- Poruka
- 71.907
Znam, brate, ali pola godine, mnogo je baš!Ja sam žena duševna, ne mogu tek tako da se zaljubim i odljubim na dugme
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, brate, ali pola godine, mnogo je baš!Ja sam žena duševna, ne mogu tek tako da se zaljubim i odljubim na dugme
Није то ништаZnam, brate, ali pola godine, mnogo je baš!
U moju odbranu, dosta retko mi se dešavaloZnam, brate, ali pola godine, mnogo je baš!
Nisam htela da te napadam, nego mi nekako mnogo izgubljenog vremena. A šta radiš da te prođe?U moju odbranu, dosta retko mi se dešavalo
Meni je zaljubljenost lepa stvar, inspirativna. Prođe samo od sebe jer je nemoguće od starta.Nisam htela da te napadam, nego mi nekako mnogo izgubljenog vremena. A šta radiš da te prođe?
Sto manje znas to ce ti biti privlacnijiNit' fizički, nit' kroz komunikaciju.
Ne znam o njemu skoro ništa.
Ne znam zašto razmišljam o tom čoveku.
Kako objasniš sebi da je nemoguće?Meni je zaljubljenost lepa stvar, inspirativna. Prođe samo od sebe jer je nemoguće od starta.
Pa jednostavno, bila sam npr. na faksu zaljubljena u asistentkinju, kevu dvoje dece. Nemoguće veoma.Kako objasniš sebi da je nemoguće?
Sve su to legitina osecanja i iskustva.Па сад када размислим, био је можда мало позер, али и фаца свакако. После је путовао свуда по свету са неком глумачком трупом, ако је то прави израз Али сигурно је био добар. И драг.
Votafak brate? du ju majnd? Ko si ti?Jasno ti je da te Napokon zahebava?
Pa karakterističan za neko mlađe doba. To su divna iskustva.Sve su to legitina osecanja i iskustva.
Nije lep osecaj te treme, licno ga ne volim.
mljeee. Ja sam imao bas tu tremu sa Oljom. U stvari jos gore, nekako se pretvorim u nekog hiper mladica punog smisla za humor pored nje a bez one neke podloge. I onda je ona to naravno provalila i idemo voznja. Postavi te gde hoce. Al ok, srednjoskolske boginje.Pa karakterističan za neko mlađe doba. To su divna iskustva.
Eh da su bar Hari i Hermiona završili zajednoNije zaljubljenost, ali je neka preterana okupiranost individuom.
Mota se po mislima, a ni po čemu se ne uklapa u "tip" i neki lični ideal.
Nema se šta reć', različiti svetovi, pa ipak opseda neko maštarenje i osećaj prestupništva ukoliko gledamo u te ljude duže od par sekundi.
Da li je to intriga zabranjenog voća i racionalizacija tj. zaluđivanje da, oh, pa ko šta ima meni da brani, na maštu se porez ne plaća, ili u nedostatku pravih problema mozak sam pravi smicalice tek da ne bude monotono?
Ubeđena sam da je u pitanju trenutna deluzija i ništa više, tako da nemam nameru da to ikom otkrivam, ali mi smeta to zanimanje za potpunog autsajdera u mom svetu.
Pogledajte prilog 1669606
Da li ste nekada bili nerealno opčinjeni/opsednuti nekim i kako je to prošlo?
Tvoja savestVotafak brate? du ju majnd? Ko si ti?
Ali oni ne postoje...Eh da su bar Hari i Hermiona završili zajedno
Sto savest? Pa ne pljackam trafikuTvoja savest
Bolje i trafiku da opljackas nego nekome dušu...Sto savest? Pa ne pljackam trafiku
Objasni konkretno na sta mislis, ili cuti zauvek. foreva end eva.Bolje i trafiku da opljackas nego nekome dušu...
tako to ide,zaljubiš se i onda druga zgodnija potroši sav materijalEh da su bar Hari i Hermiona završili zajedno