Колико сте материјалиста?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Ајде најискреније да признамо колико смо заправо материјалисти. Колико су нам битни новац, кола, неке друге материјалне вредности?

Многи моралишу а заправо су већи материјалисти од материјалиста. А многи и оће да се покажу у друштву а заправо су сентиментални.

А ви?

Volim sitnice.Male stvari.
Мале ствари некад умеју да покажу баш да је некоме стало до тебе. Али стварно имаш људе који нису ситничави у понашању према другима и никад не праве неке мале ствари које се сматрају вреднима😆

Promaklo mi ovo pitanje.

Nije stvar u tome koliko nego gde. Volela bih da obiđem neke dalje zemlje npr. Argentinu, Usa, Japan, Australiju, razna ostrva...a za to je potrebna lova.
Јесте, истина је то што кажеш. За то не можеш ништа учинити без лове. Ја не волим баш много да путујем.

Јесте, истина је то што кажеш. За то не можеш ништа учинити без лове. Ја не волим баш много да путујем.

Možda zato što si mlad pa nisi još stigao da isražiš ni svet oko sebe.

Ali nešto najlepše materijalno što može da ispuni racimo mene, su putovanja. Još ako imam s kim... :heart: divota.
Ne mora ni to da bude besno, ali avionske karte ipak koštaju.

Možda zato što si mlad pa nisi još stigao da isražiš ni svet oko sebe.

Ali nešto najlepše materijalno što može da ispuni racimo mene, su putovanja. Još ako imam s kim... :heart: divota.
Ne mora ni to da bude besno, ali avionske karte ipak koštaju.
Да, путовања са неким, то ипак мења цео контекст приче. Када имаш са ким да поделиш све што доживиш и видиш на тим путовањима

Back