Koliko ste novih stvari naučili zahvaljujući Krstarici?

Vidis to je problem-diskusija bez argumenata gubi smisao. Ali vi koji nemate argumente vrlo brzo pribegavate drugim tehnikama...I to je problem i na Internetu a i u ovij drzavi-svako moze da prica napamet stya hoce bez argumenata i bez posledica. Kriminalac prica o knjizevbnosti i umetnosti, trovac o religiji i zdravoj hrani, klinac od 25 godina life coutch a nema dve dlake na glavi...a prica o zdravlju...I to je PROBLEM! Ako nesto tvrdis-dokazi. Ako ne mozes da dokazes-odustani. A ne da se vodi vekovna polemika a tvoje je rekla kazala.A bez argumenata je upravo to.
A ti bolje onda biraj sagovornike..

Znas najjace mi naposlu kad dodje neko trazi lajsnu a gleda kanalicu. Dve stvari koje veze jedna s drugom nemaju. I uvek "znas ja sam mislio" a odgovr je uvek" ja znam ono sto KAZETE-sta MISLITE ne znam-nisam telepata"
tako je kada odem u prodavnicu materijala npr za grejanje.
onaj radnik je duzan da poznaje materijal po svim zargonskim nazivima.

za neke je nosac, za neke je zabica, za neke je ono u sta ga stavljas :cool:

Komšinice, baš sam htela ovo napisati.

Dok nisam došla na ovaj forum, nisam imala pojma koliko muškarci imaju loše mišljenje o ženama. :D
Jedino mi je čudno što žene ne odreaguju na pojedine izjave.

Dobro još i opstajemo na kugli zemaljskoj :flert:
Ko nece da plati pice? Evo ja cu za sve ucesnike diskusije pogotovo zenske :per::heart:

Ko nece da plati pice? Evo ja cu za sve ucesnike diskusije pogotovo zenske :per::heart:
Mislim na onaj deo, o blaćenju žena.
Da žene samo inetersuje novac. Pa "epiteti" neprikladni za ijedno živo biće. Baš sam bila šokirana.
Istražujući malo psihologiju ljudi, došla sam do zaključka da nećemo još dugo ... kao civilizacija.
Do pre 15 godina je bilo totalno drugačije. Da nije ovog foruma, živela bih u zabludi, da je sve kao i pre :D

Najcrnje je sto sam ja vde pokusavao da pricam o nekim ozbiljnim stvarima, da se nauci nesto. Ali dzaba...Onda sam prestao i fotke da postavljam a imam ih tone jer je izgubilo smisao. Ni ono sto sam pisao ne postavljam, mozda bih mogao probati....Crteze? To nemam pojma ni gde bih prikazao ovde...
Imamo forum za tehniku, a u zavisnosti od primene bi verovatno moglo i na neki drugi forum

Mislim na onaj deo, o blaćenju žena.
Da žene samo inetersuje novac. Pa "epiteti" neprikladni za ijedno živo biće. Baš sam bila šokirana.
Istražujući malo psihologiju ljudi, došla sam do zaključka da nećemo još dugo ... kao civilizacija.
Do pre 15 godina je bilo totalno drugačije. Da nije ovog foruma, živela bih u zabludi, da je sve kao i pre :D
Vidi ovako-potpuno iskreno feminizam u ekstremnoj formi nema smisla. Jer bi to naprotiv uništilo muškarca a ne žene. Pri tom mislim-ako smo stvarno ravnopravni pa ako muškarac, OK može da usisava, kuva, pere sudove, da ne nabrajam dalje-da li može žena da kopa kanale, da radi ekstremno teške fizičke poslove? Mislim STALNO? Sasvim je nešto drugo da se POMAŽE ponekad, pomalo ali da se ipak zna uloga svakkog pola, manje-više. Znači nije i ne trebažena da bude manje vredna ali ne možemo biti jednaki. Nikako. No o tom potom. Par stvari koje ne volim kod žena a i kod ljudi generalno-licemerje to jest dvoličnost. Par njih sam znao jaooo skromne kao vrapčići, sirota jadna ali kad sam je malo bolje upoznao pa ne bi je neki šeik opskrbio svim što zahteva...

U ovom slučaju nije jedan korak više već zahteva analizu šta je napisano i višestruku pretragu.
Vidi prijatelju...Dobio si sta kaže zvaničan kanal. I nemoj sad da izmišljamo toplu vodu da bi udovoljli majstoru Peri Miki Žiki Đoki, jel važi? Opet kažem-baš ZATO nam jeste tako u državi što smo takvi-svi sve kao znamo a nemamo pojma...

Vidi prijatelju...Dobio si sta kaže zvaničan kanal. I nemoj sad da izmišljamo toplu vodu da bi udovoljli majstoru Peri Miki Žiki Đoki, jel važi? Opet kažem-baš ZATO nam jeste tako u državi što smo takvi-svi sve kao znamo a nemamo pojma...
Ne znam da li shvataš da su moderatori samo volonteri koji ne moraju da budu stručnjaci iz oblasti gde su moderatori. Zadatak moderatora nije da obučava druge članove već da vodi računa da bude civilizovana rasprava i da se ne krše pravila i zakoni.

Svi smo jedna srećna porodica.

Mothers Day Love GIF by Pudgy Penguins

Ne znam da li shvataš da su moderatori samo volonteri koji ne moraju da budu stručnjaci iz oblasti gde su moderatori. Zadatak moderatora nije da obučava druge članove već da vodi računa da bude civilizovana rasprava i da se ne krše pravila i zakoni.
Shvatam da je to ista logika kao logika države(opet, nažalost) koja je postavila za ministra vojske čoveka koji nije bio sposoban da služi vojsku. A posle tog istog, + bivšeg kriminalca i narkomana, za ministra policije... Za mene to je apsurd i sramota.

Back