Koliko ste najduže bili opčinjeni nekom osobom?

UltraBasic

Domaćin
Poruka
3.704
Nije zaljubljenost, ali je neka preterana okupiranost individuom.
Mota se po mislima, a ni po čemu se ne uklapa u "tip" i neki lični ideal.
Nema se šta reć', različiti svetovi, pa ipak opseda neko maštarenje i osećaj prestupništva ukoliko gledamo u te ljude duže od par sekundi.
Da li je to intriga zabranjenog voća i racionalizacija tj. zaluđivanje da, oh, pa ko šta ima meni da brani, na maštu se porez ne plaća, ili u nedostatku pravih problema mozak sam pravi smicalice tek da ne bude monotono?
Ubeđena sam da je u pitanju trenutna deluzija i ništa više, tako da nemam nameru da to ikom otkrivam, ali mi smeta to zanimanje za potpunog autsajdera u mom svetu. 🫨
studying-or-sneaking-glances-at-hermione-by-sanjiseo-v0-zdnckmo0alnc1.png

Da li ste nekada bili nerealno opčinjeni/opsednuti nekim i kako je to prošlo?

Ovde misliš na oženjene, ili na udatu? Osećaj prestupništva? Tip ili lični ideal? To su racionalizacije.
Ne mora biti to, već jednostavno neuklopiv deo slagalice. Zato sam i navela da ni po čemu nije neko ko bi mi se dopao, ali se nešto uvrtelo u glavu i jedva čekam da prođe. Jeste manje dosadno imati nekog na umu, ali blejanje u prazno je na kraju samo to.

Ne mora biti to, već jednostavno neuklopiv deo slagalice. Zato sam i navela da ni po čemu nije neko ko bi mi se dopao, ali se nešto uvrtelo u glavu i jedva čekam da prođe. Jeste manje dosadno imati nekog na umu, ali blejanje u prazno je na kraju samo to.
Nisam koliko pamtim, ali može biti da ti je ta osoba pružila ono što ti je bilo potrebno, možda te videla na način na koji ni sebe nisi videla, možda te nasmejala baš onda kad ti je to trebalo, možda te pogledala pravo u oči ko da može da vidi šta ti je u duši... Na koncu svega je nekako prepoznavanje, razumevanje, nekad se duše prepoznaju, nekad karakteri, nekad misli. Uživaj, prelepo je biti zaljubljen, to znači da si živa i da ti je srce zdravo i mlado.

Била сам опчињена ликом у средњој школи. Старији 2 године. Начин на који је стајао у шк.дворишту, стално се облачио у црно, како је држао руке, па поглед. Због њега сам кренула да излазим на Академију. И имао је касније баш необичан живот. Занимљива фаца.

Ganc nov, zato ništa ne znam o njemu.
Ne sećam se prošle godine.
:zcepanje:
Постављали смо били песме да ти помогнемо да престанеш да мислиш на њега. Мислим да је било пролеће, тако нешто. А пошто је тема, "Колико сте најдуже?", помислих да те још увек држи ( и да још увек не знаш ништа о њему. )

Back