koliko ste partnera priznale sadasnjemu ?

partneru kazem da mi je ...

• prvi - drugi .

• iskreno kazem broj .

• nista ja ne prizanjem .

• ostala sam sa prvim .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jesi nekad cula za izreku.Svet je mali.Ako ne zelis da pricas,samo znaci,ok.Idemo na drugaciji pristup.

...Upravo je poenta u drugacijem pristupu - bilo da je rec o sposobnosti da se zena proceni bez neumesnih pitanja, ili o patoloskog potrebi da se o proslosti 'voljene' osobe sazna sve po svaku cenu, povredilo je to ili ne...To nisu zdrave emocije i na njima bazirani motivi...Uzgred, svet je mali, ali nisu svi muskarci indiskretni, niti su sve zene provele zivot u istom ataru...

...Pitala sam da li je muski promiskuitet drustveno, a pre svega od strane muskog pola, percipiran kao negativnost i kvalifikovan na isti nacin kao zenski...:)
Evo, i ja da se priključim baki u pitanjima..... koja je to pristojna i optimalna brojka za žene, kojom će oni muškarci koji su skloni da istom mere ljudsku vrednost i partnersku kompatibilnost - biti zadovoljni?

2 ili 3? :)

To je nesto kao vidis negde da ima puno ljudi pa ides da vidis sta se to deli.To je nesto drugo.

nije to nešto drugo, to je baš to. žene su programirane da se skupljaju oko jedne stvari ko muve na gowno. ono što oće sve druge oće i ta jedna. to je zato što nemaju svoje ja u odlučivanju i to je prirodno jer je evolutivno uslovljeno. misim jeste jadno ali to je njihova priroda.

...Zene ne cine drustvo u celini, niti su bile u poziciji, do skoro, da uticu na drustvene norme - jos jednom - kakav je stav muskaraca prema muskom promiskuitetu, da li ga oni podsticu i dozivljavaju kao pozitivan?...

Ne mozes to tako odvojiti, da zene uskracuju sansu promiskuitetnim muskarcima da su im odbojni muskarci bi se prilagodili. Dobila bi se sasvim nova slika te pojave. Dakle uspjeh kod suprotnog pola je nesto sto determinise ponasanje kao pozeljno ili ne.

...Upravo je poenta u drugacijem pristupu - bilo da je rec o sposobnosti da se zena proceni bez neumesnih pitanja, ili o patoloskog potrebi da se o proslosti 'voljene' osobe sazna sve po svaku cenu, povredilo je to ili ne...To nisu zdrave emocije i na njima bazirani motivi...Uzgred, svet je mali, ali nisu svi muskarci indiskretni, niti su sve zene provele zivot u istom ataru...

Niti su svi visoki 180,moraces da mi crtas sta si rekla.I Jel mi ovde pricamo o normalnim ljudima ili ne? Vidim puno generalizacije pa onda iskakanja kao ima drugacijih.Mozda sam ja pogresio temu.

Evo, i ja da se priključim baki u pitanjima..... koja je to pristojna i optimalna brojka za žene, kojom će oni muškarci koji su skloni da istom mere ljudsku vrednost i partnersku kompatibilnost - biti zadovoljni?

2 ili 3? :)

Idealno je 0. A gornja granica zavisi od vise faktrora, sto vise mozes da biras ta cifra ce biti sve niza, sto si ocajniji prihvatices vece brojke.

...Zene ne cine drustvo u celini, niti su bile u poziciji, do skoro, da uticu na drustvene norme - jos jednom - kakav je stav muskaraca prema muskom promiskuitetu, da li ga oni podsticu i dozivljavaju kao pozitivan?...

naravno da ga doživljavaju kao pozitivan i to iz tri razloga. prvo zato što je lepo pojebati što više riba, drugo zato što im to donosi ugled a treće stoga što se na to ženske primaju.

za šta?
za devojku poželjno je što manje, idealno nula. za šemu za opaljivanje brojka je beznačajna.

Idealno je 0. A gornja granica zavisi od vise faktrora, sto vise mozes da biras ta cifra ce biti sve niza, sto si ocajniji prihvatices vece brojke.

Koju god ti odredis,kao sto odredjujes vrstu muzike po svom ukusu.Ali me zanima tvoj ukus muzike ili i to krijes.
Nevezano da li je u pitanju devojka ili šema, već vezano za pozitivnu kvalifikaciju ženske osobe.....koja je to brojka, pored idealne nule, koju biste donekle mogli da prihvatite?
Znači ne idealno, nego podnošljivo.
Molim konkretno :)

...................
jesi li ti stvarno toliko tupava ili pokusavas to da budes?
Pa eto, ti budi plemenit i pomozi mi da bolje shvatim, pa budi konkretniji u odgovoru na moje pitanje :)

Poslednja izmena:

Back