definitivno najbolji odgovor
odsad prelazim na ovo
- - - - - - - - - -
bravo
definitivno najbolji odgovor
odsad prelazim na ovo![]()
Pa brate ne znam sta si hteo da kazes ali mislim da bi se svaka osoba prekrstila.Kao da bzaa svedskim stolom ostanes gladan,tj.nista ne pojedes.

Kakva bre nula,o cemu pricamo mi.Sad ni meni nije jasno.Ajd unesite ozbiljnosti u temu pa makar ja vise ne pisao.
Nevezano da li je u pitanju devojka ili šema, već vezano za pozitivnu kvalifikaciju ženske osobe.....koja je to brojka, pored idealne nule, koju biste donekle mogli da prihvatite?
Molim konkretno
...................
Pa eto, ti budi plemenit i pomozi mi da bolje shvatim, pa budi konkretniji u odgovoru na moje pitanje![]()
simptomaticno mi je da vecina devojcica zapati HPV sa prvim partnerom, u proseku u 16-17 god.
pa posle pazi .... posto su nivno mislele da su jedni drugima prvi ...
jesi popio ti mleko?
Podsecas me na mene kad sam imao 17 godina.Au b rate niko ko ja,svi su tad bili ispod mene.I samo nebo je bila granica.Nevezano da li je u pitanju devojka ili šema, već vezano za pozitivnu kvalifikaciju ženske osobe.....koja je to brojka, pored idealne nule, koju biste donekle mogli da prihvatite?
Molim konkretno![]()
U redu, s obzirom na to da ti je brojka beznačajna kada je šema u pitanju, a za devojku bi bila idealna nula, koja bi bila podnošljiva brojka za devojku, koju bi mogao da prihvatiš?zašto bi ja uopšte razmišljao o bilo kojoj ženskoj osobi na bilo koji drugi način sem u kontekstu devojke ili šeme? čemu to služi?
Pa sta ako je smezuran..sta ti imas protiv smezuranih![]()

ček šta, ti voliš da ti žensku neko plevio, ne kapiram?
Meni ovo sve nema smisla,nekako mi ispada da se vi zene stidite svoje proslosti i nekako vidim veci problem kod vas nego kod muskaraca.To je kao ono kad se danas pojavi zena koja se ubi pokusavajuci da dodje do jednakosti polova a opste poznata cinjenica da su pametne zene uvek vodile svet.I dobijes samo da se muskarci malo trgnu.Totalna kontradiktornost i uvek se slatko nasmejem.
Ovde cu ti odgovorit i na jos jedan post druge osobe.U kojim godinama postajes svestan promena na telu,javlja ti se izrazena seksualnost.Covek je stvoren tako da istrazuje,postavlja pitanja donosi zakljucke........Da se ne udaljavamo.Osoba od 25 koja je apstinirala celo vreme,brate,moglo bi se pisati o takvima do ujutru.Nema tu sta ja volim ili ne volim,zivim u realnom svetu.
...Gresis...Ne diskutujemo o splavovima i drustvenoj margini, niti adolescentkinjama, vec o zrelim zenama koje nikada ne bi bile sa muskarcem koji bi postavio takvo pitanje, ili, jos gore, opsesivno isledjivao njihovu proslost, iz razloga koji su objasnjeni vise puta, ali ti ocigledno nisu jasni jer u sopstvenom modelu ponasanja ne vidis problem...
kako ne kapiraš? ako si ih imo pešes smešan si im. al zato ako si ih nakupio tridesetak i više odma su radoznale da onjuše šta li je to što su tolike žene našle interesantno na tebi. makar bio teški skrndelj.
...Zena zna kakav joj seksualni partner odgovara i ne moze joj biti manje vazno da li je, prema njenim potrebama i afinitetima, dobar ljubavnik zato sto je imao tri ili sto tri partnerke, kao sto ekscesivno seksualno iskustvo nece biti razlog da ostane sa partnerom koji joj intimno ne odgovara...Ne mogu da verujem da je uopste potrebno pisati elementarne stvari...Ne mozes to tako odvojiti, da zene uskracuju sansu promiskuitetnim muskarcima da su im odbojni muskarci bi se prilagodili. Dobila bi se sasvim nova slika te pojave. Dakle uspjeh kod suprotnog pola je nesto sto determinise ponasanje kao pozeljno ili ne.

Niti su svi visoki 180,moraces da mi crtas sta si rekla.I Jel mi ovde pricamo o normalnim ljudima ili ne? Vidim puno generalizacije pa onda iskakanja kao ima drugacijih.Mozda sam ja pogresio temu.
naravno da ga doživljavaju kao pozitivan i to iz tri razloga. prvo zato što je lepo pojebati što više riba, drugo zato što im to donosi ugled a treće stoga što se na to ženske primaju.

Sve si ti skontao,najlakse je provaliti coveka kad mu das potpunu slobodu,ovo vreme je idealno za to.Postoje jos neki repovi koji se vuku ali ih se lako osloboditi.Samo posmatraj osobu sta radi sa svojom slobodom i dobices odgovore.Zato je danas nula smesna kod osoba sa 25 godina a ne zbog poremecenog sistema vrednosti.to i dalje ne menja ništa na instinktivnom nivou. sem toga, tebi se žene ne počnu sviđati kad ti ili one napune 25 nego mnogo ranije.
dalje, to što smo naučili da žene ostaju neudate do u pozne godine kao i to da u trenutno vladajućem civilizacijskom kontekstu one koje se ne bace u promet su ćaknute, to je ni do čega drugog nego do poremećenog sistema vrednosti. toliko poremećenog da dvaespetogodišnjedevice stvarno jesu najčešće poremećene.
Ja već rekoh.... priroda nije računala da će biti i takvih muškaraca (greške se dešavaju svima, pa što ne i prirodi), pa nije stvorila ženski merač kilometraže....Danas se upoznajete tako sto kazete broj partnera sa kojima ste bili intimni do tog trenutka, pa se odluka o intimnom kontaktu bazira na numerickoj kompatibilnosti?......Zena zna kakav joj seksualni partner odgovara i ne moze joj biti manje vazno da li je, prema njenim potrebama i afinitetima, dobar ljubavnik zato sto je imao tri ili sto tri partnerke, kao sto ekscesivno seksualno iskustvo nece biti razlog da ostane sa partnerom koji joj intimno ne odgovara...Ne mogu da verujem da je uopste potrebno pisati elementarne stvari...