bolje odma da sretneš wednesday
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где ћеш тиме да лечиш неку зачарану душу? Зато се смејемШто се толико смејеш.
Па добро, ја сам се потрдуио колико је у мојој моћи. Ти ако мислиш да можеш боље, препоручујем ти да отвориш тему "Лечење зачаране душе" на подфоруму "Музика".Где ћеш тиме да лечиш неку зачарану душу? Зато се смејем
Ne mogu da ti kažem ovako, na zahtev teme. Nešto bih prećutala, nešto izvrnula, opravdala... uglavnom bi ta jalova besmislica vaskrsla u neko patetično razotkrivanje.Nije zaljubljenost, ali je neka preterana okupiranost individuom.
Mota se po mislima, a ni po čemu se ne uklapa u "tip" i neki lični ideal.
Nema se šta reć', različiti svetovi, pa ipak opseda neko maštarenje i osećaj prestupništva ukoliko gledamo u te ljude duže od par sekundi.
Da li je to intriga zabranjenog voća i racionalizacija tj. zaluđivanje da, oh, pa ko šta ima meni da brani, na maštu se porez ne plaća, ili u nedostatku pravih problema mozak sam pravi smicalice tek da ne bude monotono?
Ubeđena sam da je u pitanju trenutna deluzija i ništa više, tako da nemam nameru da to ikom otkrivam, ali mi smeta to zanimanje za potpunog autsajdera u mom svetu.
Pogledajte prilog 1669606
Da li ste nekada bili nerealno opčinjeni/opsednuti nekim i kako je to prošlo?
Pa ja bih nekim zezanjem. Ovo ide na emocije. To sam mislila. Može da ti bude još gore. Ne shvataj lično. Simpa mi je ako si to radio u dobroj nameri i ako se sada ne zezaš. Sad ne smem da stavim smajli. Isprepadao si me.Па добро, ја сам се потрдуио колико је у мојој моћи. Ти ако мислиш да можеш боље, препоручујем ти да отвориш тему "Лечење зачаране душе" на подфоруму "Музика".
И није лепо што се смејеш. Имам и ја осећања.
gde da im prevodim ovoPa ja bih nekim zezanjem. Ovo ide na emocije. To sam mislila. Može da ti bude još gore. Ne shvataj lično. Simpa mi je ako si to radio u dobroj nameri i ako se sada ne zezaš. Sad ne smem da stavim smajli. Isprepadao si me.
Cak znao si da čeka drugo dete.Jedno cetri godine i to je jos udata zena koja ceka drugo dete.
Добро сам, не брини, мислим да ћe већ сутра мало мање да ми теку сузе на очи. Што те не убије, то те ојача.Pa ja bih nekim zezanjem. Ovo ide na emocije. To sam mislila. Može da ti bude još gore. Ne shvataj lično. Simpa mi je ako si to radio u dobroj nameri i ako se sada ne zezaš. Sad ne smem da stavim smajli. Isprepadao si me.
Razumem. Ona sluša Dimaša. I to je super potez, drugarski, nema šta! S obzirom da je ipak njena fantazija u pitanju, ništa što ima toliko instrumenata, scenografije, meni ovde i pomalo gotike ne bi smirilo maštu, već samo pobudilo. Na to sam mislila, manje na emocije. Ali kapiram.Добро сам, не брини, мислим да ћe већ сутра мало мање да ми теку сузе на очи. Што те не убије, то те ојача.
Што се тиче Димаша, знам да њега воли. А његове песме, барем оне које ради у колаборацији са Игором, увек садрже снажан елемент колеричног темперамента. Па и ова песма коју сам поставио, ако си је одслушала до краја, није чиста меланхолија. Меланхолија можда није чак ни доминантна. А сигуран сам да њу нисам онда ни поставио. Пре ће бити да сам поставио Огни Пиетра код које је колерични елемент много израженији.
Тако да, постављене песме нису биле љубавне, а још мање њоњаве ( моја омиљена подврста ), већ борбене. А борбена музика, због бољег ефекта, пожељно је да има и меланхоличну црту.
Друго би било да сам поставио нешто овако. Ово и ја кад слушам делује на мене тако да кад изађем вани почињем успорено да ходам и да се заљубљујем у прву особу коју сретнем, мушку или женску.
...nema vezeAli oni ne postoje...
Сасвим могуће. Нисам се најозбиљно посветио својој улози ономад. Мада није било ни неке нарочите потребе.Razumem. Ona sluša Dimaša. I to je super potez, drugarski, nema šta! S obzirom da je ipak njena fantazija u pitanju, ništa što ima toliko instrumenata, scenografije, meni ovde i pomalo gotike ne bi smirilo maštu, već samo pobudilo. Na to sam mislila, manje na emocije. Ali kapiram.
"Oneitis je nerealna romantična opsesija drugom osobom. To je žargonski izraz koji opisuje neku vrstu psihološkog stanja (otuda „itis“) gde osoba odlučuje da je njen romantični interes „jedan“, uprkos nedostatku dokaza ili bilo kakvog smislenog odnosa."Sređuj to pre nego što pređe u oneitis. Posle je baš gadno ako ti se to desi.
И да ли је било нешто конкретно с обзиром да си све то осјећала?Трема, имала сам страшну трему, деловао ми је мирно, свој на своме, још мало старији. Све је у мени тутњало. Осећај када желиш и да побегнеш и да останеш. После сам се мало опустила.
Treba biti oprezan. Kad penis udje, ludilo izadje.dok ne otkrijem negativne strane..